Chill out Music cu Influente arabe - postare de moment

Din cand in cand imi vine cheful sa ma dozez cu muzica. In perioadele astea bag supradoza, adica ascult non-stop. Apoi in cateva zile imi trece si numai ascult deloc vreo 2-3 saptamani. Si nu stiu cum s-a nimerit ca de data asta sunt intr-o stare de relaxare totala pe fundal de muzica cu influente arabe. Imi place muzica chillout. Imi place muzica araba impletita cu muzica trance, ambientala ..... uneori ascult melodii arabe pure, dar nu de petrecere .....




Cele 5 melodii care imi plac mai mult ....










Sa aveti un weekend perfect!

Thanks for visiting,

Dati si voi un Like si un share/Mersi Click Here!


 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

9 comentarii:

  1. Week End plăcut, Aliceee! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi place mult muzica chillout. Preferatul meu este Chris Spheeris. Dacă îți place muzica chillout cu iz oriental, încearcă și Omar Akram ! Weekend plăcut !
    *Ai un ping la ARTE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiberiu, Badge, Coco ms de vizita

    Zina am sa ii ascult! Am tot weekendul l-a dispozitie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc Ya helou din Clona ;) si Maktub cred... Si mie imi place muzica orientala ...asa chillout! Frumoase melodii!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Larisa ms mai propune si tu cele ce iti plac :)

    RăspundețiȘtergere
  6. am pus pe ascultat piesele tale, suna bine chillout-ul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim2:33 p.m.

    eu ascult numai muzica orientala dar preferata mea este muzica araba decit sa ascult manelele nespalatilor de tigsani si e si de calitate chiar daca nu inteleg limba dar linia melodica a melodiilor nu se compara cu cea a tiganilor de la noi care imita intrun fel dar de proasta calitate va recomand si voua si sigur o sa va obisnuiti cu asa ceva

    RăspundețiȘtergere