Film - Paris (2008)

In fiecare Sambata va astept cu un film pentru pasionatii de calatorii
Saptamana 14: Paris

Rezumat: Roumanie Pierre ( Roumaine Duris) este un tip frumos, cu un apartament splendid  in centrul Parisului, cu o panorama superba, cu o cariera extraordinara (dansator de cabaret) si totusi la ce ii folosesc toate acestea daca are o boala de inima incurabila? 

Nota Personala:  Filmul Paris e mai multe despre viata la Paris si mai putin despre calatorii si partea turistica a orasului desi sunt cateva secvente si panorame interesante. E o analiza a personajelor, un film francez care l-a ridicat mai mult faptul ca a fost filmat la Paris decat povestea din spatele lui. Sincer e un film destul de slabut, dar sunt cateva lucruri care mi-au ramas in minte cum ar fi faptul ca, cu cat locuiesti intr-un oras mai mare si mai plin de lume, cu atat e mai greu sa interactionezi cu ei, si te simti mai singur (oare fiindca eu in acest moment ma aflu in aceasta situatie? nu stiu) si melodia de pe fundal: Squize the Day cantata de Wax Taylor! 

In rest Romaine Duris mi s-a parut ca nu a progresat si nu a adus nimic nou in cariera lui de actor, e acelasi ca in filmul: "L'auberage espagnol" si "La Poupee Rousse".  Inca astept o prestatie senzationala din partea lui!







Alte articole cu Paris

                                       Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

10 comentarii:

  1. Filmul pare interesant tocmai din perspectiva evidentiata de tine, mereu m-am intrebat, oare as fi fost mai fericita daca as fi trait intr-un orasel si nu intr-o metropola? Din pacate nu o sa gasesc prea curand un raspuns la dilema mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti la Diamond Jubilee? :D. Ne pui poze?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult mai calatoresti tu Alice:D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu as putea privi oricand un film care are Parisul drept fundal, asa incat am sa-l trec pe lista, chiar daca ne-ai prevenit ca nu e un film exceptional.
    Fiecare cu slabiciunile lui ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice asa m-am intrebat si eu multa vreme! Oare nu voi fi mai fericita daca as locui intr-un oras mare???? categoric iubesc Londra datorita posibilitatilor, datorita distractiei, insa sunt multe partile negative, incepand cu timpul pe care efectiv il pierzi zilnic, aiurea, pe mijloacele de transport! oboseala ce intervine din aceasta cauza, aglomeratia, etccc! inca ma mai gandesc .... cum imi place mai mult!

    Vladimir am fost, acuma am ajuns acasa, va pun poze maine sau la miercurea fara cuvinte! trebuie sa le sortez, e putin de lucru cu ele si acum deabia astept sa ma arunc in baie, sa ma scufund in apa fierbinte, m-a cam plouat si am inghetat :(((

    RăspundețiȘtergere
  6. Aniela stiu :) mersi de vizita

    Mihaeladm daca il vezi sa imi spui tie cum ti s-a parut!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare interesant. Sper sa am ocazia sa-l vizionez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andrada, ai reusit sa-l vizionezi? Poti sa-ti spune ca am avut ocazia si timpul zilele trecute sa-l vad online si mie una mi-a placut super mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna.Nu l-am vz.Sper sa am ocazia.o zi faina.superb Parisu dar nu mi-ar place sa stau in oras din cauza balamucului sunt satula de bucuresti)))))))).

    RăspundețiȘtergere