Download gratuit ghid turistic cu Cipru

Cand ma gandesc la Cipru prima data imi vine in minte resorturile de lux si plajele cu nisip fin!  Deasemenea imi imaginez multe sate, multe flori, vegetatie luxurianta si preturi mici! Doar ca eu am o problema, si anume caldura, umiditatea si barbatii! Impresiile astea le-am dobandit in urma discutiilor cu niste prieteni ce au locuit o perioada de timp acolo! Toate povestile se terminau cu aceasi concluzie: Alice e clad de innebunesti, toate hainele ti se lipsesc de tine inca de dimineata, iar barbatii sunt extrem de nesimtiti! In plus stiu ca e tara pisicilor, si deci nu va recomand sa mergeti daca sunteti insarcinate! 

Pt mine Cipru nu face parte din lista Must See dar  daca voi aveti in gand sa ajungeti acolo puteti downloda gratuit ghid-ul turistic de aici http://dl.free.fr/t1R8KICEP click pe Telecharger ce fichier






All pictures by Mike G. K.


Thanks for visiting,




Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

8 comentarii:

  1. nu am ajuns acolo , si cum zici tu -nu e un must see , dar arata bine , cine stie...Multumesc mult! te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Barbati nesimtiti, umiditate accentuata si pisici? Bine ca m-ai avertizat, ma gandesc serios daca sa mai merg vreodata acolo. Planuiam o escapada in iarna asta...dar s-a contramadat in ultima secunda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sigur ca parerile sunt subiective. Nu cred ca barbatii sunt mai nesimtiti decat in alta parte, iar umiditatea... hmm posibil vara, dar nu vad de ce ar fi aici mai mare decat in alte zone de coasta. Oricum, fiind aproape de apa, temperaturile nu sunt excesive.

    RăspundețiȘtergere
  4. Modnita sper sa ajungi desigur! Te imbratisez si eu

    Nice e mai bine sa verifici pe pielea ta :) mai ales ca eu nu am fost acolo

    George stiu ca sunt subiective, totusi eu ma incred in spusele prietenei mele fiindca a stat 1 an acolo si mi-a povestit tot felul de peripetii! Cat despre caldura, si Casablanca e la ocean, dar vara tot e aproape zilnic 35-40 de grade!

    RăspundețiȘtergere
  5. http://en.wikipedia.org/wiki/Casablanca#Climate

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu zic doar despre ce am trait acolo! in casablanca am stat exact din iunie pana in octombrie, deci toata vara, nu cred ca poti sa crezi ce scrie pe net mai repede decat ce am vazut si trait eu o vara intreaga!
    Vrei sa vezi ce scrie la Cluj-Napoca wikipedia? uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Cluj-napoca#Climate

    Zic ca average high sunt 23 in Cluj in august si avarage low 12! Noi si nordicii :)))) Ma gandesc ca nu chiar crede cineva ce scrie acolo?!

    La noi aproape in fiecare an ne topim de cald la 28-35 de grade in vara din cauza naduselii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah si ca sa vezi ca nu e gluma cu nordicii uite aici la Oslo:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Oslo#Climate

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, si mie mi se par totusi cam mici temperaturile medii, dar ma gandesc ca or avea ceva adevar in ele.
    Oricum in Casablanca temperaturile sunt cu minim 5 grade mai mici decat in Marrakech :P

    RăspundețiȘtergere