Film - Un cuento chino (2011)

Saptamana 25 
Film: Un cuento chino (2011)


Rezumat: 
Roberto duce o viata simpla in Buenos Aires. Are un magazin unde isi petrece aproape toata ziua. Mari, verisoara unui furnizor il iubeste dar el nu pare sa fie interesat. E uracios, incapatanat, are un caracter dificil. Are un singur hobby, ii place sa colectioneze povesti interesante.
Insa viata lui se schimba intr-o dimineata in care isi bea cafeaua pe marginea drumului si observa  un baiat aruncat dintr-un taxi. Numele lui e Jun, e chinez tocmai sosit in Buenos Aires, in cautarea unchiului sau. Nu stie spaniola absolut deloc asa ca il roaga insistent pe Roberto sa il ajute. Acesta merge cu el la amabasada dar fara rezultat, apoi il tine la el o saptamana si tot asa ........ la finalul filmului Jun isi intalneste unchiul!

Impresii personale: 

Filmul accesta are cea mai interesanta poveste dinte toate filmele de calatorii vazute de mine! Tocmai fiindca e dupa o poveste reala, iar finalul filmului demonstreaza faptul ca in viata nimic nu este intamplator. Care poate fi legatura dintre un batran din Buenos Aires si un tanar din China care nu s-au cunoscut niciodata? o poveste incredibila pe care o veti afla daca vedeti filmul, neaparat pana la final! In afara de finalul total neprevazut (deci stati relax nu e Roberto unchiul baiatului :) e ceva mult mai interesant) filmul in sine nu este despre frumusetea unei calatorii ci despre calator si dificultatile pe care le poate avea intr-o tara complet noua! Jun categoric a avut noroc! 
Sper ca v-am convins sa-l vedeti, pe IMDB a fost cotat cu 7.2 din 10 si zic ca merita putin mai mult! A  avut 14 nominalizari la premiile Oscar din Argentina!

ps: filmul il puteti gasi online pe youtube  (in spaniola)! 


Thanks for visiting,


                      
                         Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

8 comentarii:

  1. E si cu subtitrare in engleza, trebuie activata de la butonul de subtitrari. http://www.youtube.com/watch?v=Sy-HolCq-n8

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm, nu stiu spaniola, dar am sa caut filmul, fiindca imi pare interesant subiectul lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Coco mersi de vizita

    George mersi mult! eu m-am cam chinuit pe spaniola :)) Ai vazut filmul? ti-a placut?

    Mihaeladm vezi ca a pus George link cu subtitrare pe engleza, cred ca asa e mai usor

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc , da pentru mine e mult mai usor cu subtritrarea in engleza. S-avem vizionare placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am vazut, dar o sa incerc sa-l vad, pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaeladm si mie :)

    George astept pareri ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna interesant, mersi pt recomandare!
    Si da, citind, credeam ca el e unchiul baiatului, ma bucur ca finalul nu e asa de previzibil. :)

    RăspundețiȘtergere