Weekend romantic la SPA - 5 ani de casnicie

Weekendul trecut am ajuns sa facem ce ne doream de fapt luna trecuta cand am implinit 5 ani de casnicie! Sa mergem intr-un weekend romantic la SPA! Nu e prima oara cand facem asta, am mai fost la Felix acum cativa ani, intr-o iarna geroasa si a fost minunat! Sa stau in apa la 40 de grade si sa vad cum ninge deasupra mea :) Acum am ales un weekend ploios, de sacrificiu in care ne-am dus la Hotel Plaza Executive 5* din Targu Mures! Un hotel de 5 stele, partener The Hilton Club, aflat exact pe bulevardul central din Targu Mures - Aleea Trandafirilor! 

Locatie excelenta, camere frumoase, 
priveliste de nota 10 si Spa inclus! 
Ce ne puteam dori mai mult? :)

A fost perfect!

Cum am ajuns la receptie ne-a intampinat un tip dragut care ne-a lasat sa ne alegem ce camera dorim! Fiindca fiecare camera are alt stil (clasic, modern, romantic) etccc! Eu am ales o camera mai simpla, in stil modern dar cu priveliste frumoasa spre bulevard! Camera 511! 



Mi-au placut detaliile: Lampile, dusul dreptunghiular, baia imensa, mini-barul plin, colectia de sticlute cu bautura, ciocolata oferita cadou, patul mare si confortabil, panorama de la mizeul noptii!
Bineneteles ca nu a lipsit sampania si nici capsunele! It was a romantic getaway :)





SPA

Ne-am bucurat din plin de Centrul SPA! 2 jacuzii imense, luciu de apa, temperaturi diferite (cald si foarte cald) lumina relaxanta cu neoane rosii care isi schimbau nuantele, sezlonguri moderne, sauna, etccc
Cel mai mult ne-a placut faptul ca am fost singuri! Desi hotelul era plin, dupa ora 10 pm la SPA se elibera si ne-am putut relaxa si distra in 2! 



Mic dejun Regesc

A doua zi ne-am trezit rasfatati cu un mic dejun bogat! Iaurturi, dulceata de mai multe feluri (cea de coacaze rullz) salate, fructe, multe feluri de branza (mozzarela, cascaval, bulete de cascaval etc) bacon, sunca, salam, ochiuri, oua fierte, paine (neagra, alba, bagheta, cornuri, croasant etc), diverse prajituri si foitaje, sucuri naturale, cafea etc






TRAVEL

Evident nu se putea sa stam doar in camera si la SPA! Am vizitat pe indelete Targu Mures, am facut scurte excursii la Sighisoara si Alba-Iulia! A fost un weekend perfect in 2! Putin travel, putina relaxare si foarte mult quality time spend in 2 :)



Mai multe articole puteti citi aici--> Romania

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

24 de comentarii:

  1. La multi ani Alice,sa va iubiti mereu ca acum. Hotelul e superb cat despre SPA, am ramas fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa va fie de bine Aliceee , la multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. la cat mai multi ani frumosi impreuna!
    locul unde ati fost pare de vis! omg...ce jacuzzi! :X

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! :) O experienta de vis, un hotel superb, imi place la nebunie camera aleasa de tine. Cum sa nu-ti doresti sa petreci un asemenea weekend romantic?
    Ai facut poze in Sighisoara? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost si eu de cateva ori in acel hotel pe vremea cand se numea Transilvania si avea 2 stele. Mi-a parut rau cand am vazut ca l-au transformat. 100 de euro pe noapte mi se pare un pic cam mult. Zilele trecute m-am intors si eu din Tg Mures, frumos oras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari, multi ani in continuare, sa va iubiti mereu !

    RăspundețiȘtergere
  7. Georgiana multumim

    Maya nu stiam istoria lui! Nu e un hotel tocmai ieftin pentru preturile si salariile romanesti! dar un rasfat din cand in cand merita :)

    Nice am facut, urmeaza sa scriu pe blog si despre asta :)

    Ana, Ovidiu, Corina, Hapi, Coco, Natural, Mickyangel multumim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim9:35 a.m.

    Felicitari pentru cei 5 ani impreuna...sunteti asa de draguti:) mie imi place Targu Mures pentru ca pare mai linistit. Minunat weekend ati avut:D

    RăspundețiȘtergere
  9. ce faaain <3 chiar pare sa fi fost o iesire perfecta :P

    RăspundețiȘtergere
  10. La cât mai multe aniversări frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multi ani fericiti impreuna Alicee!
    Cred ca este o experienta tare placuta felul in care ati ales sa sarbatoriti aniversarea! Mi-ai dat o idee, poate intr-un an incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani! Sa fiti fericiti si plimbareti toata viata!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani fericiti impreuna!! anul acesta facem si noi 3 ani....mama ce trece timpul...

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani fericiti! Frumos interiorul, imi place ca a fost liber la SPA, nu agreez multimea in astfel de locuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt sigura ca a fost minunat. Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani fericiti! De mult timp imi doresc sa trec prin Tg Mures. Daca e sa fie sa ajung cu prietena, o sa tin minte recomandarea.

    RăspundețiȘtergere
  17. La aniv de 1 an de casnicie am fost la Alba Iulia si Sighisoara :))) day trip, e drept.
    La multi anisori!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc tuturor pentru comentariile frumoase :)

    RăspundețiȘtergere