Cazare in Barsana - Pensiunea Cerbul Carpatin

Dupa cum va spuneam si in articolul trecut, am stat in Maramures 2 nopti, una in Viseu de Sus si una in Barsana. Pensiunea Cerbul Carpatin am nimerit-o la fix, ieftina (60 ron camera dubla/noapte), servicii bune, curat, doua margarete si mai ales foarte aproape de Manastirea Barsana, la nici 100 de m. E foarte usor de ajuns la ea fiindca e fix prima casa de langa Pensiunea Iza, pe care o stie toata lumea in regiune, pe strada Principala!
Camerele au dimensiuni normale, un pat imens (de 3 persoane) masa, scaune, dulap, baie mare cu dus! Au si o camera cu 4 paturi, nu stiu pretul dar cred ca e avantajos, daca mergeti cu familia.

Ce pot sa zic e ca  in vacanta din Maramures am avut un noroc teribil. Am vazut intr-un timp relativ scurt foarte multe obiective turistice, am avut noroc sa gasim pensiuni foarte bune la preturi mici, am mancat bine, ne-am batut putin capul cu mijloacele de transport in comun dar per total a meritat!

Pensiunea Cerbul Carpatin din Barsana



Pt cei care isi propun sa viziteze Maramuresul va recomand sa va faceti rezervari la cazare de aici:
 Cazare Maramures  Cazare Romania  ,   Cazare Satu-Mare Cazare Sighetu-Marmatiei 

Mai multe articole cu Vacanta in Maramures  aici--> Romania


Voi ce pensiune recomandati in Barsana sau din Maramures??

10 comentarii:

  1. Ce camera miniscula... nu cred ca as putea dormi din cauza senzatiei de claustrofobie :(
    In foto se vad trei pereti (unul dintre ei fiind fereastra). Deci mai ramane unul disponibil, care ar trebui sa aiba usa spre baie, dulapul, masa cu scaunele (si nu are cum sa fie mai lung decat lungimea frerestrei, ca ar fi camera asimetrica, nu?)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de recomandari, Alicee. :) Acum, sa speram ca vom avea ocazia sa mai ajungem in Maramures.

    RăspundețiȘtergere
  3. Raphaelly camera nu e mica, patul e imens! :) am zis ca e de 3 persoane, desi e camera dubla! Pe al-4-lea perete e un dulap, masa si un 2 scaune! Usa la baie e pe alt perete, de unde fac eu poza :)

    Nice sper si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucura povestile tale despre Maramures, Alicee... Noi am stat in Barsana la Cabana Iza, foarte frumos si acolo. Gazdele au fost minunate, au stat cu noi la masa, ne-au gatit ce am dorit (nu ca am fi pretentiosi), am povestit multe, ne-au spus unde sa mergem, in locuri nebatute de turisti, dar minunate, pentru a surprinde o panorama a Maramuresului... A fost frumos, am avut si o vreme minunata, asa ca mi-ar placea sa mai ajung pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte ieftin! Am sa tin cont de recomandari in cazul in care voi ajunge prin Maramu anul asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Da .acum ți-am recitit articolul intr-o mică pauza asteptand sa se facă haiosele cu gem. E prima data când fac te pupi

    RăspundețiȘtergere
  7. Aliceee, f utila recomandarea. Eu una am amanat Maramu pentru anul viitor, dar stiu sigur ca e o zona de vazut !
    p.s. patul are superb, as vrea si eu unul acasa la fel, mie imi place senzatia asta de "claustrofobie", cum zicea mai sus cineva, mi s-ar parea mai intim si mai calduros caminul. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pretul si oferta de cazare imi pare buna,considerandu-ma un om modest! Patul este perfect numai bun pentru odihna si ......ce conteaza ca e mai mica camera ,ca daca ma duc in Maramures nu ma duc sa dorm toata ziua sau sa stau in camera,Doamne iarta-ma! E buna oferta,sper sa ajung cu iubita mea pe acolo cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere