Plec in Vama Veche

Oh in sfarsit imi indeplinesc visul si anume acela de a ma intoarce in Vama Veche! L-am tot amanat de ani de zile (prima data am fost in anul 1 de faculta) mai exact de 5 aniii! de atunci visez sa ma intorc intr-o zi! Din diferite motive: ba nu aveam cu cine, ba nu imi venea datorita distantei, ba din cauza comoditatii, ba din cauza ca m-am lasat condusa de grup si in loc sa mergem in Vama ne-am dus in Costinesti (acum 3 ani), pur si simplu nu s-a potrivit! Si nici acum 2 zile nu ti-as fi putut zice ca plec la Vama Veche dar o prietena a plecat saptamana trecuta (eu nu am putut din cauza copilul) dar acum m-a sunat si a zis: ''Hei avem un pat liber pentru tine, asa ca vii?!!!'' Nici ca se putea mai bine fiindca dimineata (luni) voi ajunge in Bucuresti cu niste treburi (sorry tuturor cititorilor si bloggarilor din Buc. , chiar vreau sa ne intalnim intr-o zi dar zilele mele din afara cuibului sunt asa putine :( ) .... si apoi ma voi indrepta spre Vama Veche!!! 

Nici nu visam sa vad marea anul acesta, sa fac baie in ea, sa ma plimb cu picioarele prin nisip, sa dansez pe plaja, sa beau cocktaiuluri la rasarit, sa pozez apusul , sa fiu din nou cu gasca la Vama Veche! Ce minunata surpriza :)

In concluzie blogul meu intra in vacanta, una scurta de cateva zile ce-i drept, concursul se amana (ps cred ca v-ati dat seama ca raspunsul nu era Vama Veche, :))), dar cei care ati raspuns asta aveti sansa sa schimbati acum :), nu e nici o suparare, cei care inca nu au participat incercati-va norocul, eh si daca o sa gasesc o pietricica in forma inima promit sa o aduc! special pentru voi :)






Later edtit: Am ajuns in Vama Veche aseara. Aici e cald si bine, apa e buna, distractie este dar Vama nu e asa cum o stiam eu! Mai am cateva nopti sa realizez ce si cum cu ``Vama Noua``!
Imi cer scuze ca nu am timp sa raspund la comentarii, mailuri etccc. Dar toti veti primi un raspuns la toate  cand ma intorc!

Sa aveti o saptamana minunata in continuare, si visati cat mai mult, fiindca doar asa visele voastre pot deveni realitate! 

Thanks for visiting, 


 
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

17 comentarii:

  1. Distractie placuta, e binevenita o pauza din cand in cand, daca se poate cat mai des :-))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanță plăcuta Alicee!Să te întorci cu tolba plină de bunătăți de tot felul!
    și în special cu satisfacție și cu sufletul plin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana sa ajung la sfarsitul articolului vroiam sa punctez ca Vama Veche nu mai e ce-a fost odata, se pare ca acum doar te sustin. Oricum ar fi, distractie placuta! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. hehehe, nici eu n-am mai fost in Vama de vreo 4-5 ani, dupa ce vreo 12 ani vacanta de vara era vacanta de vama :) Chiar daca in fiecare an ziceam ca nu mai e Vama cea a fost odata, gaseam motive sa mai venim si anul viitor. Iti doresc sa descoperi noi motive de atractie vamala :) iar cand te intorci te astept cu o ... leapsa.
    Pentru ca am onoarea sa te am in blog-roll, am si placerea sa te invit la o initiativa-leapsa-ideee, cum vrei sa-i zici legata de ziua de miercuri. Fara alte cuvinte, iti propun sa preiei initiativa pe blog si mai ales in viata si sa vedem rezultatele. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Distractie placuta! De-abia astept sa ajung si eu la mare, sper sa prind vreme buna. Ma bucur ca apa e calda. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne cate amintiri ma leaga de locul asta! Chiar daca nu mai este el ca altadata mie tot imi place. Ador senzatia primului val pe care il iau in fatza dupa ore intregi de condus. Distractie placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am fost niciodata in Vama Veche, cu putina intarziere(mii de scuze) iti urez si eu vacanta minunata in locurile pe care atat de mult ai dorit sa le revezi. :)
    Pana la urma nu am inteles cum s-a terminat concursul...

    RăspundețiȘtergere
  8. huh...credeam ca am pierdut :D inca o sansa..:)

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur mult pt tine! sa ai vreme superba si distractii la maxim!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa pauza prilejuita de weeeeeeekenduuuuul prelungit ... te-am nominalizat si pentru o leapsa mercantila.
    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Natural am completat-o deja cu o saptamana in urma :) ms oricum

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tuturor pentru urari, zilele petrecute la Vama Veche au fost de neuitat .... am sa va povestesc de indata ce mi se limpezeste mintea si se aseaza putin sentimentele :)

    RăspundețiȘtergere