Oferte de vacante pentru sfarsitul verii incepand cu 50 euro

Astazi ma uitam sa vad ofertele de vacante pentru sfarsitul verii! De obicei asta e perioada in care mai poti merge la Marea Neagra (litoralul nostru) cand nu e extraordinar de full, preturile incep sa scada, temperaturile sunt inca ok. 
Tot acum incep si  agentiile sa bage preturi mai mici pe Turcia si pe Grecia sau sa atraga clientii prin diferite oferte. Daca e sa merg in straintate eu prefer sa calatoresc in septembrie dar si la sfarsitul lui august e ok! depinde de preferinte :)



OK si acum sa va prezint cele mai bune oferte de vacanta pentru sfarsitul verii:

- 9 nopti in Turcia: Kuadasi (7 nopti, all inclusive ) + Camakkule (2 nopti, mic dejun), transport autocar pentru 279 euro. Plecare in 24 august. Detalii oferta: click aici

- Circuit Europa: Budapesta-Viena-Venetia-Florenta-Roma ( 7 nopti cu mic dejun + 4 cine), transport cu autocar pentru 299 euro. Detalii oferta: click aici

Aveti masina???? cititi ofertele:
Plecari in  23 august:
 

-7 nopti Cazare in Hotel Fire Fly 3* in Grecia, insula Corfu pentru 145 euro/camera dubla sau tripla, adica 75 respectiv 50 euro/pers. Plecarea in 30.08 e 139 euro/cam dubla sau tripla! Detalii oferta: click aici 

- 4 nopti (de luni pana joi) la Busteni la Pensiunea Rodica 3*  pentru 135 ron. Detalii oferta: click aici

 -6 nopti cazare la Hotel 3 stele in Mamaia pentru 389 ron. Detalii oferta: click aici 

-7 nopti cazare in Vila Mila 3*, Muntenegru pentru 99 euro/pers . Detalii oferta: click aici

- 7 nopti cazare in Hotel Portofino 3* cu All Inclusive, Marmaris, Turcia pentru 197 euro. Detalii oferta: click aici


 Daca v-a placut acest articol dati Like pe pagina de Facebook : Click aici !!!

 Care oferta vi se pare buna si cea mai potrivita pentru voi? 
Thanks for visiting,


 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

6 comentarii:

  1. Anonim8:36 p.m.

    Mi-ar place oferta la Busteni, pentru ca voi fi in tara in septembrie, insa am de lucru si nu pot sa ma rup deloc in timpul saptamanii :)
    Daca aleg turcia sau grecia nu ma duc la mai putin de 4 stele.....nu costa foarte mult in plus. Am avut niste experiente...nu tocmai placute la 3 stele.
    Insa in Ro, pensiunile de 3 stele la care am stat pana acum mi-au lasat o impresie foarte buna
    As indrazni chiar sa spun ca hotelierii de la munte sunt mai amabili si mai pregatiti decat cei de la mare....? (marea pot s-o compar doar din spusele altora)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hapi e drept ca diferenta de pret nu e asa mare, e doar 200 euro (cam dublu) dar daca esti pasionat de calatorii ca si mine, acei 200 euro reprezinta alta vacanta, sau in fine, niste bani in plus pentru alte experiente! Dar deasemenea cred ca daca as avea o vacanta pe an, nu m-as uita la bani si m-as rasfata in toate felurile posibile! deci te inteleg!

    Cat despre hotelierii de la munte/vs de la mare aici sunt 2 chestiuni: una tine de educatie, oamenii de la munte sunt mai modesti, au o cultura diferita, si mai e faptul ca la mare e turism de sezon si deci nu le pasa asa tare ei incearca sa faca cat mai multi bani, ca apoi sa traiasca cu banii castigati peste vara, tot anul!
    Ar mai fi si cererea vs oferta, care e diferita la mare fata de munte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt interesante toate!
    O duminică plăcută îți doresc!
    Te îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai atractiva imi pare excursia in Corfu. Demult visez sa ajung acolo, poate la anu, vacanta asta se apropie cu pasi repezi de sfarsit...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda :((((. Si eu vreau tot in Corfu, la anu daca se poate

    RăspundețiȘtergere