4 Revelioane ratate, anul acesta nu ma mai risc

Intrerupem sirul de topuri, nu de alta dar anul acesta am facut inca un lucru bun, am renuntat la superstitii, deci topurile nu trebuie sa le ingramadesc (mai ales ca mai am destule) pana la sfarsitul anului, cand pot sa le scriu in ritmul meu, in voie, si sa vi le prezint saptamana viitoare. :)

Acesta este un articol personal despre Revelionul din anii trecuti si cel de anul acesta. 
Anii trecuti, pana sa intru la facultate  noaptea de Revelion insemna cabana, prieteni, distractie, bautura, 3 zile si 3 nopti. O data cu intrarea la facultate a inceput si sirul Revelioanelor ratate.



Primul Revelion a fost ca si cum nu ar fi fost

Eram in Maroc. Urma sa vin in tara in scurt timp asa ca daca de Craciun nu am avut parte m-am gandit ca macar de Rev sa fac ceva, asa ca m-am dus cu iubitul (actualul sot) in Querzezet aproape de desert. Totul a fost bine, caldura, soare, mancare buna, un orasel micut dar foarte relaxant. Dar totusi Revelionul la 30 de grade parca nu e Revelion. Si apoi a venit si noaptea cea mare in care surpriza: fara artificii, fara program special in cadrulul hotelului, fara Happy New Year sau romanescul La Multi Ani, fara tort, aperitive si mancaruri care mai de care mai gustoase, that wasn't nice! Un revelion fara Revelion, o zi obisnuita! 

Sfat daca ca ganditi vreodata la un Revelion exotic in Maroc interesati-va in prealabil daca hotelul in care stati organizeaza ceva, ca altfel riscati sa fie inexistent!



Al doilea Revelion un spectacol nereusit

Eram insarcinata in ultima luna si mi se cerea sa stau aproape de casa. Am avut o sarcina dificila, cu greturi si varsaturi pana in ultima zi, deci oricum nu-mi ardea de facut mare lucru, asa ca ne-am hotarat sa mergem in Cluj sa iesim la 12 in centru si apoi sa ne ducem intr-un club, ceva. Planul a fost bun doar organizarea cam proasta. In centru buluc de oameni, sticle sparte, tineri agresivi, beti, oameni ai strazii veniti si ei la spectacol, o gramada de politie, si Samantha Fox care a cantat si a dansat de mama focului pana s-au stricat boxele. Si asta a fost. Artificiile reusite, dar cam atat.
Eu dupa cum v-am spus nu mai facusem Revelionul la oras, si nu stiam ce inseamna asta. Si am avut supriza sa vad toate cafenelele inchise iar in cluburi nu se intra decat daca plateai cu mult timp inainte si veneai in tinuta minus o burta. Ok, si ne-am dus acasa la amicii nostrii ce au ramas si ei in Cluj, si am povestit, si ne-am contrazis pe toate subiectele posibile si a fost aiurea. Iar a doua zi am impins (la propriu) masina ocaziei pe Feleac in sus, de cat era de buna. Great memories :))


Al treilea Revelion mai mult in pat decat afara

Il aveam deja pe Kari si cum v-am mai spus sunt singura (din cercul meu de prieteni) cu copil, deci ne-am rezumat la familie(parintii mei). Iar inainte de 12 ne-am dus sa inchinam un pahar de sampanie cu niste prieteni de familie, ce aveau si ei un bebe mic si plangacios ce ne-a cam stricat seara. Si un Kari marait si obosit ... a fost de vis! Cheful s-a spart repede si ne-am dus fiecare la casele noastre la somn. Asa ca in mare parte noaptea de Revelion s-a consumat acasa, dormind.


Al patrulea Revelion, Omul Potrivit la Locul nepotrivit

Dupa ce anul dinainte am cam dat-o in bara cu Revelionul la prietenii de familie, anul trecut am hotarat sa facem Revelionul  la un restaurant cu inca un cuplu, prietena mea cea mai buna cu iubitul. Deci noi 4. Primul an in care se cerea tinuta si eleganta. Nu vorbesc de un restaurant fancy, dar stiam ca vom fi inconjurati de oameni mai in varsta cu doamne ce sigur isi vor etala tinutele. Cand am platit (tacamul de Revelion + a doua zi continuare) am intrebat daca vor fi si alti tineri si ni s-a zis ca sigur ca da, ca e distractie, se danseaza, o sa fie cel mai tare Revelion ever! Si cum eram cu prietena mea cea mai buna nici nu se putea altfel!
Pana in noaptea cu pricina cand ne-am trezit noi patru inconjurati de oameni in varsta la 50,60+, majoritatea fosti profesori de generala si din liceu, nici nu se putea mai bine :((. Distractie a fost, ca s-a dansat tot timpul si oamenii chiar s-au simtit bine dar noi nu. Ei erau de fapt un imens grup format, toti se stiau intre ei, iar noi intrusii adolescenti. Si tanti se tot scuza ca de fapt erau tineri pe lista dar nu au venit. Aha, aproape ca o credeam! :( Altfel mancarea a fost buna, si spectacolul tinutelor a fost intradevar interesant si amuzant cand mai vedeai pe cate o d-na ce e in stare sa faca sa atraga privirile, iar bonusul a venit din partea grupului de lautari ce ne cantat la tiganeasca aiaiaiai .... categoric the wrong place to be! N-am rezistat mult si am plecat acasa.


