Pregatiri de plecare

Nu mai am mult si va trebui sa plec. Trebuie sa imi impachetez lucrurile, sa desfintez patutul copilului, sa scot cutiile pentru vesela, sa trimit cartile in biblioteca bunicii. Nu e usor. Ma gandesc la ultimii trei ani in care am trait in casa asta. In ultimii cinci ani am schimbat opt adrese de domiciliu, fara sa pun iesirile din tara si pana nu demult credeam ca aici va fi casa mea. Macar pt inca o perioada de timp. Dar se pare ca viata nu e asa, ca mereu se iveste ceva ce te face sa reconsideri prezentul si sa schimbi planurile pentru viitor.
Ma pregatesc de plecare. Mai am timp sa imi vizitez prietenii, care inca nici nu stiu ca plec. Totul s-a intamplat atat de rapid. Pt multi care ma cunosc ar spune ca sunt doar eu si ca asa am fost intotdeauna. Dar de data asta simt ca ceva se schimba.
Ca nu va mai fi la fel ......
Mai am o lista de cumparaturi ce trebuie sa o bifez pe ultima suta de metri! cateva zile de shopping in care sa imi gasesc obiectele cu care vreau sa plec! Printre care si o geanta de piele maro tip postas. Ca asa mi s-a pus pata.
Ar trebui sa dau si o fuga pe la farmacie, desi dupa noile legi nu stiu daca ma vor lasa sa intru cu medicamente in tara. Totusi ar trebui sa incerc. Ultima consultatie in strainatate s-a soldat cu varicela pe tot corpul lui Kari, care nu era decat o alergie la un antibiotic de ultima generatie!
Ce mai am in plan inainte sa plec? o ultima plimbare in parc ca sa imi iau ramas bun de la toamna asta. Deja simt cat dor o sa imi fie de ea. Tocmai acum cand incep sa simt frigul cand ies din casa, cand frunzele in sfarsit s-au inrosit si au inceput sa cada formand un covor multicolor, acum cand castanele sunt la prajit si simt mirosul lor impanzit in tot orasul, acum trebuie sa plec! Am asteptat 6 luni sa se intample asta, sa vina momentul asta si acum simt ca ma bucur atat de putin de el! Si nu intrati in dilema, tot la toamna ma refeream ....
Va trebui sa dau ochii cu mama la modul in care trebuie sa ne luam ramas bun si numai gandul asta ma face sa vars lacrimi! Dar am sa o incurajez ca timpul va trece repede, si nici nu va simti ce repede vom fi din nou impreuna!
In rest mai trebuie sa trec pe la banca sa vars ceva bani in cont si sa imi fac o asigurare medicala! inmultita cu 3! 
Atat momentan despre mine ....



See you .... soon!
Thanks for visiting,




Daca v-a placut acest articol dati Like si Share pe pagina de Facebook : Click Here!





Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

25 de comentarii:

  1. iti doresc sa pornesti cu inima deschisa in noua ta aventura. stiu ce inseamna schimbatul caselor si impachetatul. dar mai stiu si ca multe lucruri bune il asteapta pe calator. gandurile mele bune vin spre tine (spre voi!).

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta multa, Alicee, schimbi doar casa/orasul sau si tara?

    RăspundețiȘtergere
  3. unde pleci ??????...noroc cu internetul , ca nu simtim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Priveste inainte catre ceea ce ti se deschide in fata. Te vei intoarce, unele (mama) vor fi exact asa cum le-ai lasat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult noroc! Te muti in alta tara? Da-ne mai multe detalii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult noroc oriunde ai pleca si priveste cu incredere spre viitor! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim3:25 p.m.

    Da, se poate bien-merci intra cu medicamentele in orice tara, inclusiv Statele Unite cu conditia sa nu le declarati si sa le puneti la cala (daca mergeti cu avionul). Cu orice alt mijloc de transport e chiar si mai usor. Facem asta de 10 ani si niciodata n-am avut probleme. Cu asigurarea medicala poate e bine sa va interesati daca tara unde va duceti o si accepta. De exemplu, elvetienii (daca stati perioade lungi, cu permis de rezidenta) impun sa fie asigurare elvetiana. Pai, spor la strans, vizitat si calatorit!
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  8. iti doresc ca viata sa-ti zambeasca oriunde vei decide sa locuiesti!
    sper doar sa nu ne parasesti de tot, numai bine, alicee!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti grija de voi, drum bun si sa revii cu noi impresii despre noua casuta :* hugs :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Eh, orice noua experienta te imbogateste, dar iti inteleg sentimentele, cand te desparti de cei dragi si de "acasa". Mult noroc si astept si eu, ca si ceilalti, vesti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim4:44 p.m.

    Draga Alice, iti doresc mult noroc, curaj si drum lin :) Nu stiu incotro pleci dar esti o tipa descurcareata si o sa te adaptezi repede , sunt convinsa, la noua casuta
    Cum spunea cineva mai sus, nu e nicio problema cu medicamentele, pune-le linistita in bagajul mare.
    O tara araba?

    RăspundețiȘtergere
  12. Alice , nu am inteles unde pleci si de ce,te rog sa fii mai explicita. te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca e prima data cand ma bucur cu adevarat ca s-a inventat internetul, m-am obisnuit foarte tare cu prezenta ta, fie si virtuala, Aliceee. Nu stiu unde pleci, dar sper ca vei ramane mereu alaturi de noi! Ai grija de tine, mult succes, te rog sa nu ne uiti, astept nerabdatoare vesti. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Succes ! Lumea vrea detalii despre plecarea ta. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Vraji multumesc de sfat! deja am luat o parte din medicamente si le vom pune la cala! :))
    Multumesc tuturor pentru comentariile incurajatoare!! Voi reveni cu detalii cand voi ajunge acolo, pana atunci ramane sa va scriu alte articole! stiti voi, superstitia! totusi acum va zic ca plec dinainte sa plec! :) e o schimbare

    RăspundețiȘtergere
  16. eee...eu cred ca am ghicit unde....!!!!!! o sa- ti zic daca am avut dreptate , dar 100 %...:))) succes !

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt curioasa acum si eu, sa vad daca ghicesti :)) desi nu stiu ....

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim5:22 p.m.

    Putem ghici? E voie? :D Eu zic Maroc.
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  19. Monica5:33 p.m.

    Eu zic Canada, stiu ca va faceati planuri sa mergeti anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim8:17 p.m.

    A ghicit vraji dar si eu ma gandeam la asta......
    Maroc, dragostea ta
    Vrem poze!!!
    Iti doresc inca odata multa fericire

    RăspundețiȘtergere
  21. Calatorie placuta in Maroc,eu asa am impresia,oriunde ati sta cred o sa fie o experienta interesanta,cine nu are vrea sa locuiasca chiar si pentru cateva luni in alta tara.
    In curand o sa aplic pentru un job,este vorba despre insotitor de zbor si sper sa trec de interviu,daca o sa fie asa ma mut in Dubai.
    Asteptam poze de la noua destinatie,sa vad daca am ghicit:).

    RăspundețiȘtergere