Sejur in Grecia la 79 euro (Corfu say Zakyknthos )

Vara asta m-am profilat pe oferte de ultima ora, fiindca acestea au un pret mic, iar la mine pe blog vreau sa gasiti vacante la cele mai mici preturi, oferte low-cost pentru toate buzunarele. Asa ca daca stiti si voi oferte cu adevarat bune, nu ezitati sa mi le semnalati.

Sa revenim la titilu .... la cele 2 Sejururi in Grecia pentru 79 euro/fiecare

Sunt 2 sejururi disponibile, 1 in Corfu si 1 in Zakynthos

Ce include 1 sejur?

- 7 NOPTI Cazare la Vila 2* sau 3*
- TRANSPORT AUTOCAR CLASIFICAT PENTRU CURSE INTERNATIONALE
- INSOTITOR DE GRUP
- ASISTENTA TURISTICA PE PERIOADA SEJURULUI


Plecarea e in 20 iunie, mai exact peste 2 zile .... dar daca aveti timp si cateva milioane puse deoparte clar merita sa le investiti intr-un concediu in Grecia!

Photo: by evhead



-

 Thanks for visiting




Daca vreti sa primiti cele mai bune oferte cu cele mai mici preturi in e-mail  abonati-va aici la postari!
Daca vreti sa cititi mai multe articole .... apasati aici: Cuprinsul blogului (click)!  

17 comentarii:

  1. Tare as merge si eu in Grecia dar din pacate nu am inca concediu.....
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Georgiana eu vanez oferte :))) dar nu cred ca voi merge nici eu in Grecia anul acesta :(
    Sa ai un weekend placut

    RăspundețiȘtergere
  3. La pretul asta cred ca nu scot niciun profit, doar fac pierderea sa fie mai mica.

    RăspundețiȘtergere
  4. George eu zic ca vor fi pe 0 + niste potentiali viitori clieni + reclama ce o raspandesc fiindca au prins o vacanta la pretul asta .... e mult mai bine decat un loc neocupat (care e oricum cumparat) :). Cred ca nu e cazul sa-i compatimim :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai am aflat o veste teribila, se pare ca sunt obligata sa-mi petrec intreaga vara in Bucuresti... :( Gasisem si eu ceva in Corfu, la 100 de euro, a ta e si mai buna... :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faina oferta, de mult vreau sa vad Zakynthos. Din pacate acum nu pot pleca, am disertatia la sf lui iunie. Si-n plus as vrea o oferta fara autocar, adica cu plecare cu avionul sau masina...iubitul meu nu suporta autocarul. Dar sa mai pui oferte, daca mai gasesti, poate cand termin gasim ceva interesant.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ar interesa impresiile SINCERE ale unei persoane care s-a întors dintr-un concediu de genul acesta... Eu nu am încredere de loc în oferte asa ieftine!
    O duminica de vis, draga Alicee!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nice imi pare tare rau :(( Dar si din Bucuresti poti da o fuga la mare, ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela cand mai gasesc mai pun! Sunt si avion, sigur :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Carmen nu ai incredere fiindca nu stii procedeul. Ideea e ca excursiile astea last minute fac parte dintr-un pachet turistic ce include un autocar si un hotel rewervat, si plecarile sunt saptamanale! Sunt multe agentii si oferta e mai mare decat cererea! Asa ca atunci cand vad ca mai sunt 2-3 zile si mai au 10 locuri neocupate le dau la preturi super mici numai sa isi acopere cheltuielile, fara sa mai castige, dar conditiile la care oamenii merg sunt aceelasi ca si cei ce si-ar rezervat din timp pt 200 euro.
    Sa nu ai incredere in ce? Ca autocarul nu merge? Merge!
    Ca hotelul nu e lux? Nu e ... desigur!
    Nu e vb de un circuit, de un program fix unde conteaza mult agentia! Ca sa nu te fugareasca prin excursie, sau sa uite de unele obiective promise!

