10.Download gratuit ghid cu Spania. Madrid



Cateva cuvinte despre Madrid :
Madrid este capitala Spaniei si al 3 -lea în topul celor mai populate oraşe europene după Londra şi Berlin (avand 3 milioane de locuitori ).
Cele mai importante atracţii turistice din Madrid sunt : Muzeul Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia, Templo de Debod, Torres Kio ( Puerta de Europa ), Stadionul Santiago Bernabeu, Puerta de Sol, Centrul Cultural Islamic ( Mesquita ) , Palatul Regal.
Pentru mine Madridul nu e un `Must See` al Spaniei, dar oricum 1 zi 2 poate m-as duce, mai mult ca baza pentru o vizita in orasul Toledo :).


-Toledo-


DOWNLOAD GHID MADRID format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE 

CITESTE ARTICOLELE DESPRE --> VACANTA IN MADRID


Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

4 comentarii:

  1. Eu am fost in Madrid pentru 2 saptamani si nu m-am plictisit deloc. Singura chestia care nu mi-a placut a fost caldura...am prins zilnic temperaturi de peste 40 de grade, dar vizitam mai mult dimineata si dupa-amiaza si la pranz hoinaream prin magazine cu aer conditionat sau stateam la umbra la terase sau in parcuri.
    Sunt de acord insa ca Spania are o multime de destinatii extrem de atractive. Si ghidurile Frommers stiu cum sa te convinga sa le vizitezi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici nu stiam de ghidurile astea pana nu am gasit linkuri-le. Dar sunt multumita de ele, l-am folosit pe cel cu Budapesta si a fost ok. Cat despre Spania, mi-ar placea un circuit de o luna, cred ca asa m-as declara multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt ok Frommers. Mie imi plac ca ma imbie sa calatoresc, nu neaparat pentru informatii. Informatii la zi caut de obicei pe net.
    Hmm, nu stiu daca mi-ar ajunge o luna.:)Poate daca nu pun la socoteala timpul petrecut deja in Madrid.
    Eu as vrea sa ma intorc la Barcelona pentru o saptamana. Sa vad Valencia si Alicante in 3-4 zile.Apoi Sevilla, Cordoba, Malaga si La Coruna cu minim 2 zile pentru fiecare.O saptamana la soare in Insulele Canare si cred ca m-as declara multumita.
    Dar e atat de mare lumea asta si sunt atatea alte tari in care inca n-am ajuns, incat Spania e pusa in stand-by deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Madrid e o minune insa daca ajungeti acolo nu uitati sa mergeti si la Toledo. Este un loc minunat, la o ora de Madrid. Ceea ce veti vedea acolo va va lasa fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere