6.Ghid de calatorie cu Spania. Valencia

Cand ma gandesc la Spania ma apuca o frustrare cumplita fiindca nu am vazut-o desi am fost pe teritoriul ei, si am stat si cate 12-14 ore ..... prin aeroport. Si se face ca am stationat in Spania de 3-4 ori in Madrid, de 2 ori in Barcelona,dar nu am avut niciodata destul timp sa ma plimb, sa vad ceva prin orasele astea, si atunci cand am stat 12 ore era noaptea si eram blocata in zona internationala ... cam nasol~!


Cam asa sta treaba cu experientele mele spaniole, dar pentru cei care vor da o tura pe acolo vara asta am sa pun saptamana asta cateva parti dintr-un ghid cu Spania. (din pacate nu il am complet deci va pun si eu ce am gasit, ca sa vedeti ca nu-s deloc egoista :))))





6. Valencia :


DOWNLOAD GHID VALENCIA format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE 

CITESTE ARTICOLELE DESPRE --> VACANTA IN SPANIA


Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

4 comentarii:

  1. La Valencia inca nu am ajuns...dar nu e timpul pierdut :)

    In schimb am strabatut Madrid-ul in lung si in lat timp de 10 zile si am reusit sa stau si o zi in Barcelona (mult prea putin pentru cat de frumos e orasul).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu imi doresc sa vad toata Spania, din Sud pana in Nord cam toate orasele, dar cel mai mult si mai mult Sevilla si Barcelona. Cine stie poate la vara sau la anul ... oricum sunt pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost in valencia anul trecut, mi-ar placea sa vizitez madridul si sudul spaniei-andaluzia:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pentru Madrid si pentru Andaluzia gasesti ghid. Vacante frumoase!

    RăspundețiȘtergere