Sustineti infiintarea muzeului Constantin Brancusi La Bucuresti

Multumesc D-nei Luminita din Satu-Mare (pe aceasta cale o si salut :) ) fiindca pe pagina ei de facebook am gasit aceasta initiativa, de a sustine infiintarea unui muzeu Constantin Brancusi la Bucuresti. Eu am vizitat Atelierul lui de la Paris (dar imi era descarcata bateria la camera foto si nu am poze) are niste lucrari extraordinare pe care francezii le-au stiut valorifica si expune exact in centrul Parisului, iar romanii nostrii nu fac nimic in acest sens desi din cate am inteles asta a fost ultima lui dorinta trecuta in testament!!!  :((((

by RasMarley


Asa ca daca vreti sa sustineti si voi aceasta cauza intrati aici:

Click -  Sustineti infiintarea muzeului Constantin Brancusi La Bucuresti - Click

    Dati Join Cause - apoi Invite friends - Share pe pagina voastra de facebook!!!!     

Ps: puteti prelua informatia pe blogurile voastre/ Thanks for visiting,

                          

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

17 comentarii:

  1. Pentru mine oricum e bine, numai sa se faca ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Aliceee
    iniţiativa este de toată isprava dar, faptul că nu o pot susţine decît pe facebook nu mi se pare tocmai kosher.
    Am primit tot felul de invitaţii de a-mi face cont pe alte platforme dar, este dreptul meu de a le respinge pe toate, fără explicaţii.
    Am susţinut toate acele demersuri care mi s-au părut demne de sprijin, dar numai dacă au fost făcute în spaţii publice, respectiv platforme care nu-şi permit racolarea de membri cu tot dinadinsul.
    Intri nestingherit, îţi spui părerea, punct.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tibi din pacate acum multe campanii se fac prin facebook! Asta este :((( ne supunem noilor tehnici si noilor tehnologii. Nici eu nu folosesc facebook decat pt blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aliceee
    Mde, probabil că pînă la urmă îmi voi face şi eu cont pe face...

    RăspundețiȘtergere
  5. apreciez si sudtin initiativa! sper sa se finalizeze asa cum doresc multi! seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tibi nici eu nu am vrut sa imi fac si pana la urma mi-am facut :)))

    Mircea sper ca sustii si tu aceasta cauza

    Geanina Ms!!! Seara frumoasa si tie

    RăspundețiȘtergere
  7. Aliceee, am intrat si eu pe link-ul dat de tine, mai exact ce trebuie sa fac pentru a sustine campania? Nu sunt deloc familiarizata cu facebook-ul. :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa incepem si noi sa apreciem oamenii valorosi care au fost care sunt si care vor veni, pentru ca altfel ne pierdem de tot!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nice sa dai Join Cause! :)

    Marycix asa e!!!! Deja in blogosfera se incearca asta

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu mi-as face cont pe Facebook pt nimic. Chiar credetio ca asa se lupta pentru o cauza? De genul dai like pe Fecebook, trimiti spamuri la colegii de servici ca primeste cutare 5 centi. Haideti sa fim seriosi!

    Vai ce buni suntem noi oamenii, cand "actionam" in lumea noastra virtuala. Dar cand este vorba sa facem ceva in viata REALA, hopa! NE IMPOTMOLIM! Cred ca a venit vremea sa facem diferenta intre real si ireal.

    De ex campania desfasurata in Bucuresti in sect 6 pt modificarea legii privind ridicarea masinilor. Cati oamnei credeti ca au semnat-o? Desi nu le lua mai mult de 1 minut din viata lor si desi trec pe langa corturile amplasate in fiecare zi multi dintre ei! Asta este adevarat Romanie! O tara de nepasatori dar de miorlaiti! Nu avem dreptul sa ne plangem!

    PS: Alice acest comentariu nu iti este adresat tie personal.

    Multumesc pt atentie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Raphaelly daca vrei sustii cauza daca nu! Aici nu iti cere nimeni 5 euro/ 5 centi pentru nimic, dai un join si gata! Daca au dat 27000 de oameni join nu cred ca e chiar o nimica toata!
    In viata reala sunt tot felul de oameni, unii pensionari, unii fara masini (exmplu eu), tineri, elevi, care poate nu sunt interesati de legea ridicarii masinii, dar sunt interesati de alte cauze! Hai sa nu generalizam!
    Apoi de ce crezi ca totul se muta in online (pana si chestionarele ce le faceam eu la usa omului acum se fac pe net sau prin telefon)! Fiindca poate nu crezi, dar asa dau rezultat!
    La usa nu au chef sa stea, trebuie sa te lase in casa, daca stai la usa ies vecinii (dar era metoda traditionala si pana nu demult asa functiona si era ok)dar de cand toata lumea are telefon si mai nou majoritatea au net, prefera sa li se faca chestionare online fiindca asa se pot gandi mai mult timp la raspunsuri (si sunt si mai sinceri) fiindca tu nu stai ca politistul langa ei!

    Eu sincer nu vad de ce o cauza ca asta nu ar putea avea castig!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gata, am facut tot ce mi-ai indicat tu! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Este jalnic faptul ca nu ne respectam valorile.

    RăspundețiȘtergere