Cel mai frumos Valentine's day la Cluj

Pentru mine Clujul e orasul iubirii. Da pot zice ca Florenta in 2 a fost superba, Parisul la fel, Venetia fara cuvinte insa in Cluj m-am indragostit, in Cluj am petrecut cele mai multe  frumoase  clipe impreuna si din Cluj am cele mai frumoase amintiri de Valentine's day! Primul Valetine's day de neuitat s-a petrecut prin liceu cand prietenul meu m-a scos la un concert Iris si mi-a oferit un trandafir rosu plin si parfumat pe care l-am pus intr-un caiet si l-am lasat multi ani in amintirea acelui 14 Februarie!


Apoi dupa doar 2 ani l-am cunoscut pe actualul meu sot si atunci in primul an am petrecut cel mai frumos Valentine's day Ever! Trebuie sa va spun ca toata viata am fost o romantica incurabila si desi stiu ca nu toti agreeaza Valentine's day eu zic ca nu-i nimic rau sa fie o zi mondiala a Iubirii! chiar daca e de la americani, chiar daca e comerciala, chiar daca te poti iubi si marti si duminica si pe 30 Aprilie, tot nu vad de ce m-as scandaliza si nu as face ceva mai deosebit pe 14 Februarie, mai ales ca tot universul comploteaza pentru a ne creea  acel spatiu romantic, petreceri pentru cupluri, inimioare si trandafiri rosii pe toate gardurile etccc! 

Si din fericire iubitul meu gandea la fel! 


Nu ne stiam doar de 10 zile cand m-am trezit ca-i 14 Februarie! Bun si acum ce fac? El e arab, alta cultura, sa iau cadou? sa nu iau? e prea repede? e prea deplasat? daca il surprind si el se va simti prost? multe probleme existentiale! Totusi nu m-am lasat si am zis ca decat sa ma simt eu prost, mai bine se simte el! Asa ca m-am dus in Sora, am facut o perinita personalizata cu ceva mesaj si asta a fost! Nu eram prea mandra de cadoul meu si nici nu stiam  ce ar trebui sa cumpar unui barbat dar am zis ca un mesaj dragut nu poate da gres niciodata! 

Dupa masa am avut intalnirea 
The best Valentine's day la Cluj


Ma astepta cu un buchet mare de trandafiri rosii si un pachetel pe care m-a rugat sa nu il deschid! (Dar d-ne iarta-ma nu o fi un inel, dupa nici 10 zile de relatie??!!) Ii dau perina si e incantat! (sau cel putin se preface bine)! Tin minte ca era super frig, din pacate vremea la Cluj in februarie e destul de rece! Uneori ninge (chiar ieri a nins) uneori ploua si e lapovita! S-a dus cu planurile mele de a urca la Cetatuie la cafenea! Prietenul meu venit din tarile calde nu suporta frigul de Romania! Imi zicea ca daca vremea la Cluj pe 15 zile e tot asa el nu mai iese din casa! prefera sa stea 2 saptamani in casa :)

Ce poti sa faci de Valentine's day la Cluj?


In general nu prea multe dar sa nu uitam de toata industria si reteaua de cafenele/restaurante/cluburi/baruri si hoteluri care au programe speciale de Valentine's day! Asa ca am ales! Prima data in Q Cafe, o cafenea retrasa, dar totusi in centrul Clujului! O cafenea tematica, cu canapele imense din epoca medievala, cu masti din Venetia pe pereti, cu lumina difuza si cu cele mai bune cafele din cate stiam eu pe atunci! erau numai cupluri si atmosfera era foarte frumoasa! Apoi ne-am dus intr-un restaurant, ales la intamplare de pe Napoca (acum nu mai exista)! Acolo toate mesele erau aranjate cu lumanari parfumate si cate un trandafir pe masa, chelnerii imbracati la 4 ace, mesele puse cumva incat sa ai intimitatea necesara pentru o cina romantica! Eu plutam deja printre nori de iubire :)
Iar seara am terminat-o intr-un club, in Piata Unirii, se numea Piaf unde se tinea des Karaoke! Acolo cand am intrat ne-au oferit cate un lant cu un medalion in forma de inimioara pe care scria I love You! gestul mi-a placut mult mai ales ca lantisorul era foarte finut cu o panglica argintie! In seara aceea iubitul meu mi-a cantat "Hello" de la Lionel Riche si eu eram pe spate! Pe la 12 noaptea am deschis si pachetelul frumos ambalat in care erau ascunsi 2 cercelusi din aur, foarte frumosi! 

Asta a fost cel mai frumos Valentine's day petrecut de noi la Cluj


Au mai urmat apoi multe surprize si seri frumoase (foarte, foarte multe) dar nu erau de Valentine's day! 
Nu fix in ziua aia! Tin minte ca dupa cativa ani am mers de Valentine's day la Spa la Felix, apoi intr-un circuit de 4 zile prin Toscana! Dar nu s-a potrivit sa fie fix pe 14 Februarie, doar l-am luat ca reper! :) dupa sau inainte! :)

Acum va intreb pe voi, care a fost cel mai frumos Valentine's day?
Unde l-ati petrecut?

Toate articolele le puteti citi aici--> Romania

11 comentarii:

  1. :) Foarte tare..Mie unul nu prea imi place VD-ul, insa mai fac si eu cate un gest de iubire pentru nevasta...

    RăspundețiȘtergere
  2. or sa mai fie multe altele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-au emotionat relatarile tale,ba chiar am si chicotit incercand sa-mi imaginez cum iti canta Hello.
    Noi nu am sarbatorit intentionat sarbatoarea acesta. Cred ca s-a intamplat sa primesc un trandafir intr-un an, nici de Dragobete nu facem mare branza, romantismele vin spontan fie cu surprize din partea lui, fie din partea mea sau dintr-un gest o punem de-o cina romantica, mai si dansam. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice, eu sunt de acord cu tine. Nu inteleg scandalizarea unora cu privire la Valentine's day. Ca e importata, ca e americaneasca, nu conteaza, este o sarbatoare deci un prilej de bucurie.
    Frumos ati petrecut. Cred ca tine si de stare, de moment...
    Cel mai frumos am petrecut acum cativa ani la munte, la Sinaia, un loc tare drag mie, ziua prin oras si seara la un restaurant dragut. A doua zi am luat Bucegii la picior :)) deci ce poate fi mai frumos pentru mine :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos 14 februarie a fost undeva pe 16 februarie, in urma cu 7 ani. A fost anul in care l-am cunoscut pe fericitul meu viitor sot. A fost anul in care am fugit de la liceu ca sa merg cu el la cafea (eu sefa de promotie, el student la informatica). A sunat diriga acasa la mama de frica sa nu ma "strice baiatul". Si povestea asta va fi spusa la nunta de fostele mele colege de clasa. Asa am stabilit. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a placut cum ai relatat primul Valentine's Day alaturi de sotul tau, Alice. Emotionanta a fost si povestea Iuliei(eu citesc mereu si comentariile).
    Va doresc amandurora o zi de neuitat maine. Eu sper sa o am pe cea mai frumoasa, sper sa fie amuzanta, sa ma simt bine si sa ma distrez. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ehehee, ar fi o idee cu 30 aprilie :) Atunci e ziua mea :)) Frumoasa povestea ta de 14 Februarie. Nu se mai simte frigul :) Spor!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa fiti mereu fericiti, si cu zile de sf valentin cat mai dese! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce poveste frumoasă, Alice! Să vă bucuraţi mereu unul de altul şi asemenea zile romantice să fie cât mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi nu facem marte tam-tam de Valentine's. De obicei ieşim în oraş la un restaurant sau facem acasă o cină mai deosebită. Dar anul ăsta lucrez pe noapte, ziua am avut drumuri prin oraş, a fost cam ca o zi obişnuită.
    Îţi doresc să fii mereu iubită şi nu doar într-o zi anume :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi nu sabatorim Valentine's Day. Pentru mine aceasta sarbatoare nu inseamna absolut nimic. Si totusi, m-am bucurat cand sotul meu s-a intors de la serviciu pe 14 februarie cu un trandafir rosu. :))

    RăspundețiȘtergere