Unde am fost in vacanta, numele castigatorului ....

Astazi inchei concursul ce l-am inceput in 25 iulie! Detalii despre el puteti citi aici: Concurs
Desi trebuia sa se incheie pe 10 august l-am mai prelungit putin din cauza iesirii la Vama Veche, v-am mai tinut  in suspans putin! :))

Prima data am sa va fac o lista cu raspunsurile voastre:

1.Shakuka: circuitul Portugaliei de la N-S ( doar ce m-am intors din Portugalia dar de as avea bani, as face si maine circuitul acesta :)) )

2. Mihaela: Sa ma intorc in Vama Veche? (m-am intors, mi-am indeplinit visul, dar nu atunci ci cu 10 zile dupa vacanta despre care vb)

3. Alexandra: 39. Sa beau un cocktail Cosmopolitan in Londra ( momentan nu ma vad la Londra dar cine stie ce imi rezerva ziua de maine)

5. Diana: 91. Sa vad 5 locuri secrete, locuri frumoase si prea putin promovate din Romania (chiar imi doresc sa vad astfel de locuri, desi inca nu am gasit nici unul, promit sa caut mai pe indelete in anii ce vin)

6. Liliana: Andaluzia (m-as duce in Andaluzia cu familia pentru un circuit cultural combinat cu relaxare si mare la Malaga, de aceea inca mai astept)

7. Nice: 43: "Sa fac shopping in marele bazar din Istanbul ( sa stii ca am visat si in somn ca fac shopping in bazar, ce-i drept nu stiu daca era in Istanbul. Eu sper sa ajung acolo curand fiindca visez la locul acesta de vremurile cand speram sa ajung in Barcelona si Lisabona)

8. Mihaela 32. Sa vad Rezervatia Naturala Plitvice in Croatia (cand am pus ghidul cu Croatia am spus ca vacanta asta o vad cam departe acum, dar sunt deschisa la propuneri :))) )

9. Ioaname: 44. Sa vad lalelele in Olanda!!! (cred ca astea se vad mai degraba ¨primavara, dar in Olanda se poate ca mai sunt si acum)

10. Raphaelly zice Venetia (sincer am vrut sa mergem in Iunie, am facut planuri, mai sa luam biletele de avion cand am renuntat si am plecat din nou la Paris :((( )

11. Laurita: 58. Sa vad un peisaj de toamna ( vara e greu de vazut, dar e drept ca depinde unde te duci, oricum eu astept un peisaj de toamna autentic, din acela din septembrie pana in octombrie cu arbori multicolori, dealuri si frunze cazute :) )

12. SmallDot: Croaziera ( hmmm nu, dar as fi vrut eu! m-am si interesat dar inca sunt prea scumpe pt buzunarul meu)

13. Ivan Alina: 18. Sa stau cel putin o saptamana la New York (O saptamana? O luna! Un an! la New York as sta oricat, din pacate nu am ajuns asa departe)

14. Mirela: Grecia ( si cu Grecia am cochetat tot prin Iunie cand ne gandeam la o Malta+Venetia sau Grecia, dar pana la urma nu s-a materializat nici una)

15. Andata: 37 - Sa vad cel putin 3 sate din Spania ( visez sa vad cateva sate de pe lungul drum spre Camino de Santiago, acum sa vedem cand voi face acest pas)

16. Daniel: 1. Sa invat sa fac snokerling (mi-ar placea sa fac in Egipt in Marea Rosie dar nu stiu daca sunt asa costume mari pt mine, noroc ca zilele astea am aflat ca in Tenerife este un submarin turistic, asta asa, ca si consolare daca nu voi face niciodata :)) )

17. Claudia: 36. Sa fac circuitul Portugaliei de la Nord la Sud (raspunsul il gasesti la punctul 1)

18. Natural si el zice Vama Veche ( raspunsul e la punctul 2 )

19. Papricas nu s-a putut hotara: 43 - la Istanbul, 61- loc exotic, 65 - piramide sau 99- Malta ( surpriza din 4 nu a iesit nici unul, dar cel mai probabil era Malta, doar asa ca raspuns :)) )

20. Manu G: 43. Sa fac shopping in marele bazar din Istanbul (raspunsul e la punctul 7)

21. Alice Georgiana: croaziera pe mare ( raspunsul e la punctul 12 )

22. Petruta: fiordurile din Norvegia ( visez din greu sa le vad, acum cine stie cand se va intampla, dar cert e ca nu a fost de data asta)

Cu toate ca raspunsurile s-au reptat, si nici participantii nu au fost multi avem un castigator:

4. Ionny: Sa explorez Maramuresul Magic



Am fost cu sotul meu intr-o iesire de 3 zile in Maramures ca sa exploram Maramuresul Magic, unul din visele mele, dar si pt a merge cu Mocanita, un alt vis din Bucket list! Deci aveati 2 sanse sa castigati! nr 23 si nr. 24
Credeam ca voi avea 2 castigatori dar e bine si unul! :)





Ionny poti alege intre 2 suveniruri (am venit pregatita ca mi le veti lua pe amandoua :))) )

1. Opincute suvenir de pus pe perete
                     sau
2. Un magnet de frigider cu Manastirea Barsana, cea mai frumoasa manastire ce am vazut-o eu pana acum!!!

