Film Chalet Girl - Comedie romantica prin Alpi

Dragilor in ultimul timp am dezvoltat un simt pentru filme bune! Chalet Girl (sau fata de la cabana) a fost o surpriza extrem de placuta! Dupa ce am vazut pe IMDB scorul de 6.1 din 10 am zis ca nu o fi nimic de capul lui, dar era sambata si dupa o noapte intre fete nu aveam chef sa fac nimic, numai sa vad un film. Asa am acceptat sa imi pierd timpul cu el! Si mama ce surpriza! Mi-a placut atat de mult incat cand s-a terminat am vrut sa il pun iara, ceea ce nu mi s-a mai intamplat decat inca o data pana acum

Ce mi-a placut? 



1. Povestea! Kim are 19 ani si lucreaza pe branci intr-un fast food din Londra ca sa isi intretina familia, adica pe tatal ei care dupa accidentul produs cu multi ani in care i-a murit mama  nu isi mai poate reveni psihic. 
Intr-o zi o colega ii spune de un job de weekend, sa serveasca bogatii cu mancare si bauturi la diverse evenimente! Se plateste 12 lire pe ora! 
Merge la interviu insa nu o primesc! Kim e mai baietoasa, duce o familie in spate, nu e pentru asa ceva. Insa ii propune un alt post, sa lucreze la o cabana din Austria (Alpi) pe perioada sezonului de ski! Salar fantastic, o schimbare de job si posibilitatea de a-si relua hobby-ul (snowbording) la care fusese campioana cand era mica! Nu sta mult pe ganduri si accepta, asta dupa ce se asigura ca tatal ei se va descurca! 
In Austria o asteapa multe surprize, o viata tumultoasa cu clienti, job, distractie, mult snowbording si un baiat dragut (si inca ce dragut Ed Westwick care a jucat rolul lui Chuck Bass in  serialul Goosip Girl si care m-a uimit cu o prestatie excelenta)! 
Au parte de excursii private cu elicopterul, jacuzii, baie findlandeza (provocare venita din partea prietenului ce o initiaza in ale snowbording-ului si o readuce pe culmile succesului) si multe ore pe partie!

2. E o comedie, bine nu una la care sa razi 2 ore non-stop dar sunt foarte multe  faze amuzante! Pana la urma umorul englezesc nu e asa negru! In plus am zambit ca o proasta pe tot parcursul filmului!

3. British accent! daca te intereseaza subiectul, 1 ora jumate de "exercitiu" intr-un mod foarte placut! 

4. Alpi, zapada si ski! Dupa filmul asta promit ca o sa-ti faci rezervare de urgenta la munte! daca nu in Austria, macar la noi! Eu nu m-am rabdat si mi-am facut una direct in Alpi! dar cum nu stiu sa skiez, am rezervat-o pentru la vara! 

5. E un film atata de bun si de natural incat as putea sa jur ca vacanta a fost facuta si filmul s-a bazat pe vacanta nu invers!










Thanks for visiting,

                      
                 Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)


17 comentarii:

  1. L-am vazut de doua ori pana acum, cred ca in acest weekend il voi vedea pentru a treia oara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine, nu l-am vazut asa ca-l notez, multam!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..Ah defapt descopar ca il aveam salvat pe lista de filme, cu atatea filme in cap si liste am uitat :) Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. La recomandarea ta, am vazut The Best Exotic Marigold Hotel si m-a uns pe suflet. O sa ma uit si la asta, pare usurel si amuzant dupa trailer si il mai are si pe Bill Nighy in distributie :).

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut anul trecut. CHiar de 2 ori :). Mi-a placut....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am văzut, dar cum l-ai prezentat atât de entuziastă, chiar o să mă uit. Am mai văzut filme recomandate de tine şi nu mi-a părut rău. Şi văd că şi alţii sunt încântaţi, aşa că, îl pun pe lista cu filme de văzut. Dar mai ales pentru că joacă şi Bill Nighy... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce imagini frumoase ai atasat la prezentarea filmului, asa sa faci mereu. :D Pe mine m-ai convins, trebuie sa-l vad, o sa incerc azi dupa ce termin calatoria prin blogosfera, ca deh, am ramas in urma cu blogurile preferate(si acum stii de ce). Nu am vazut niciodata un film pe tema asta(sau cel putin nu imi aduc aminte). Daca e comedie romantica imi este suficient. :D Astea merg de minune pentru relaxare duminca dupa-amiaza. :P
    E super ca la vara mergi in Alpi. De cand visez si eu la o calatorie prin Elvetia...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am vazut desi am auzit numai de bine de el. Am inteles ca e un film excelent de weekend atat pentru cuplu, cat si pentru gasca de prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  9. uuu, merci de recomandare. il pun pe watchlist cand am nevoie de-un film usurel. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim4:36 p.m.

    multumesc pt acest film, l-am vazut azi, a mers la fix....abia astept urmatoarea recomandare!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am sa ma uit si eu la el, multumesc pentru recomandare .

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am vazut si e tare fain. Chiar ma intrebam cum se numeste ca uitasem :-) si tare as fi vrut sa-l revad

    RăspundețiȘtergere
  13. Omg, daca filmul e cu Chuck din Gossip Girl, m-ai convins!

    RăspundețiȘtergere
  14. Suna foarte bine. Nu l-am vazut insa tocmai ce l-am trecut pe lista.Astept si alte recomandari

    RăspundețiȘtergere
  15. M-ai cam pierdut cand ai spus ca este comedie, dar imaginile sunt atat de frumoase, incat as dori sa vad mai mult doar de dragul lor. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. bifat si pe asta, e super optimist, iar imaginile alea cu zapada, tefac sa iubesti din tot sufletul iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Fetelor mersi de comentarii. Cele care l-ati vazut mersi de feedback iar cele care o sa il vedeti sper sa reveniti cu o impresie ... stiti ca ajuta

    Aa, ma bucur ca ti-a placut :)

    RăspundețiȘtergere