Wizz Air are 3 rute noi din Cluj - Eindhoven, Bruxelles si Bari

Astazi simt ca trebuie sa multumesc companiei Wizz Air! Ultima oara m-am suparat pentru introducerea taxelor la bagaje, insa azi  am sa scriu un articol de bine! Trebuie sa multumesc Wizz Air fiindca datorita lor am vazut mare parte din orasele in care am fost si deseori am prins bilete de avion foarte ieftine! E drept ca dupa 5 ani de client fidel stiu deja cum functioneaza lucrurile si cum sa caut cele mai bune oferte (si mai ales cand)! Secretul sta in flexibilitate! Daca poti sa iti faci vacanta oricand si nu esti constrans de date anume atunci cu siguranta vei gasi bilete de avion la preturi foarte mici!

Stiti de ce sunt fericita? Fiindca Wizz air a introdus 3 rute noi! Eindhoven (Olanda) Bruxelles (Belgia) si Bari (Italia)
Toate trei sunt perfecte pentru mine! In Olanda inca nu am ajuns, in Belgia doar in Brugge, deci mai am destule de vazut, iar Bari mi se pare perfect pt vara fiind o statiune litoral in sud-estul Italiei! 

Pentru mine au venit in cel mai bun moment! Pot zice ca am explorat la maxim rutele puse la dispozitie de Wizz air si multe vacante au fost facute tocmai datorita unor promotii la bilete de avion

  • Din setul de destinatii pus la bataie de Wizz air din CJ am fost in:
  • Barcelona, Bologna, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, Venetia ---Pisa care intre timp  a fost scoasa!
  • Mi-au mai ramas:
  • Dortmund, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza si acum ma bucur de cele 3 rute noi Eindhoven, Bruxelles si Bari 


Iar vestea buna e ca la deschidere totdeauna sunt preturi foarte bune!!!!

In Bari puteti merge cu 50 ron/sens Pana in Iunie si 120 ron pe perioada de vara


Va intrebati de ce m-as duce in Bari? Fiindca iubesc Italia si vreau sa o vad in detaliu, sa ii vad locurile foarte turistice dar si cele mai putin turistice si cred ca zona asta nu e foarte explorata. Pentru Bari as alege septembrie si as face un circuit combinat litoral+vizite in regiunea Lecce si Puglia! Iar in top ar sta Puglia pt. casutele trulli la care visez de ani de zile! Iar acum datorita Wizz Air imi vad visul mai aproape de realitate! 


In Eindhoven inca puteti prinde  cu 250 ron/sens in Mai la Festiavalul Lalelelor 

Nu cred ca este om iubitor de frumos care sa nu doreasca sa ajunga la festivalul Lalelelor din Olanda cea mai mare parada si expozitie de flori din Europa! Desi aeroportul e destul de departe, oricum de la Cluj nu prea sunt alternative, asa ca ne bucuram la maxim de aceasta ruta!



In Bruxelles la inceputul lui mai aveti zboruri cu 50/100 ron pe sens

Brugge a fost un oras fenomenal care mi-a deschis apetitul pentru Belgia! In Bruxelles visez sa ajung sa vad acel imens covor floral (e in August, o data la 2 ani) din pacate a fost anul trecut deci mai am ceva de asteptat daca doresc sa il vad .... Totusi faptul ca avem zbor direct, low-cost din Cluj e un lucru bun!



La final simt ca trebuie sa multumim si companiei Ryan Air care a venit la Tg Mures facand concurenta si astfel impulsionand Wizz Air sa ne bage cele 3 rute noi :))



Thanks for visiting,


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

11 comentarii:

  1. Ce bine de tine ca ai aeroport in Cluj, eu inca visez sa se deschida unul si in Galati. Ar fi excelent !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim Wizz Air!! :) Și eu sunt foarte incantata de cursele noi... desi speram la o cursă spre Napoli :D

    Stii cumva ce curse au bagat cei de la Ryan de pe Tg. MureÈ™?

    RăspundețiȘtergere
  3. Georgiana anul acesta au intrat si pe Craiova asa ca se poate sa ajunga si in Galati

    Bia momentan numai Bruxelles, insa eu sper pe viitor la noi rute gen Praga, Tarile Nordice, Malta etcc
    Insa nu stiu cat de rentabil e pt ei, cat e cererea de mare ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim3:39 p.m.

    Alicee dar de cand incep sa zboare pe Bruxelles?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hapi, din cate am vazut, din Mai incep toate

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai e foarte bine. La noi abia in mai cred ca incepe sa functioneze WizzAir, initial cu 3 destinatii. Mai avem pana sa va ajungem :) Spor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Natural in Craiova deabia s-a deschis, daca va merge isi vor extinde rutele !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai daca ajungi in Belgia poate ne faci o vizita. Si Luxemburg-ul e interesant si e doar la o ora jumatate de Charleroi sau la doua de Bruxelles. Chiar daca am avut mari neplaceri cu aceasta companie si chiar daca am pierdut bani si i-as cam dori falimentul, e singura companie low cost pe relatia cu Romania la ale carei servicii as mai apela. Inca visez la ziua in care nu voi mai fi nevoita sa apelez la low cost :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Raluk mersi
    Daca vin iti scriu cu siguranta! Inca nu am nici un plan in acest sens :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La festivalul lalelelor din mai m-as duce invartita :D, acum am burtica si nu pot dar poate la anul. Sper..visez...la Olanda!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pacat ca au intrerupt plecarile din Bucuresti catre Roma, sper sa se revina asupra deciziei.

    RăspundețiȘtergere