Forumul calatoresc.ro un nou loc de intalnire al pasionatilor de calatorii

Forumurile de turism sunt site-uri unde calatorii se intalnesc pentru a-si impartasi experientele traite in calatorii. De curand am aflat ca s-a lansat un nou forum de calatorii, calatoresc.ro! Eu fiind mare pasionata de calatorii salut ideea si va sugerez sa o faceti si voi. Va intrebati de ce? Aici aveti cateva raspunrsui din partea mea:

  1. Fiindca pe forumuri de turism veti gasi mereu oamenii reali care chiar au calatorit
     
  2. Forumurile sunt o imensa enciclopedie, o sursa bogata de informatii referitoare la destinatii, preturi, absolut tot ce va poate interesa legat de urmatoarea voastra calatorie pe cont propriu.
     
  3. Daca nu gasiti informatiile pe care le cautati, puneti o intrebare si veti primi cel putin un raspuns! Forumul e locul in care sa cereti autor, e locul in care oamenii se  transforma in consilieri de vacanta, sunt acolo pentru a va ajuta. Pe un forum puteti fi ajutati cu privire la itinerarul vacantei, puteti primi sfaturi de la alti membri, fiecare o sa va recomande cate ceva, iar voi veti avea o idee mai ampla despre ce puteti vedea si ce puteti face in vacanta pe care o planuiti!
     
  4. Pe langa informatii generale, pe forumuri gasiti review-uri ale diferitelor unitati de cazare din lume, pont-uri despre evenimente, impresii personale despre restaurante, day trips etccc. Tot aici gasiti foarte multe inside tips, adica informatii pe care nu le gasiti in ghiduri turistice, fiindca acestea sunt generaliste pe cand pe un forum veti gasi secrete despre diferite locatii, lucruri pe care nu le stie toata lumea, impartasite de localnici sau oameni care s-au aflat pentru mult timp intr-o regiune!
     
  5.  Spuneam ca Forumul calatoresc.ro e locul de intalnire al pasionatilor de calatorii, asa ca aici puteti cunoaste alti oameni care calatoresc, povestilor lor, pozele lor din vacante, o gramada de surse de inspiratie pentru voi! In plus de la virtual la real e doar un pas, uneori grupuri de membrii isi dau intalnire, se cunosc, eu cunosc unii care chiar calatoresc impreuna! Creeaza evenimente pentru ei si in timp devin prieteni! si ce poate fi mai frumos decat sa ai noi cunostinte care impartasesc aceleasi hobby-uri ca si tine?!


In concluzie Forumul de turism e un loc pe care il construim impreuna, nu e ca un blog cu articole (cu introducere-cuprins-incheiere) ci un loc in care sa iti spui parerea, sa vii si tu cu o idee, nu trebuie sa fi terminat filolologia sau jurnalismul! Stiu ca multi ati calatorit si multi detineti informatii pretioase pe care le-ati putea impartasi dar nu aveti timpul necesar pentru a scrie un blog de calatorii, nu aveti nici rabdare sau chef pentru a scrie articole de travel, dar totusi daca vreti sa faceti ceva, sa spunti lumii unde ati fost, in cateva idei, lucrurile care v-au incantat sau din contra v-au stricat vacanta nu ezitati sa intrati pe forum, sa va faceti cont si sa incepeti sa scrieti!


!!!Pont!!! Forumul calatoresc.ro organizeaza si un concurs pentru noi membrii ai forumului! Se castiga un weekend in Cluj:

Locul 1: Cazare + Mic dejun pt 2 persoane pe 2 nopti
Locul 2: Cazare + Mic dejun pt 2 persoane pe 1 nopti
Locul 3: Voucher reducere 50% cazare pe 1 noapte


Ce ziceti, deveniti si voi parte a comunitatii de calatori???
 

Daca v-a placut acest articol dati Like pe pagina de Facebook : Click aici !!!
Thanks for visiting,
 
 
 
 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!
 

13 comentarii:

  1. Ziua bună Alicee şi mulţumesc pentru informaţie.
    Pare foarte util acest forum. TKS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castiga bilete de avion wizzair, smarturl.it/bilete-wizzair

      Ștergere
  2. Buna! sunt necesare informatiile tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte buna informatia
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim9:41 p.m.

    :))) weekend la Cluj? Ura
    Daca s-ar castiga o luna la Cluj, m-as inscrie si eu , ca sunt cu bagajele facute
    (sper ca glumele mele nu te vor deranja......cam asta e stilul meu.....)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am consultat de mult ori forumuri de calatorii, mereu am gasit informatii interesante si utile. Uneori am dat de barfe si acuze la dresa ghizilor ce insoteau turistii in excursii, iar asta mi-a cam lasat un gust amar.
    Merci mult de info, Aliceee. Ii doresc forumului o activitate cat mai intensa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alicee, ti-am trimis un mail, de cateva zile nu am mai putut comenta la tine si la nimeni altcineva care are la Setari comentariile sub forma de "embedded comments under post"/"comentarii incorporate sub postare". Nici la mine pe blog nu mergeau, am bifat la Setari/Comentarii - fereastra tip pop-up si acum e ok. Sunt sigura ca nu am doar eu problema asta, da te intereseaza sa nu pierzi comenturi poate iti modifici si tu setarile.

    Acum am reusit in sfarsit sa comentez schimband browser-ul (Internet Explorer) si descarcand o varianta mai veche a lui, dar e complicat asa si poate nu o sa mearga mereu nici in varianta asta :-(

    RăspundețiȘtergere
  7. Tibi sper sa te inscrii si sa il folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  8. Petru multumesc :), sa ai noroc de ele!

    Sophie sa-ti foloseasca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hapi nu ma deranjeaza, chiar deloc :)))
    Un weekend e putin, dar e mult pentru cei care nu au ajuns la Cluj deloc, de ceva timp!

    Nice pe forumuri se discuta tot felul, important e sa gasesti informatia care o cauti, restul, sunt discutii intre ei, si atat! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ioana am vazut mail-ul, inca ma gandesc daca sa schimb formatul s-au nu! Imi place mai mult asa cu casuta, decat cu un link ce deschide alta pagina, sincer :((

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc de informație. E util. Aștept ceva non!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca vrei sa mergi in vacanța in Thailanda afla mai multe pe site-ul totuldesprethailanda.ro

    RăspundețiȘtergere