Cazare in Cluj - recomandari pt o cititoare a blogului

Dupa ce ieri v-am scris eu din experienta despre o pensiune din Timisoara, azi a venit randul vostru sa faceti cateva recomandari. O cititoare a blogului mi-a scris, rugandu-ma sa ii dau cateva recomandari de cazare din Turda si Cluj. I-am zis site-ul de pe care rezerv eu de obicei : Cazare Cluj si paginile ce ar putea sa o ajute: Cazare Turda, Cazare Cluj-Napoca. Mi-a raspuns, ca bine bine, face rezervarea de aici dar sa ii zic nume de hoteluri, pensiuni, ceva din experienta. Ei bine eu nu pot recomanda nimic fiindca nu am stat la nici o pensiune din Cluj sau din Turda.


Despre hotelurile din Turda mai stiu din auzite. Avem un hotel de 4 stele, Sun Garden unde prietenii mei mananca frecvent si tare l-au laudat, Printul Vanator un hotel de lux (4 sau 5 stele) cu camere imense, un stil aparte, mult bun gust,  Potaisa - hotel antic si comunist (cel putin din exterior) un Hotel nou de 3 stele pe Principala (nu ii stiu numele si nici detalii), Hotel Ariesul care e in zona Bai, nu e confort nu stiu ce dar angajatii si mancarea sunt de nota 10. Cel putin asta imi amintesc cand am trecut ultima oara pe acolo, acum aproape 10 ani cand mama facea tratament si era cazata in acest hotel.
Am intrat si pe un forum de calatorii sa gasesc acolo ceva recomandari dar nu am gasit mare lucru. Pana la urma d-na are dreptate, daca as cere sfaturi mai des pe blog nu as fi patit nici eu ca la Timisoara.

Asa ca va intreb pe voi, ce hoteluri/pensiuni din zona Cluj recomandati si de ce ???

8 comentarii:

  1. Booking as recomanda. Are oferte last minute, camere cu aprox 20euro la diverse pensiuni noi. In cazul ca sunteti doi, merge perfect. Sunt mai mult astfel de pensiuni ce ofera best deal pe booking.

    Altfel, Transilvania hostel, 10euro patul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Liliana asa i-am recomandat si eu, pe d-na o intereseaza clar un hotel pensiune la care am stat si ne-a placut. Eu nu am stat la nici una de aceea daca ai stat tu intr-o pensiune sau hotel din Cluj-Turda si o poti recomanda zi numele si de ce o recomanzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Transilvania Hostel.

    Pensiunile sunt prea scumpe, daca nu le prinzi la oferta :). Adica au preturi din astea de 50euro pe noapte. Eu n-as arunca banii astia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu merg des la CLuj, depinde pentru ce doriti rezervare.Am fost nevoita sa ramin o noapte, sa prind o cursa Wizzair, era un hotel Pax in fata garii, 100 de lei camera single, cu baie proprie, apa calda.La 4 dimineata am parasit hotelul.Recomandabil pe termen scurt.Sunt hoteluri ieftine pe linga gara, ajungi usor in centru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Liliana, Li multumim de recomandari, cred ca Hotelul Pax l-am vazut, am trecut pe langa el anul trecut. Ai dreptate, e convenabil, in plus in zona garii mancarea nu e scumpa, ai taxiuri ce te duc cu 5 ron in centru sau pe jos in 10-15 minute maxim

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim7:29 p.m.

    Asta caut si eu... o recomandare buna mai aproape de Turda. Daca dna cauta un loc mai deosebit poate sa incerce cu incredere Tamas Bistro la Savadisla 22 km Cluj. Hunter Castle mi se pare o gluma buna la 120 euro/noapte....

    RăspundețiȘtergere
  7. e greu sa-ti gasesti ceva calumea, dar cel mai bine e sa cauti pe net de dinainte, sa te hotarasti si sa mergi chitita

    RăspundețiȘtergere
  8. Cluj-Napoca este un oras vechi, lucru care se vede si dupa cladirile pe care le are. Strazile stramte aparute acum foarte multi ani ingreuneaza in prezent circulatia unui oras aflat in continua dezvoltare, care in viitor se va extinde foarte mult. Oamenii care viziteaza orasul sunt multumiti de ceea ce vad si spun ca vor reveni. Nu am fost inca la Cluj, dar nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere