5 lucruri in materie de calatorii pe care trebuie sa le fac in 2011

Astazi am sa rezolv o leapsa preluata de pe blogul lui Ana. Nu e chiar despre calatorii dar eu o adaptez pentru blogul meu! Lepasa consta in a spune 5 lucruri in materie de calatorii pe care trebuie sa le fac in 2011!!!!

1. Sa mai merg in cel putin o vacanta (in afara sau in tara, depinde de noroc si buzunar :)) )

Teoretic mai sunt 4 luni din acest an si sper sa apuc sa mai fac o iesire undeva! Mi-ar placea in strainatate, dar inca nu am nici un plan! (nici nu o sa am pana cu 1 saptamana, 2 , inainte sa plec, stiti voi stilul meu! Daca e sa raman in tara, as vrea la munte. Anul acesta nu am ajuns la munte decat foarte putin si mi-ar placea sa vad toamna cu noua ei haina la ea acasa! Sau daca nu in Vatra Dornei (am eu asa un fix ca in Vatra Dornei e superb toamna! Ziceti voi cum e daca stiti! 
Deja presimt ca la iarna voi fierbe din nou cand voi vedea peste tot targurile de Craciun: turta dulce si vin fiert a' la Viena, brazi impodobiti la Paris etccc. Daca e sa ramana pentru la iarna, cred ca as alege pentru anul acesta: Praga! Altfel orice destinatie internationala o imbratisez cu mult drag!


2. O cina romantica la un restaurant necunoscut

Restaurante/alimentatie publica/ turism! Deci pot sa incadrez aici aceasta dorinta!
De ani de zile imi doresc o iesire cu sotul meu la un restaurant de lux, cu atmosfera intima, servire buna, mancare excelenta! Inca nu stiu un asemenea restaurant de aceea nu am avut parte de asa ceva! Dar daca va fi sa calatoresc undeva, asta va fi obiectivul Number 1 al excursiei! Stiti restaurantele acelea cu lumina difuza, cu trandafiri in vaza, cu scaune rosii, cu mese in separeuri cumva ascunse, cu muzica buna?! Daca da lasati-mi si mie numele restaurantului si localitatea! 



3. Sa vedem cu Kari Gradina Zoologica

Pana acum 2 ani era deschisa Gradina Zoologica de la Turda, dar acum e in renovare! Drept urmare nu mi-am dus fiul la nici un Zoo de la varsta de 1 an! Acum a crescut si intelege mai bine, asa ca mi-ar placea sa il duc intr-o Gradina Zoologica mare cu multe animale cum e cea de la Budapesta sau Viena! Daca nu am sansa, am sa il duc la cea de la Targu Mures (apropo cum e? ati viztat-o careva de curand?)



4. Sa ajung in iarna asta la SPA sau bai cu apa termala 

Imi amintesc cu placere o astfel de iesire de acum cativa ani (vreo 2 si ceva) cand iarna am fost la Felix! Preturi mici, intrare la pisicina, jacuzzi etccc ieftina, un weekend frumos si relaxant! Anul acesta la iarna as dori sa repet experienta dar nu la Felix ci intr-o statiune in care nu am mai fost!


5. Tot la Dorinte  intra si blogul meu de calatorii
Pana la sfarsitul anului doresc sa vad in graficul acela cu Visitors (care acum indica 47 800) o suma mare: intre 80 000-100 000 Unic Visitors! Nu stiu daca va fi posibil sa imi dublez numarul intr-un timp asa scurt, dar daca vorbim de dorinte, ei bine asta imi doresc! Doresc deasemenea sa scriu mai mult fara sa scad din calitatea articolelelor! Voi vedea cum o sa imi organizez timpul si articolele pe blog incepand cu toamna aceasta!


Dau leapsa mai departe tuturor celor care vor sa o preia sau astept sa raspundeti si voi in comentarii :))

Daca v-a placut acest articol dati Like pe pagina de Facebook : Click Here!
Thanks for visiting, 

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

12 comentarii:

  1. iti doresc ca absolut toate dorintele tale sa se inplineasca intr-un mod neasteptat de bun si cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. la o baie cu apa termala as merge :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Aa multumesc ... nu stiu daca se vor implini dar sper :)
    Macar 1 din ele!


    Roxy pana la sf anului nu mai e mult asa ca grabeste-te! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. zic sa il duci intai la o gradina zoologica faina, sa nu se sperie de ce vede acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba prima imagine, mereu am spus ca toamna e mirifica in fotografii. :P
    Eu am facut o astfel de lista la inceputul anului, pe 7 ianuarie, una dintre dorinte mi s-a indeplinit si am scris despre ea chiar azi pe blog.
    Dupa cat de ambitioasa si perseverenta te stiu eu pe tine, sunt sigura ca vei reusi in orice iti propui. Vreau si eu la bai termale. NU am fost niciodata... Parca erau unele in Andorra...le-am ratat. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mos Craciun exista, fie ca el sa-ti asculte dorintele si sa le indeplineasca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Zazuza, el e copil, nu are cum sa se sperie! Oricum el nu are termen de comparatie! Stiu cat se va bucura cand va vedea animalele .... Daca nu pot sa il duc in strainatate il voi duce aici :)


    Pato ms! Sper totusi sa nu trebuiasca sa ma las pe mana lui Mos Craciun :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nice, Romania e pe primul loc in lume la ape minerale! Trebuie sa mergi undeva! Multe sunt deschise si pe timp de iarna, si ce poate fi mai frumos decat o balaceala in piscina, relaxare in jacuzii privind pe geam fulgii de nea! Mie mi-a placut foarte mult :)
    Cat despre reusite, nu stiu ... unele nu tin numai de mine

    RăspundețiȘtergere
  9. In 2011 nu cred ca mai plecam pe undeva. Ma gandeam sa mergem sa vedem Transfagarasanul in septembrie, dar dupa litoral+Maramures simt ca nu mai pot. Noi suntem oameni de casa, adica suferim cand nu stam in casuta noastra, cu catelul nostru...Nu prea ne place sa plecam.
    E vorba cu siguranta si de comoditate...e mai usor sa stai acasa, decat sa mergi sa umbli, sa vezi..si sa cheltui bani, ca pe gratis nu prea se poate. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela stiu si altii care sunt asa, depinde ce va face fericiti. Nu toti sunt pasionati de calatorii, mai ales in Romania, la problemele financiare pe care le avem ....

    RăspundețiȘtergere
  11. De Crăciun sau de Revelion sigur. :P

    PS: Îți mulțumesc pentru că ai făcut abonări. :D Că eu sunt printre obsedații cu abonare pe mail.

    RăspundețiȘtergere