Revelion 2011 in sosete

Se poarta. Si printesa (urbana) face Revelionul in sosete. Vezi printesa nu mai esti singura :). Va fi un Revelion in familie si cam atat! Poate vom juca ceva Jams sau Wist dupa miezul noptii (pe cand o sa doarma Kari, speram) o sa vad artificiile de la caldura, din balcon, o sa beau sampanie cu fructe pentru copii (ca iau antibiotice), o sa mananc toate bunatatile pe care imediat ma apuc sa le fac :) (dar nu puteam incepe fara sa scriu articolul asta despre Revelioanele mele ratate).


Iar la anul sper, sperrrr sa am parte de un Revelion altfel, in alta tara, un Revelion pe gustul unui pasionat de calatorii, anul nou sa ma prinda intr-un oras mare sau mic/  la munte sau la mare 
cu familia sau macar cu prietenii apoape!

Voi ati avut Revelioane ratate?

Thanks for visiting,

Daca v-a placut acest articol dati Like  pe pagina de Facebook/Mersi : Click Here!
 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

21 de comentarii:

  1. nu este ratat...esti cu cei dragi Alicee ! aaa...da ce bunatati faci imediat ? aaa???

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani, Alice! tot binele din lume iti doresc! puup

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot raul spre bine, acum ai aceste amintiri de care poti sa razi. :)
    Nu cred ca am avut un Revelion ratat complet...au fost insa mai multe dezamagiri. Intr-un an trebuia sa plecam la munte dar totul s-a anulat in ultimul moment si am ajuns sa petrecem seara intr-un sediu de gradinita, cu alti 30 de tineri, toti fosti colegi deci uniti (noi eram outsiderii). Intr-un an alt ne-am dus afara, la artificiile organizate de Primarie + concert si am ajuns sa plecam de acolo speriati. Se aruncau sticle, se scoteau semnele de circulatie...multi betivi si agresivi.
    Astea sunt amintirile cele mai aiurea cu Revelionul. Sper la Revelioane linistite de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Grozava idee, indeed. :D Hm, din ce am citit eu aici poate doar al doilea sa fi fost ceva mai nereusit, dar in rest mie mi s-au parut niste nopti memorabile, uite hai sa vedem partea plina a paharului, ai acum ce ne povesti noua pe blog. :D Un revelion in desert...suna extraordinar, pentru mine ar fi ceva inedit, artificii, zapada si distractie pot sa am si in ceilalti ani.
    Eu nu consider ca am avut revelione ratate, l-am privit pe fiecare in parte ca pe o experienta. M-am simtit bine de fiecare data, chiar daca uneori am inghetat de frig, dar apoi am ajuns acasa, m-am incalzit si am uitat partea mai putin placuta. Have fun, Alicee. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am postat aproape simultan cu Mihaela. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim8:31 p.m.

    Culmea e ca nu! Cand eram copil il petreceam cu cel mai bun prieten (cea mai grozava friptura la cuptor mama lui o facea), unde ma giftuiam si jucam jocuri pe Nintendo (SuperFamicomurile alea memorabile :D) si Sega toata noaptea. Bonus erau artificiile grozave de care facea tot ma-sa rost. In plus, la noi Revelionul are o semnificatie speciala fiindca se dau si cadourile Mosului nostru :D. Acum, de cand sunt pe propriile picioare, pe toate le-am petrecut cum am vrut eu, nu altii. Nu-mi placea, miscam de acolo si mereu am avut plan B, C, D...W. Betivii (ca pana acum au fost amintiti de mai multe ori), nu mai deranjeaza asa tare cand ai tu insuti ceva pahare la bord. Si eu, in genere, de revelion, am. Agresivii nu ma streseaza ca nu se iau ei de mine nici sa vreau eu. Dar de fapt, eu ma simt bine oriunde. Mancare si bautura sa fie, ca gasesc eu ce vorbi, dansa, juca cu lumea.
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim8:41 p.m.

