Film Monte Carlo- povestea unei vacante de vis in Franta

Film: Monte Carlo (2011)


Povestea vacantei de vis in Franta (Paris si Monte Carlo)

Grace termina facultatea, ea si Emma colega ei de servici se pregatesc pt o vacanta la Paris insa ambele intampina dificultati. Pe Grace parintii nu o vor plecata cu Emma zicand ca aceasta nu e un adult responsabil, iar pe Emma o cere de nevasta iubitul de frica sa nu o piarda prin ``Orasul Iubirii```... pardon, ``Orasul luminii``.  Insa pentru Paris .... ce nu fac fetele pentru Paris? Emma il paraseste pe iubitul ei iar Grace accepta propunerea parintilor de a merge si Mag, verisoara ``intepata`` cu ele.

Insa o data ajunse la Paris problemele incep sa apara. In primul rand merg cu un tur organizat care le arata Parisul din autocar in mare viteza. Aici e Notre Dame, pana se intorc toti deja au trecut la obiectivul urmator ... La Louvre se fuge pe bune, fetele deabia tinand pasul cu grupul. Ma rog, fuga :)
 Iar seara dupa alte peripetii raman masca cand vad camera care nu arata deloc ca in brosura si nu e nici pe departe de lux, parca imi suna familiar treburile astea, voua nu?

Bine ca a doua zi fetele mele se pierd prin Turnul Eiffel si autocarul pleaca fara ele asa ca se trezesc singure la Paris. Insa seara intreaga lor excursie avea sa se schimbe cand Grace este confundata cu Cordilia, o celebritate mondiala. Asa ajung sa doarma intr-un hotel care chiar arata a 5 stele iar a doua zi printr-o greseala iau avionul privat spre Monte Carlo, in continuare in numele Cordiliei...

Vacanta se transforma in multa avntura cu baieti draguti, printi, baluri de caritate, mancare buna pe Coasta de Azur care e  descoperita incetul cu incetul pana in cele mai ascunse si frumoase locuri a ei.

La finalul filmului ma vedeam undeva prin Monte Carlo, agatata de o stanca privind marea in departare apoi sarind in apa, ma vedeam mancand un homar de 12 kg si privind ploaia de artificii de pe un yacht de lux! O da, asta suna a vacanta de vis :))

Cateva secvente din film







Thanks for visiting,
                      
Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII






Daca vreti sa stiti primii ponturi despre calatorii va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

21 de comentarii:

  1. Filmul il gasiti online aici: http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/07/monte-carlo-2011-film-online.html
    Apasati ``vizioneaza``

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra11:55 a.m.

    Am vazut filmul am ras mult la el
    M-as mai uita o data

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut filmu asta. e super cute!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Macar pentru frumusetea peisajului mediteranean si tot trebuie sa vizionez filmul asta. Cat de spectaculoasa e imaginea aia cu orasul de pe stanca, iar yachturile aliniate jos, in golf. :)
    Mare fana Selena Gomez nu sunt insa. :P
    Vad ca ne-ai lasat si link-ul cu filmul, multumim mult, Alice. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, Andra ms ca ne-ati lasat impresiile

    Nice acum ca mi s-a stricat laptopul de nevoie ma uit si eu online, deci acum imi e mai usor de pus link. Inainte nu stiam nici un site si nici cum se face sa ma uit online

    RăspundețiȘtergere
  6. Vazut! Dragut, iti face chef de vacanta ! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Daa, mi-a placut filmul foarte mult!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Filmul ăsta - vacanţa de vis - mi-ar place să-l trăiesc, nu să-l vizionez :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreia si eu, dar in lipsa de posibilitati incepem sa ne punem in forma cu filmul :)

    Miha.Ela si legaturi primejdioase mersi de feedback

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca e free in online e bun :) !

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragut filmul. L-am vazut la recomandarea ta. Pana acum nu auzisem de el. Ultimul film pe care l-am vazut a fost This is 40. Destul de bunicel. Un film de weekend, o comedie romatica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu l-am vazut dar m-ati convins sa ma uit la el.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pare interesant, cred ca si eu o sa-l vizionez maine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar nu stiam despre acest film. De-abia astept sa am ocazia sa-l vad.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, l-am vazut :)!
    La final si eu ma vedeam pe un yacht de lux prin sudul Frantei :)). E dragut filmul.
    PS: m-am abonat sa primescpostarile noi prin mail, ca vad ca la mine in blogroll nu se mai actualizeaza blogul tau :(. Nu stiu de ce, ca si tu esti tot pe blogger, ar trebui sa mearga.

    RăspundețiȘtergere
  16. Hello hello, merci mult Alice pentru recomandarea de film sincer pare foarte intresant si cred ca o sa ma uit in seara asta la el :).
    Hmm acum ceva timp cautam un film despre calatorie "One week" parca asa se numea dar din pacate nu l-am gasit :(. In vara ma tenteaza sa pornesc intr-o calatorie prin Europa :X de vreo doi ani ma tot pregatesc, o sa iti mai studiez siteul sa vad ce ponturi despre calatorit mai gasesc.
    Keep up the good work.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, da, şi eu l-am văzut acum ceva timp, simpatic! :) Mi-a făcut un dor de Paris, nu mai zic de Monte Carlo! :))

    RăspundețiȘtergere
  18. M-ai inspirat pentru filmul de weekend! Merci :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu il vad a fi neaparat un film in stilul celor pe care eu le prefer, insa m-ai facut curios din anumite privinte :d

    RăspundețiȘtergere
  20. Great:) Abia astept sa-l vad

    RăspundețiȘtergere