CONCURS - Weekend la Predeal si 26 ghiduri turistice

Agentia de turism ViaRomania a implinit pe 1 Octombrie 5 ani! Cinci ani frumosi pe care ii sarbatoreste incepand de azi printr-un Concurs de proportii! Sunt puse in joc:




Premiile
26 de Ghiduri Turistice: Argentina, Peru, Mexic, Cuba, Hawaii, Republica Dominicana, Canada, Alaska, Japonia, China, Honk Kong, India, Cambodgia, Africa de Sud, Vietnam, Thailanda, Egipt, Noua Zeelanda, Australia, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Marea Britanie si Romania!!!

+

1 Weekend la Predeal la Hotel Orizont 4*  pentru 2 persoane, cu mic dejun + acces la SPA



Reguli de participare

Concursul se desfasoare pe Pagina de Facebook Aici: http://www.facebook.com/viaromania

In fiecare zi se pune la bataie un ghid turistic! Aveti 5 intrebari de cultura generala tip chestionar cu variante de raspuns iar unul din cei care raspund corect la fiecare intrebare primeste ghidul!

26 de ghiduri inseamna 26 de zile! La final 1 fericit castigator va pleca la munte! unul din cei care au participat cel putin pentru 13 ghiduri turistice!  eu zic ca e distractiv, ai sanse zilnice si o sansa in plus pentru un weekend la Predeal! Suna bine :)


Ce ziceti, participati?



6 comentarii:

  1. participam...un weekend voiajand este binevenit oricand , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos din partea lor sa organizeze concurs aniversar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim.Foarte frumos.la multimulti ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim frumos pentru recomandare! Ieri s-a câștigat ghidul turistic Argentina, astăzi urmează Peru. Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. As participa dar....sunt departe ;)
    Succes

    RăspundețiȘtergere