    In strainatate petrecerea dureaza putin, nu toata noaptea, ca in Romania. De preferat sunt revelioanele in tara, sau in tarile din sud, daca ai un grup mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Macar ai avut variatie de la an la an! Eu de ... o vesnicie la fac acasa cu ai mei! Un Revelion si o seara de neuitat (in sensul bun) :) iti doresc! La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ohohoho...cate revelioane ratate am avut...nici nu mai stiu. De cativa ani incoace deja nu mai dau atata importanta la seara de revelion ca doar este o simpla noapte. Da se schimba anul, intr-adevar dar nu se termina lumea. De multe ori prea multa pregatire strica. Si orice alta seara din an poate fi un "revelion" cu multa distractie si de cele mai multe ori iese mult mai fain, asa fara sa fie planuita si ras-planuita! Asa ca de ce sa ma agit atata cu revelionul?!

    RăspundețiȘtergere
  10. In urma cu 3-4 ani ti-asfi raspuns ca am avut revelioane ratate dar acum nu mai cred asta.Aveam tot ce-mi doream, familia era sanatoasa si eram inconjurata de prieteni. Dar eram eu tuta si alegeam prost :)))

    Acest revelion va fi fara sosete, dar cu pijamalute si prajitura cu ciocolata :)

    Have fun!

    RăspundețiȘtergere
  11. 2009/2010 in China. Lucrat in 30/31 pana la 4 dimineata, plecat la lucru si intors cu lucrul la pachet la hotel. La 9 seara sunat chinezii la fabrica si trimis acasa, inchis calculatorul si telefonul, injurat soarta si cautat de baut. Tot ce era lichid in camera era o sticla de lapte cu aroma de mere. Enervat si mai tare, injurat din nou.Birtul hotelului - inchis. Plecat injurand la pat, dormit pana dimineata, speriat prieteni din Romania care nu m-au putut felicita la miezul noptii.

    Asta Rev ratat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi mereu am fost singuri de revelion si anul acesta la fel, nu e cine stie ce dar suntem noi, impreuna, si atat!
    Fie ca anul acesta sa ai parte de un revelion de vis si insanatosire grabnica :*. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. LA MULTI ANI 2012!

    Multa sanatate, bucurie si belsug va dorim in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fie ca anul nou sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou fericit

    Cu stima, 24monden - StiRi MondEne

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani si un An Nou fericit!
    pupici multi

    RăspundețiȘtergere
  16. Coco am facut tot felul de aperitive delicioase!

    Modnitza la multi ani! Sa ne citim cu drag in 2012!

    Mihaela nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut! :( iti doresc si eu Revelioane linistite si fara evenimente neasteptate! :)

    Nice eram aproape de desert, nu in desert :((( dar ai dreptate ca depinde ce parte a paharului o iei in calcul. Cu siguranta toate au fost memorabile, si asta conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vladimir deci tu esti norocosul la care vine Mos Craciun de 2 ori pe an! Te invidez :)

    Cafeneaua turistica stiu, a ramas obiceiul din comunism. Totusi sper sa vad niste artificii din acelea ca la tv. :))

    Melly da am avut variatie, in fiecare an mi-am dorit sa fie altceva, sa fie ceva bun! :) Tu esti cu ai tai inseamna ca ai avut numai Revelioane frumoase!!
    La multi ani!

    Larisa stiu si eu ca poate fi Revelion in orice noapte din an, si va fi mai putin frig poate si cu mai putina cheltuiala dar pe de parte e asa aiurea sa auzi pe toata lumea ca vb de Revelion cand tu stii ca te vei baga in pat devreme. E ca atunci cand se termina scoala si toti isi spun programul din vacanta de vara si tu spui ca stai acasa :((

    RăspundețiȘtergere
  18. Hapi da da, ai dreptate si eu am tot ce imi doresc, doar ca aleg prost! U smart girl :) deci sa nu ma mai plang atata

    Teo asta a fost un Revelion fara Revelion ca al meu (primul) doar ca eu macar am dormit tu ai si muncit! Ai dreptate il poti numi dezastru :)

    Roscata da ce frumos! ma bucur pentru voi! la voi se face ceva de Rev in oras? artificii, spectacol? in restaurante e deschis? An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  19. Robert, 24 Monden si Smalldot multumesc de vizita! La multi ani!! Si la cat mai multe Revelioane de neuitat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Toti credem ca alegem prost la un moment dat
    Dar unii filosofi spun ca de fapt NU puteam face alegeri decat exact cele pe care le-am facut.......
    Pacat ca n-am studiat filosofia :)))

    A fost frumoasa seara de Rev?

    RăspundețiȘtergere
  21. De data asta a fost asa cum am sperat. Deci incredibil de frumoasa. Problema Revelioanelor trecute au fost ca eu ma asteptam la ceva si nu se intampla asa, binenteles eram dezamagita!

    RăspundețiȘtergere