Before sunset - 24 de ore la Paris

In fiecare Sambata va astept cu un film pentru pasionatii de calatorii

Saptamana 17:  Before Sunset


Rezumat: Before sunset este continuarea filmului Before Sunrise! Dupa 9 ani de la ultima lor intalnire la Viena, cei doi se intalnesc din nou, de data asta la Paris! Jesse publica o carte despre cum a cunoscut-o pe Celina si povestea lor de atunci! Acum dupa 9 ani, se revad, dar la fel ca prima oara au doar cateva ore la dispozitie, fiindca turneul de promovare a cartii se terminase si trebuie sa se intoarca in America! 

Pareri personale: Filmul m-a dezamagit! Parisul in schimb a aratat minunat in acest film! Plimarea celor doi cu vaporasul pe Sena, parcurile atat de dragi mie, Montmartre, cladirile in stil parizian ...
Dar schimbul lor de replici si povestile despre vietile lor au fost de-a dreptul plictisitoare! Iar finalul, trist! Credeam ca de data asta vor ramane impreuna! Ma astepam ca el sa piarda avionul si sa se intample ceva, a fost extrem de previzibil, o copie a primului film! 
Asa ca il recomand doar daca sunteti super indragostiti de Paris si actiunea filmului chiar nu conteaza :)






                                   Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

12 comentarii:

  1. Pai sa-l vad si eu! Am tot auzit de el, dar nu l-am vazut. Merci de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim7:34 p.m.

    Nap....nu e genul meu

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi pare rău să aud că te-a dezamăgit. Mie personal mi-a plăcut la nebunie. Exact multitudinea de replici, mature de data aceasta, şi disperarea situaţiei curente a fiecăruia, dar şi întrebarea chinuitoare ce-ar fi fost dacă... mi se par esenţiale... Într-adevăr peisajul colateral al Parisului completează filmul, ca o cireaşă pe un tort.

    Nu e un film pentru oricine, dar dacă cineva a văzut The Notebook, spre exemplu, sigur va agrea şi acest film.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  4. ah da! multumesc pentru recomandare, si eu iubesc Parisul :)
    sa ai o duminica faina!
    PS: te invit sa preiei o leapsa: http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2012/07/leapsa-liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am vazut, dar mi-ar placea un film cu atmosfera romantica, pariziana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am vazut pe ambele. Mi s-au parut slabute amandoua in ciuda scorului mare de pe IMDB. Al doilea mi s-a parut mai slab decat primul. Aceeasi idee doar ca alt oras. Macar primul a fost original.
    Notebook este cu totul altceva, cel putin asa mi se pare.
    Parca la sfarsit raman impreuna, macar pana prinde omul urmatorul avion.

    RăspundețiȘtergere
  7. hihihi, poate ca nu au ramas impreuna tocmai ca sa fie si partea a treia!

    RăspundețiȘtergere
  8. Le-am vazut pe ambele si a doua parte mi-a placut mai mult ! Poate din cauza Parisului romantic :-) anyway e un film cu care te relaxezi si visezi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-au plăcut mult ambele, am scris si eu despre ele aici: http://www.bialog.ro/2011/12/before-sunrisebefore-sunset/ (scuze de link, daca nu-i ok, sterge-l). Pentru cine iubeste filmele romantice cu replici inteligente, dar si pentru cine adora Viena si Parisul (care se vede mai bine in film spre deosebire de Viena, au accentuat in partea a doua orasul) recomand din toata inima aceste doua filme.
    Super recomandarile Alice, asteptam altele :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata, l-am vazut si eu. Merci de recomandare. Ce sa spun...este un film mai ciudatel, clar nu este pentru oricine...Parisul este frumos, replicile sunt bune, actorii simpatici...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi-au placut ambele filme. Le-am vazut acum ceva ani buni si stiu ca a vremea aia chiar m=au impresionat. Replicile nu sunt spectaculoase dar tocmai ca sutn asa simple si naturale si faptul ca nu raman impreuna te face cumva sa te gandesti ca in viata nu toate povestile au un happy end.

    RăspundețiȘtergere
  12. R.Linklater e un soi de geniu regizoral daca e sa ma intrebi pe mine. Incepand cu Slacker din anii' 90, continuand cu Waking Life (favoritul meu din toate timpurile, psihologico-filizofic pana in cea mai mica fractiune de secunda) si pana la Before Midnight (pare-se nu si ultima din seria Before..). Before Sunset imi pare cel mai reusit din trilogie, tocmai datorita dialogului matur, dupa cum spunea si Zadin, iar decorul parizian completeaza reusit idila reluata dintre cei doi. Dar, recunosc totodata, ca nu e pentru oricine, desi ar parea la o prima vedere o comedie romantica usurica. Dovada si dezamagirile celor care il considera supra-evaluat.

    RăspundețiȘtergere