ACUM poti sa faci ceva sa promovezi ROMANIA

Anul trecut scriam o scrisoare pentru Romania in care ma plangeam ca tara noastra nu e promovata destul. As dori sa o promovez mai mult peste hotare dar nu stiam cum! Sunt sigura ca multi dintre voi v-ati aflat in pozitia mea, fiindca suntem romani si ne iubim tara, asa cum e ea, cu bune si rele! Si mai presus de toate, cu totii suntem de acord ca avem o tara foarte frumoasa care merita sa fie promovata mai mult! 


Daca pana acum nu am venit cu nimic concret acum am un proiect pentru voi! Nu e facut de mine, e proiectul unui travel blogger strain, unul din cei mai buni din lume care face in fiecare an un sondaj prin care se voteaza tendintele din anul curent, cel mai bun oras de vizitat in 2013! 

Anul acesta au fost 70 de orase ce au ajuns in lupta finala, de pe tot continentul, doua fiind din Romania! Bucuresti si Sibiu! Am avut competitori de seama Barcelona, Paris, Dublin, Edinburg etccc dar blogosfera de turism, grupul bloggaritelor si multi altii ne-am unit fortele pentru a-i scoate pe toti din competitie!

Acum e ultima batalie! Bucuresti vs Granada si Sibiu vs Buenos Aires! Am adus ambele orase in ultima runda si e foarte important sa castigam! Nu! eu, tu, noi toti nu castigam nimic insa Romania va avea de castigat daca Sibiu sau Bucuresti vor fi alese The best city to travel in 2013!

Anul trecut batalia finala a fost intre Guimares ( Portugalia ) si Sarajevo, si a fost implicata presa, s-a promovat foarte mult, Sarajevo avand in finala 9 402 voturi!

Deci avem nevoie de multeee voturi! 

Voteaza  Aici (e important sa votezi atat Bucuresti cat si Sibiu)!  

Implica-te mai mult! Intra pe Facebook si da un Share acestui articol/ Multumim

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

21 de comentarii:

  1. Votat! Si multumesc pentru ca mi-ai adus aminte, am votat la fiecare etapa si tocmai acum uitasem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Votul 196 ! Momentam,stam bine la ambele orase:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim2:46 p.m.

    Si eu am votat (si alte fete din grupul FB)

    RăspundețiȘtergere
  4. Votat! Cred ca va castiga Sibiul :) , desi mi-ar fi placut mai mult Bucurestiul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sibiul sta mai bine, dar am votat si Bucurestiul. La cati bloggeri sunt in Bucuresti ar trebui sa se simta un salt daca se mobilizeaza. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. votat si sharuit pe twitter si facebook!

    RăspundețiȘtergere
  7. ca bucuresteanca si om onest nu pot vota bucurestiul ca best travel destination-noi bucurestenii vechi am emigrat in alte orase de scirba.Cum poate cineva honestly sa voteze bucurestiul?
    Sibiul este alta mincare de peste si o sa-l votez

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru voturi! Avem nevoie de cat mai multe, Granada conduce!

    Karma Police, daca nu votezi Bucuresti va castiga Granada, la final va fi inca o batalie intre Granada si Sibiu! In Spania s-a mobilizat ministerul de turism, asa ca inca o batalie ar fi greu de dus!

    Mai bine sa ramana in finala Bucuresti si Sibiu si atunci fiecare isi alege orasul favorit! Dar nu mai tremuram, fiindca sunt amandoua ale noastre!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am votat si eu Bucurestiul, orasul natal, contra Granadei, unul din orasele preferate. Asta da alegere grea. :)) Granada e un pic in fata...
    Am votat si Sibiul, care s-a detasat net fata de Buenos Aires. La comentarii am gasit un link spre niste imagini absolut superbe cu orasul medieval din centrul Romaniei. :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Am votat Sibiul.
    Bucureştiul nu pot să-l votez pt că eu una nu m-aş simţi în siguranţă în aeroportul şi taxiurile de acolo, aşa încât nu-l recomand nici altora.

    RăspundețiȘtergere
  11. Votat. Bucurestiul nu sta prea bine la numarul de voturi :(

    RăspundețiȘtergere
  12. am votat si eu, se pare ca Bucurestiul chiar mai are nevoie de vreo 500 de voturi :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc tuturor!!!

    Mesaj pentru comentariul lui "romanul" care a fost sters:
    Romanul tot roman ramane, in loc sa vada cauza buna cauta acul din carul cu fan! ps: Am modificat

    RăspundețiȘtergere
  14. Am votat si eu in fiecare zi... :))

    RăspundețiȘtergere
  15. se pare ca am castigat! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Prin noul proiect RomaniaTour.net vom promova România în străinătate. Forumul va fi 80%, în limba engleză, iar restul de 20% în limbi diferite.
    Autentic, natural și cultural sunt cuvintele care descriu cel mai bine esența de România,o țară dinamică bogată în istorie, arta si frumusetea naturala.

    Pe site-ul si forumul nostru veti gasi:
    - Promovarea permanent, în funcție de nevoile tale;
    - Informatii despre turism, de stat, atracțiile turistice locale, turistice, imagini, peisaje, harti turistice si rutiere;
    - Impresii de la locuri de vacanță, călătorie, excursii, vacante, vacanțe, pelerinaje, tabere, la sfârșit de săptămână;
    - Articole despre tradiții, populare, gastronomie, cultură, natură, ecoturism;

    Site: http://romaniatour.net/
    Forum: http://romaniatour.net/forums/
    Facebook: https://www.facebook.com/Romaniatour.net ( ne puteti da un like)

    Cautam staff care sa cunoasca limba engleza,in special dorim persoane care sa posteze pe forum, acestea vor primi gradul de moderator.
    Mai cautam si 1-2 persoane care sa se ocupe de pagina de facebook.

    RăspundețiȘtergere