Azi nu am chef sa scriu pe blog

Eaxct asa simplu si din suflet azi nu am chef de scris. Ca poate nu toti stiti in spatele acestui blog (pe care multi intrati in speranta ca am mai scris ceva ) sta doar o persoana, adica eu. Si dupa 1 an jumate de scris si ultima jumatate mai activa cu postari zilnice ( cu mici exceptii) uneori am nevoie de o pauza. Si aici stiu ca toti o sa sariti cu gura ca blogul nu e o obligativitate, stiu, dar pt mine e acel exercitiu de ordine si ambitie din viata mea, e un echilibru intre spontaneitatea cu care imi traiesc viata zilnic si acest blog (care e stabilitatea si ordinea de care am  nevoie).
Dar uneori nu am chef, uite asa. Imi vine sa fac altceva, sa ma plimb, sa ma joc, sa socializez cu prietenii, pana si sa gatesc sau sa ma uit la filme activitati deloc iubite de mine, le prefer in detrimentul scrisului pe blog. As avea sa va povestesc o gramada, si promit sa o fac (fiindca maine cu siguranta o sa imi vina cheful) despre Hobous, despre Bazar, Rabat si obiectivele turistice pe care le-am vazut, despre nunta care m-a terminat fizic in weekendul asta, despre panurile de viitor turistic, ce imi doresc sa mai fac si sa vad pe aici, despre cum ieri erau 27 de grade si azi iar ploua, despre mancarurile delicioase facute de soacra mea, despre prajituri si alte bunatati pe care trebuie sa le incercati daca veniti aici! Uh sper sa am destula energie si timp sa va povestesc toate astea anul acesta! :))

Dar cum azi nu am chef sa scriu pe blog va las; am resuit totusi sa fac un rezumat a tot ceea ce urmeaza
Va pup dragilor sa aveti o saptamana vesela si colorata! :)



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

9 comentarii:

  1. Degeaba, ai facut ce-ai facut si tot ai scris :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Alice, te-a pacalit si de data asta blogul si tot ai scris :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru munca depusa pana acum, Alicee. E o sarcina grea, aproape imposibila din punctul meu de vedere sa scrii zilnic pe blog, sa te ocupi de el asa cum trebuie. Eu sunt spontana, nu programez articolele, in conditiile astea nu prea am cum sa public ceva zilnic. Serviciul si problemele cotidiene nu-mi permit asta. Uneori nu am chef de blog toata ziua, oricum chiar nu ma obliga nimeni sa postez ceva, o fac cand am chef. Spre deosebire de tine eu am avut alaturi cativa oameni care au aparut si ei cu articole(gen special guest). Insa nici asa nu am reusit sa avem o constanta, oricum, probabil ca s-ar fi transformat intr-o rutina, iar eu chiar asta caut sa impiedic sa se intample.
    Te asteptam cu noutati din Maroc. Poate chiar azi. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. :)...nu-i nimic...te-ai intalnit cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  5. De-abia astept atunci noile articole, pare foarte interesant tot ceea ce vrei sa ne povestesti. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. scrie cand si cum ai chef, eu astept cu rabdare sa mai povestesti cate ceva din lumea aia indepartata si atat de diferita de a noastra. o pauza cade bine uneori, pt a reveni mai cu drag inapoi (nu ma intreba de unde stiu :)) )

    RăspundețiȘtergere
  7. Lasasem si eu un comment, vad ca a fost sters, cumlea ca nu am jignit pe nimeni...
    Imi pare rau daca am deranjat cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea te inteleg perfect asa ma simt si eu cand trebuie sa fac teme......((:

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-nteleg, in acelasi stadiu sunt si eu. :)

    RăspundețiȘtergere