    RăspundețiȘtergere
  11. Heeeeei :)) eu nu ma refeream la faptul ca mi-ar fi teama ca am sa calatoresc cu un autocar cu doar 3 roti, sau ca m-ar fugari cineva în statiune! nu, nu! dar poti astepta camera de hotel întro pivnita, în curtea interioara, unde huruie instalatiile de climatizare sau undeva unde e igrasie, un hotel care este în curs de renovare si deci în santier, mâncare preparata în conditii... de 2 lei si chestii de genul acesta. Am vazut multe la tv, oameni care se întorc din concediu cu deranjament intestinal sau "pachet de nervi".
    Dar în principiu, daca accepti un pret asa mic, trebuie sa stii din start ca trebuie sa astepti conditii mult mai proaste ca acasa, si o gramada de aventura... Luna trecuta am întâlnit în aeroport în Antalia, o pereche de români stabiliti în Londar, doi tineri draguti, care au vrut sa faca un chilipir si au rezervat prin expedia 7 zile all inclusiv, în hotel 4 stele la malul Mediteranei... Ce au gasit?!? un hotel vechi, în care mobilierul se desciocola, piscina era în reparatii, hotelul se situa - departe de aeroport, dar pe linia de aterizare, asa ca la fiecare 3 minute huruia un avion ce-si scotea rotile pregatindu-se de aterizare, si "direct la mare" era o scara care se balanganea, careia îi lipsea pe portiuni balustrada, care ducea de la înaltimea de 100 metri de pe stânca unde era amplasat hotelul, la plansa de lemn scorojit, de 3 metri patrati, unde erau amplasate câteva sezlonguri vechi, de plastic... Mâncarea era aceeasi în fiecare zi si ce nu se manca azi, regaseai mâine în ciorba sau tocanita...Tja! o experienta mai proasta nici ca se putea! Au economisit ceva, dar si-au stricat zilele de concediu. Ah, da... si în legatura cu zborul, au venit împreuna, dar ea pleca imediat el 4 ore mai târziu, spre al aeroport, de unde ea, în Anglia, trebuia sa-l ia cu masina!
    Eu una nu am curajul sa iau bilete de genul acesta... mâta în sac! Si nici nu ai unde sa te plângi, pentru ca ti-ai ales biletul tu singur!
    Ma bucur daca tu (înca) nu ai trait asa ceva! sa ai noroc în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen ai dreptate nu am trait asa ceva dar e drept ca depinde si de firea omului, si deci ma indoiesc ca voi trai asa ceva vreodata! In primul rand eu nu m-as duce niciodata la all inclusive fiindca nu sunt genul care sa ma mut de acasa intr-un hotel si sa stau sa mananac si sa fac plaja toata ziua, nu ii condamn pe cei care o fac, fiindca stiu cat suntem de diferiti, insa mie imi place sa merg in vacanta ca sa explorez sa cunosc .... si decat sa dau bani pe all inclusive mai bine platesc la restaurante in diferite locatii unde sa aleg eu ce mananc!
    Apoi cu hotelul .... cand il rezerv ma uit intotdeauna unde e, sa nu fie pe munte! Ca e langa aeroport, nu conteaza fiindca dupa o zi de umblat sunt destul de obosita incat sa nu aud nimic. Conditiile .... la banii ce ii dau intotdeauna ma astept la ce ii mai rau .... dar intotdeauna a fost decent sau peste asteptari! Tocmai asta e cand platesti putin, nu visezi sa ajungi in rai! Dar vezi tu eu fac 3-4 vacante pe an, nu mi le-as permite daca as plati 500 euro numai pe drum si cazare! Ca sa ce? sa dorm intr-un pat mai confortabil? dorm in unul de lux tot anul, asa ca pot sa sacrific 10 zile ca sa vad niste locuri de vis pe care altfel nu le pot vedea! Si visez sa vad prea multe
    locuri asa ca cu o vacanta pe an as muri fara sa vad multe!

    Asa ca eu as plati cei 80 de euro, as ajunge acolo, si as face excursii zilnice prin Corfu in diferite statiuni, ce conteaza daca piscina e in reparatii? Am o intreaga mare la dispozitie :) as manca la cele mai tipice restaurante, as face baie in fiecare zi in alta statiune, as face sute de fotografii si apoi m-as intoarce acasa fericita ca am fost in Grecia! :), stiu suntem diferiti! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Alicee, tine-ne la curent! Eu sunt tare nehotarata cu mersul la mare anul acesta. As vrea si la Eforie, si in Bulgaria si in Turcia...unde mai pui ca nici nu putem lipsi mai mult de 3 zile, asa ca nu am aranjat nimic. Poate gasim ceva last minute, desi am si eu aceleasi temeri ca ale lui Carmen. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vertange din pacate Last minute pt 3 zile nu este numai cazare in Bulgaria (si asta e aproape zilnic)! In Turcia pe minim 5 zile,dar si astea sunt putine, mai repede 7 sau 10 zile! In tara nu prea sunt oferte.

    Dar pt o vacanta asa scurta mai bine iti rezervi, decat sa astepti Last Minute!

    RăspundețiȘtergere
  15. Alicee, sunt total de acord cu tine in ceea ce i-ai raspuns lui Carmen, asa judec si eu, in plus cred cu adevarat in zicala "cat dai atata face", adica dau 100 de euro pentru o excursie si nu ma astept la conditii de 500 de euro. In felul acesta nu sunt dezamagita, insa multi asa se asteapta, sa plateasca putin si sa beneficieze de cele mai bune conditii.

    Am zis ca AI nu iau numai daca mergem cu bebe (cand va fi sa fie), in rest nici nu intereseaza piscina si camera de hotel (in care numai dorm, oricum) din moment ce eu fiecare zi o petrec in alta parte, vizitand...

    RăspundețiȘtergere
  16. Bianca articolele acestea le pun pentru backpackeri, pentru oameni ca noi, infectati cu virusul calatoriilor, nu pentru cei ce merg in vacanta sa se relaxeze o data pe an! Pt mine vacanta nu e niciodata relaxanta :))) in adevartul sens al cuvantului, insa imi aduce multe alte satisfactii chiar daca ma intorc acasa rupta de oboseala, cu dureri de picioare si alte cele! :)

    Carmen imi pare rau ca am avut aceast schimb de opinii, dar ai dreptate ca la o anumita varsta nu iti mai permiti sa mergi oriunde, si sa te increzi in orice! Cand esti tanar ... cum sunt si eu, orice conditii vor fi mai bune decat taberele petrecute la noi, la mare, in cladiri comuniste sau noptile petrecute in cort ca sa nu dau 40 ron pe o camera in cabana :)))). Tineretul nu are asa bani, si deci nici atatea pretentii :))) de fapt aici se rezuma totul!

    RăspundețiȘtergere