Love in Paris

Astazi va fi un articol special ( discutii turistice -maine), avand in vedere ca e Valentine's day, cu instantanee surprinse de mine la Paris, cel mai romantic oras al lumii. 

Happy Valentine's Day dragi cititori!!!

Love in Paris

















Thanks for visiting,


Citeste toate articole despre Paris aici --> FRANTA
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

20 de comentarii:

  1. Foarte frumos articol! Ce bine te-ai gandit, ce colectie frumoasa de poze! Nu mi-ar fi venit in minte sa creez asa ceva, bravo. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde ai gasit scrisul ala? Cu te iubesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela multumesc, eu sunt mai creativa din fire, si imaginatia ma ajuta! :)))

    Liliana la poalele cartierului Montmartre este un parc micut, si acolo pe un perete e scris Te iubesc in toate limbile lumii! Si binenteles e plin de indragostiti, si foto maniaci ca mine :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt adepta zilei V deloc, dar in schimb am admirat cu mare drag pozele. Imi face o deosebita placere sa vad oameni iubind. Tind sa cred ca suntem mai buni cand iubim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Serios? Ui că nu ştiam de el! Next time şi am mai bifat ceva, datorită ţie, din Parigi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu adevarat orasul indragostitilor, cum sa nu iubesti Parisul in aceste conditii, cum sa nu iti doresti sa-l vezi macar o data in viata? Geniala idee si superbe poze, un articol potrivit sarbatorii de azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ce-mi placeeee...bravooo Aliceee...lacatele...sunt foarte sugestive...happy V' day !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim3:57 p.m.

    Nu pot sa nu-i remarc pe aia care se fotografiaza singuri, cu telefonul, in timp ce-si saruta fata :))). Of-of :))
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  9. mi-au placut lacatelele in forma de inimioara, oare se gasesc de cumparat si ti se le scrii singur sau ti le imprima ei?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim5:01 p.m.

    E un magazin langa podul respectiv. Le cumperi cu sau fara imprimeu, ce model vrei tu :D. Tentata? :))
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici c-am sa inteleg vreodata asta cu "Paris, cel mai romantic oras din lume/univers/universurile paralele", numai eu am descoperit nu stiu cate orase de 127639549786780 ori mai romantice, dar na, oti fi gasit voi ceva la el ce mie mi-a scapat cu desavarsire :-)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragilor multumesc pt comentarii. Ma bucur ca v-a placut seria de imagini! Pt cei ce ati sarbatorit Valentine's day sper ca ati avut o zi asa cum ati visat!!

    Kadia sunt e cumparat, chiar si pe pod, vin emigrantii si le intind pe jos, numai sa cumperi :)

    Ioana Parisul e un oras romantic, mai ales iarna cand nu e multa lume, are o atmosfera aparte. Prima data am urat Parisul, si nu m-am ferit sa zic asta, am scris un articol cam acid cu parerile mele vis-a-vis de Paris. A doua oara dupa inca 10 zile l-am conoscut, l-am inteles, si acum a treia oara, dupa inca 5 zile i-am descoperit si farmecul. Deci cred ca e o notiune de timp :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de frumosi sunt :) Si chestia aia cu lacatele mi se pare foarte faina :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Roxy este un pod peste Sena plinnnn cu lacate! multe foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna.superb parisu cat si restu.eu ador mult nantesu si imprejmuirile in paris am stat un pic in trecere catre tara.ce nu mia placut au fost romi fffff multi nu am vz nici unde atatia ca in franta.superbe poze.felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  16. Speranta asa e din pacate. Sunt mult, anul acesta nu am vazut asa multi ca in anii trecuti (poate si fiindca am fost iarna) :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna.da Alicee,se poate ca ei stau la caldura precum pisicile.dar vara mergem din cauza ca sunt la scoala copii acum gata vacante non stop.dar frumos ce mai.o zi faina.

    RăspundețiȘtergere