Astept raspunsul impreuna cu adresa: la aliceee_traveler@yahoo.com



Thanks for visiting,



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

17 comentarii:

  1. Ce frumos! Nu ma asteptam la Maramures. Poate ai timp sa faci un articol despre Maramures si despre ce ai vizitat acolo, ca plec si eu pe la sfarsitul lui august si as vrea sa-mi fac o lista cu obiective turistice.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am ajuns acolo,cred ca e tare frumos.felicitari castigatoarei!!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar eram curioasa unde ai fost, m-am linistit acum ca stiu :-)

    Vezi ca ti-am scris si data trecuta, faci o confuzie: snorkeling e diferit de scuba diving, la scuba diving ai nevoie de costum si butelie de oxigen pentru a te scufunda in adancime, in timp ce snorkeling poti face oriunde cu dotari minime, mai exact un tub pt respirat (snorkel) si o masca, cu ajutorul carora admiri lumea de sub ape in timp ce plutesti la suprafata ei. Inteleg ca tu vrei sa faci scuba diving, nu snorkeling, daca vorbesti de costum :-)

    Ma bucur ca te-am convins cu submarinul turistic, eu zic sa completezi bucket list-ul repejor si iti tin pumnii sa ajungi acolo :-P

    Felicitari castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Ioanei :)

    Din ce stiam eu, podul sau cum s-o numi s-ar fi stricat si Mocanita nu mai circula de aceea am scos-o din ecuatie :) Asteptam un articol pe baza visului implinit, sa-ti fie de bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatorului si tie in primul rand pentru organizarea acestui concurs.:) Am citit niste comentarii lasate la Mihaela despre Maramures si mi-am dat seama ca acesta e raspunsul mult cautat. :P
    La cat mai multe vise implinite, Aliceee. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari castigatorului/castigatoarei!
    Iar tie Alice, bine ai revenit si la cat mai multe vise implinite. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa castige cel/cea menit/a. Te inviti sa accepti provocarea "Life in Pictures", de pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim9:11 a.m.

    bine ai revenit! bine ca te-ai distrat, felicitari tie pt initiativa si castigatorului desemnat pt inspiratie! bine tuturor pe mai departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragut.. am fost tare inspirata. Parca am simtit ca mergi in Maramures, fara vreo dovada concreta! Sper ca te-ai distrat! Multumesc de suvenir:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Smalldot asa sa fie!

    Mihaela poti sa ma intrebi despre Maramures aici sau pe mail (aliceee_traveler@yahoo.Com ) fiindca pana pleci nu cred ca voi avea timp de sortat pozele si scris, mai ales ca deja am pregatit articolele cu Roma :(((

    Modnitza ai dreptate, e foarte frumos! inimaginabil pentru cat e de promovata Romania

    RăspundețiȘtergere
  11. Ioana uite ca am corectat, data trecuta am uitat :)), ms mult!

    RobertN pana la Maramures mai este putin, fiindca am pregatit o alta serie de articole :)

    Mihaela acum circula fara probleme de zici ca nu s-ar fi intamplat niciodata nimic, eu nici nu stiam de incident

    RăspundețiȘtergere
  12. Nice multumesc si tie sa ti se indeplineasca toate visele!

    Raphaelly multumesc, deasemenea!

    Costin miercuri e suficient pt mine, dar te urmaresc din umbra

    RăspundețiȘtergere
  13. a-z multumim la fel

    Ionny sa stii ca a fost foarteee frumos! nesperat! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumos visul. Astept detalii si poze din Maramures :)
    Si noua ne-a placut foarte mult Manastirea Barsana.

    RăspundețiȘtergere
  15. Laura, Maramures era pt mine cea mai reprezentativa zona turistica a Romaniei, stiu ca toti ar zice Transilvania: Sibiu, Sighisoara, munti etccc, dar pt mine Maramures e Romania ce vreau sa o arat unui turist venit din afara (in cazul acesta sotul meu) :)))

    RăspundețiȘtergere