Notting Hill - Pe urmele lui Julia Roberts


In fiecare sambata va astept cu un film pt pasionatii de calatorii! de data asta s-a nimerit dumineca fiindca ieri am fost acolo, in locul unde s-a filmat acest film

 Saptamana 8: Notting Hill


Rezumat: Filmul este o comedie romantica despre viata unui om obisnuit si a unei celebritati .... ce se intampla atunci cand cei doi se intalnesc! 

Nota personala: Filmul desi e destul de vechi, din 1999 nu l-am vazut pana acum; dar mi s-a parut foarte actual, zici a a fost facut anul acesta! Oamenii, intamplarile, modul de gandire etccc! 
Mi-a placut foarte mult locul actiunii, Notting Hill, pe care deabia am asteptat sa vin la Londra sa il vad! Apoi viata aici e redata cat se poate de bine, cei 'professional' locuiesc in chirie cu altii fiindca in Londra preturile sunt prea mari, sunt tot felul de oameni, hippy, rasta, si cam toate nationalitatile de pe pamant! toti convietuiesc la un loc si pot spune ca o fac foarte bine! de cand sunt aici, azi maine se face o saptamana, pot spune ca inca nu am avut de a face cu rasism, sau sa ajung in cartiere tensionate din punct de vedere social! Iar oamenii sunt extrem de politicosi si iti sar in ajutor si atunci cand nu le ceri asta!!




Cred ca nu este turist ce ajunge in Londra fara sa vada filmul Notting Hill! Si nu este turist ce sa vada Notting Hill si sa nu doreasca sa viziteze cartierul in care a fost filmat filmul, sa se plimbe pe faimoasa strada Portobello si sa vada libraria in jurul careia e intesata toata povestea filmului! Deci ati aflat ce am facut eu ieri :) M-am dus pe urmele lui Julia Roberts si a lui Hugh Grant in Notting Hill! 




  Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII


 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

10 comentarii:

  1. parca a fost si la tv zilele trecute, nu stiam eu de unde ii cunosc:)
    frumos filmul

    RăspundețiȘtergere
  2. pare un film bun de vazut intr-o dupa amiaza inorata de aprilie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut filmul, dar zona este absolut suberba. Mai degraba sunt tentata de o plimbare prin acel cartier londonez decat de o vizionare de film. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, ce m-ai induiosat. Postul asta are tot ce-mi place. Londra. Notting Hill. Books. Romance. Julia Roberts si Hugh Grant, umor si nostalgie. Pachet complet.

    Nice, I agree with you as well :)

    RăspundețiȘtergere
  5. uite ca eu pe astea nu le-am facut...
    am uitat sa te intreb, nu mai sunt veverite in parcul St. James?

    RăspundețiȘtergere
  6. plimbare placuta , Alicee :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim8:26 p.m.

    Da si eu as fi tentata de o plimbare pe-acolo
    Filmul l-am vazut demult, e potrivit pentru o duminica ploioasa, asociat cu un popcorn sau un masaj la degetele de la picioare :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce drrrragut, n-am ajuns aici cand am fost la Londra, desi am vrut si stiam de el. N-am mai avut timp, din pacate. Ma bucur ca te-ai dus tu ca sa vaz si eu ce am pierdut :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. tare mi-a placut filmul, iar zona e superba, ce pastelate sunt casele :)
    tu plimba-te ca eu-s cu ochii pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai... eu cred ca n-am vazut filmul acesta... sau l-am vazut? Nu mai stiu exact, oricum a fost de tare multa vreme, din moment ce nu mai retin... trebuie revazut :)

    RăspundețiȘtergere