Cazare Busteni - portalul CazareBusteni.Eu

Saptamana aceasta ma gandeam sa fac o mica excursie in Romania, mai exact un weekend in Busteni

Prima problema a fost alegerea unui hotel/pensiune/cabana! Dar nici nu am inceput cautarile bine ca am si gasit un portal: CazareBusteni.Eu 
Site-ul Cazare Busteni s-a deschis saptamana trecuta si se vrea a fi cel mai complet ghid de turism din Busteni, de pe Valea Prahovei.


Ce gasiti pe acest portal? 

Portalul Cazare Busteni indruma turistii care cauta cazare in orasul Busteni in alegerea unei locatii de cazare in functie de pret, localizare, numar stele si tip locatie. Deasemenea prezinta detalii complete despre fiecare locatie de cazare in parte, cu descrieri, galerii foto complete, video, tururi virtual, recenzii de la utilizatori. 
Personal cred ca un astfel de portal este foarte bun fiindca aduna la un loc toate unitatile de cazare dintr-o regiune, dar si fiindca puteti compara preturile dintr-o privire si sa faceti rezervare on-line direct de pe site, fara niciun comision la hotelul/pensiunea/cabana care vi se potriveste cel mai bine. 


De ce in Busteni?

1. In primul rand muntii Bucegi, care sunt o oaza de liniste, un loc unde sa te relaxezi cu prieteni sau cu familia, la un gratar intr-o cabana, sa faci drumetii in aer liber intr-un cuvant sa te bucuri de natura!
2. Aici sunt o serie de obiective turistice apropiate si usor accesibile: Babele (cu telecabina din Busteni), Sfinxul (tot cu telecabina) , Cascada Urlatoare se afla la 1 ora jumate de mers din Busteni, apoi cu un maxi taxi sau cu trenul puteti ajunge la Castelul Peles, La Manastirea Sinaia sau la Casa memoriala ''George Enescu''.

Cu toate aceste obiective turistice nu ai cum sa te plictisesti ..... asa ca weekendul viitor va fi Busteni!



Photo credit: Alex Art

Thanks for visiting,



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

7 comentarii:

  1. distractie placuta :)
    si vreme buna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Have fun, Alicee, sa faci multe poze sa le pui pe blog sa vedem si noi pe unde ai te-ai distrat! Sa te bronzezi frumos la peste 1800 de metri. :))Acum e momentul oportun. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Alicee!
    Este foarte interesantă
    oferta,am să rețin și eu poate
    vara aceasta merg.
    O săptămână frumoasă!
    Te îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Distactie placuta la Busteni! Merg si eu la munte weekendul acesta, dar in Parang, la Ranca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor mutlumesc pentru comentarii si pentru urarile de bine!
    Va doresc sivoua un weekend cat mai placut! :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar vroiam o escapda de un weekend si nu stiam unde sa ma duc. Thanks for it! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristi3:25 p.m.

    Cred ca Busteni este cea mai frumoasa statiune de pe Valea Prahovei pentru ca ai de unde alege cand vine vorba de drumetii.
    Am fost de mai multe ori la Babele si bineinteles la Cruce, doar nu e mare distanta, iar traseul accesibil:P
    Ultima data, cand am fost la Cascada Urlatoare am avut norocul sa intalnesc un grup de tineri la Vila Radu care mergeau in aceeasi directie si uite asa n-am mai mers singur.
    Am vazut ca acum au asfaltat drumul din Sinaia care duce spre Babele si vor sa faca acelasi lucru si spre Cascada urlatoare si uite asa n-o sa mai strabata nimeni traseele de 4-5 ore pt ca o sa prefere sa mearga cu masina si de acolo in juma de ora sa fie la destinatie:(

    RăspundețiȘtergere