Film One week - road trip pe motocicleta

Saptamana 29: 
One week ( 2008)


Rezumat: One week este povestea lui Ben, un tanar care este diagnosticat cu cancer, iar sansele lui de viata sunt doar de 10%. Ben este surprins si in acelasi timp socat de vestea doctorului. Pana atunci avea o viata frumoasa, normala, o logodnica, un job. Iar acum totul urma sa se termine. In drum spre casa se opreste la un atelier unde se vindea o motocicleta mai veche. O ia initial la un test, apoi o cumpara si decide sa mearga intr-o calatorie cu motocicleta! In loc sa isi urmeze tratamentul pleca intr-o ultima vacanta care il va ajuta sa-si puna gandurile la loc si sa reflecteze asupra vietii lui ...

Pareri Personale: Cel mai mult mi-a placut la acest film faptul ca arata cu adevarat ce inseamna sa mergi in calatorie singur. Cand calatoresti singur poti fi doar tu, cu sufletul tau, cu ideile tale, poti sa iti analizezi viata, sa iti dai seama ce ai facut bine, ce ai facut rau. In urma unei calatorii vei identifica lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine! 
Asta a facut si Ben. Si-a analizat viata, jobul, relatia! Si-a dat seama ca de fapt nu o iubea pe Samantha, ca job-ul lui era departe de ce-si dorea, ca poate ar fi trebuit sa se lupte mai mult pentru manuscrisul pe care il scrisese si nu ajunsese sa fie niciodata publicat. 
S-a bucurat de fiecare peisaj, de fiecare munte pe care l-a traversat! De fiecare statuie si fiecare om care i-a iesit in cale. Si-a iubit si si-a urat motocicleta cand l-a lasat balta in mijlocul desertului ... A pretuit fiecare moment petrecut in calatorie! Pana la urma asta cred ca e tot ce poti sa mai faci cand stii ca mai ai doar foarte putin timp la dispozitie ....
Filmul e cotat pe IMDB cu nota 7 din 10. Fix atata si merita :)






Thanks for visiting,


                      
                         Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

15 comentarii:

  1. Bună propunerea! L-am văzut și mă gândeam că merită revăzut. Este genul de film care te motivează să îți regândești prioritățile.
    Rubrica ta de film m-a bine dispus tot timpul. Îmi place foarte mult senzația de familiar când văd filme în decoruri pe care le-am vizitat.
    Într-o zi chiar m-am apucat să îmi fac o listă personală cu filme din categoria asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coco Ms

    Corina daca poti te rog sa imi recomanzi ceva filme bune (de travel) vreau sa continui rubrica asta si anul viitor, am descoperit niste filme foarte bune cu ocazia asta si mi-ar placea sa o imbogatesc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am reținut și fac tot posibilul să refac lista.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi aminteste de finalul serialului Dr House....

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trimis lista pe adresa de e-mail.
    O duminică frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Corina am vazut-o, e foarte buna

    Hapi nu am vazut Dr House cu toate ca am auzit foarte des de el ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Intersant, nici pe asta nu l-am vazut. Dar daca zici ca traverseaza niste munti, pai atunci pun mana sa-l caut :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai auzit de filmu asta pana acum, da o sa-l caut si eu :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Alice, eu iti recomand EuroTrip, e o comedie foarte faina, cred ca o sa iti placa ! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Larisa sunt munti si inca ce munti!!!

    Andra sa il iei, e bun:)

    Georgiana l-am vazut, mersi ... daca mai ai si alte recomandari, te rog

    RăspundețiȘtergere
  11. Ufff, câte filme interesante recomanzi, iar eu nu reuşesc să mă mai uit şi la un film. Chiar eşti de admirat că reuşeşti. Dar filmul ăsta cred că merită văzut, aşa că o să-mi fac timp şi o să mă uit. Mulţumesc pentru recomandare şi să ai o săptămână frumoasă :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesant filmul, nu mai auzisem de el. Mersi ptr recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  13. suna trist putin. mi-ar placea sa fi descoperit si ca diagnosticul medicilor e gresit si ca mai are o viata al dispozitie sa-si publice manuscrisul :)
    daca vezi filmele online, n-ar fi super sa pui si linkurile pentru cei care vor sa-l vada?

    RăspundețiȘtergere
  14. Aa le scot de pe torrento ...
    Altfel as pune link evident

    RăspundețiȘtergere