Va invit sa povestiti despre calatoriile voastre!

A venit vara asa ca este un motiv bun sa dam un refresh, sa ne improspatam, sa schimbam look-ul blogului, sa oprim muzica si sa o scoatem din modul autoplay, in urma voturilor voastre, e timpul sa vorbim mai mult despre planurile de calatorie fiindca se stie ca vara e sezonul calatoriilor!

Si fiindca a venit vara incep si un nou subiect, si anume 'planificarea unei calatorii'. Pentru cei care fac circuite prin agentiile de turism e relativ simplu, se supun programului, dar voi calatorii independenti cum faceti? Am o curiozitate, atat printre cei din lumea blogurilor de calatorii cat si printre cititori sa aflu ei cum isi organizeaza o excursie, de la alegerea destinatiei pana la excursia propriu-zisa. Asa ca incepand de azi vom vorbi despre modurile in care va place sa calatoriti, in grup sau singuri, in functie de ce criterii va alegeti destinatiile, cum va planificati calatoria, cati bani alocati calatoriilor de vara, ce va doriti de la o vacanta .... etc.

Va invit pe voi, cititorii sau scriitorii de bloguri sa ne povestiti modul vostru de a va organiza calatoriile si ce planuri de vacanta aveti! Stiu ca multi dintre voi calatoriti, insa nu toti va-ti facut un blog special pentru asta asa ca acum ne puteti povesti aici despre planurile voastre! Oricine doreste sa scrie un articol pe acest subiect e rugat sa-mi trimita un email la : aliceee_traveler@yahoo.com.


ps: aici nu e loc sa judecam pe altii, fiecare e liber sa calatoreasca cum vrea asa ca va rog sa nu interveniti cu comentarii rautacioase, acceptam doar sfaturi utile si de bun simt.

Acum dupa ce am lansat invitatia si subiectul voi incepe eu aceasta serie de povesti, joi, 24.iunie.

Un comentariu: