Primul meu interviu in calitate de travel blogger

De fapt sa zic drept nu a fost primul! Au mai fost cateva care le-am refuzat! Si unele care s-au tinut la telefon si erau pentru a analiza blogosfera, pentru licente si masterate ce tin de promovarea in online, documentare despre blogosfera de turism! Dar la acelea am colaborat si nu am baza scrisa ca sa o pot pune pe blog!


De aceea am sa il consider pe acesta primul meu interviu in calitate de travel blogger!


Si a venit din partea lui Bianca si a forumului pe care activeaza, Plimbarici.ro ! Pe Bia am cunoscut-o acum cateva saptamani la o cafea e si a fost o intalnire foarte frumoasa! E si ea pasionata de calatorii si avem ceva in comun: Marea Pasiune pentru Italia! Cand m-a intrebat daca accept sa imi ia un interviu am fost mai mult decat fericita! 

Intrebarile le gasiti mai jos:

1. Aliceee , te ÅŸtim bine de pe blogul tau de calatorii, Enciclopedia Calatorului Independent, dar parca tot as mai vrea să ne s pui cate ceva despre tine ca veÅŸnic calator. Cum esti atunci cand  calatoresti?


2. Dintre diferitele tale destinatii pe care deja le-ai bifat, poti alege UNA in care te-ai intoarce mereu ÅŸi mereu, fara sa te plictisesti niciodata?

3.    Ne poti face un Top 5 al destinatiilor care te-au fermecat la prima vedere? Si eventual sa ne spui si de ce le-ai ales, mai exact ce anume te-a fermecat?

4. Dar un Top 5 al celor care te-au mai lasat rece? Au existat astfel de locuri?

5. Åžtiu ca ai calatorit mult si cu copilul tau, poate ne-ai putea vinde niste ponturi despre cum e sa calatoresti cu un copil mic. Multi  parinti asteapta, asa cum se zice "pana creste copilul", ca sa mai  plece prin vacante si concedii



6. Crezi ai insuflat copilului deja frumusetea vietii de calator? Sau cel putin ai vrea să ti-o mosteneasca?

7. Un subiect pe care ma vreau sa-l abordez cu tine, e Marocul, stiu ca ai stat perioade lungi pe acolo, ne poti descrie ce ar trebui sa nu rateze un calator in Maroc?

8. Dar, în acelaÅŸi timp ai putea să ne spui dacă există motive pentru care să nu abordăm Marocul cu aceeaÅŸi lejeritate cu care abordam o destinaÅ£ie europeană de exemplu?

9. Ce te inspiră atunci când călătoreÅŸti?

10. Care îti sunt planurile de calatorie pentru perioada imediat urmatoare? Dar pentru 2013 sau 2014, ca să privim putin dincolo de planurile imediate?

11. Recomandă-ne te rog 5 filme de călătorie, căci ÅŸtiu ai ÅŸi pe blog o sectiune pentru ele



12. Pe unde te vezi plimbarici la batranete? :)


Thanks for Visiting



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)



12 comentarii:

  1. Multumim, Alice pentru onoarea de a fi primii are te-am intervievat, multumim pentru colaborare, a iesit un interviu minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am citit ceva mai devereme:). Super! Bravo! Tine-o tot asa cu calatoriile si povestile despre ele, ca o faci tare bine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am citit ceva mai devreme, foarte reusit, am savurat realmente raspunsurile tale. :) Astept cu mare interes articole despre Venetia 2012.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim8:18 p.m.

    L-am citit si eu
    Cand pleci in Italia?

    RăspundețiȘtergere
  5. si astept articolele despre Venetia, iti impartasesc pasiunea pentru Italia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. l-am citit! imi place grozav ca esti spontana! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fain, fain, Alice. Bună idee a avut Bia :) Îţi doresc să te bucuri şi de acum înainte de multe călătorii, să ajungi în toate destinaţiile pe care le visezi şi, desigur, să povesteşti apoi despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place ca tu calatoresti mult ... as vrea sa fac si eu asta .. si mi-ar place :X

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos interviu. Iţi urez să ajungi în toate lucrurile unde visezi şi să-ţi calc şi eu pe urme, nu doar virtual.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am citit si eu interviul, mi s-a parut interesanta mai ales intrebarea despre calatoritul cu copil mic. Cred sincer ca baietelul tau este un norocos, este inca mic dar deja a vazut atat de multe. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Stai ca nu s-au terminat cuvintele :) Te-am spus si la altii din blogosfera :) Ai de la mine o nominalizare, dar si o leapsa dintoasa :).

    Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

    RăspundețiȘtergere