Bride and prejudice - o calatorie pe 3 continente

Daca e weekend avem un film pentru pasionatii de calatorii. Stiu ca au trecut 2 saptamani de cand nu am venit cu nimic nou dar azi ma revansez cu povestea unui super film! Bride and prejudice e interpretarea in stil bollywood a filmului Pride and prejudice! 

Dar stai, stiu ca auzi de bollywood si te gandesti la serialele indiene plictisitoare de pe Tv National! Insa nu!!! filmul acesta e un film excelent si desi nu are actori atat de cunoscuti si o poveste atat de "matura" precum  filmul The best exotic Marigold Hotel care stiu ca v-a impresionat pe multi, acest film vine cu o alta fata a Indiei, a turistilor in India, a vietii de familie in India etccc! Dar si cu o poveste de dragoste si multeee calatorii!


Mi-a placut Bride and prejudice fiindca:


1. A avut in rolul principal 2 actori frumosi pe Martin Henderson si Aishwarya Rai fosta Miss Univers! Cand ai un film cu o Miss Univers in plin plan crede-ma ca e o placere sa te uiti la film timp de 2 ore!

2. Filmul incepe cu povestea unei nunti in stil bolllywood! Scenele de dans, culorile, fericirea, muzica si povestea nuntii sunt foarte frumoase! Afli destul de multe despre traditii si obiceiurile de nunta in India! mi se pare ca se aseamana oarecum cu nuntile din Maroc! Pentru aceasta nunta filmul a fost nominalizat In top 10 best marrige movies!

3. Povestea filmului e concentrata asupra familiei care are 4 fete ce trebuie maritate! Pretendenti, criterii de selectie, reguli si traditii duc la multe faze amuzante! Nu e o comedie insa e un film care categoric o sa iti schimbe starea de spirit! in bine :)

4. Iar cand pretendentii sunt niste bogatasi care te duc in Goa la hoteluri de lux cu petreceri pe plaja, in Londra la London Eye si Little Venice, in America la Marele Canion vezi filmul si din perspectiva calatorului! De fapt tot filmul se bazeaza pe calatorii, straini si indieni! La final sunt multe principii spulberate!

Filmul promoveaza mult India, in special partile frumoase a acesteia si de aceea spun ca e un film foarte pozitiv care merita vazut! 


Cu speranta ca am reusit sa va fac curiosi va pun si cateva secvente din film :)
Later edit: Pentru cat e de spectaculos filmul pozele gasite nu transmit multe! 






Thanks for visiting,

                      
                 Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)



10 comentarii:

  1. Am să-l încerc. Pare distractiv!
    Duminică plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim4:16 p.m.

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesant si-n plus n-am vazut niciodata un film cu/despre indieni asa ca poate ma motiveaza si il descarc in seara asta. Multumim de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina sa imi spui cum ti s-a parut

    Ana poate ar trebui sa incepi cu The best exotic Marigold Hotel

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranţă o să mă uit şi la filmul ăsta, cred că e interesant, mai ales că te poartă prin atâtea locuri, dar spune şi de tradiţii. Nu am văzut nici un film cu Aishwarya Rai, aşa că ăsta poate fi primul. De Martin Henderson nu am auzit, dar nu arată rău deloc... :)) Iar un film cu şi despre India, sinceră să fiu, întotdeauna mi s-a părut o provocare frumoasă... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mira, nu ai vazut the best exotic Marigold Hotel???
    Eu zic sa il vezi repede inainte sa te pui la asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ce tare, ma lasa memoria, la inceput am zis ca o sa il trec pe lista pentru ca pare interesant si la ultima poza ghici ce, mi-am dat seama ca l-am vazut! Si chiar e misto! :)Ah ce bine mai arata si brunetelul carliontat :D

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar eram in cautare de un filmulet !

    RăspundețiȘtergere
  9. cand am citit bollywood mi-am dat ochii peste cap, dar cum am mai urmat recomandarile tale, m-as risca si cu cele doua recomandate de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Aa stai linistita asa faceam si eu daca auzeam de bollywood :))
    Insa filmul e chiar dragut

    RăspundețiȘtergere