Am facut un CURS SEO si ma pregatesc de succes

In sfarsit dupa 3 ani de cand scriu acest blog m-am hotarat sa fac un curs seo ca sa invat mai multe despre partea tehnica a acestui blog! Pana acum citisem ocazional pe forumuri si pe diverse site-uri cateva chestii care m-au ajutat sa nu ma scufund cu totul in marea asta numita Google si-am reusit chiar sa stau departe de penalizari desi parca lucram pentru Gradini zoologice (algoritmul Panda/Pinguin) si nu impotriva lor!

cheia-catre-succes-in-blogging

Cu alte cuvinte eram pasta :)))
Dar nu-i nimic, acum am recuperat, am aflat ca lucrurile se pot repara, ca timpul nu-i pierdut desi era mai inteligent sa fi facut acest curs de seo inainte (la inceput de se putea)!

Un lucru e sigur --> Am invatat in cele 8 ore mai mult decat in 3 ani! De fapt multttt mai multttt!
  • Am invatat cum sa-mi setez (optimizez) blogul pentru succes!
  • Ce inseamna un CUVANT CHEIE, cum sa-l aleg si mai ales cum sa ma folosesc de el!
  • Care-i treaba cu Link-urile ...
  • Si cu Page Rankul
  • Lectia cea mai importanta: NU VREAU SA SCRIU PENTRU SEO - VREAU SA SCRIU POVESTI INTERESANTE PENTRU CITITORII MEI FIDELI insa pot sa tin cont de niste reguli! 
  
CE MI-A PLACUT LA ACEST CURS SEO?

*Cel mai mult mi-a placut faptul ca tot ce mi s-a spus, mi s-a explicat sau mi-a fost dat ca exemplu s-a intamplat pe blogul meu! Nu povesti si teorii citite din carti si spuse la intamplare ci chestii practice, analize pe blog, organizarea blogului, a articolelor, a pozelor, discutii despre promovare, monetizare si alte lucruri de care orice blogger este interesat! Cu alte cuvinte nu a fost doar un simplu curs seo ci un workshop, un audit special pentru blogul meu!

*Acum am inteles ca seo nu inseamna doar optimizare sau link-building ci mult mai mult!

*Am primit un suport de curs plin de informatii si site-uri pe care sa le folosim ca unelte de lucru! cred ca asta e un imens castig, teorie poti turna cu tolcerul daca practic nu stii sa faci nimic! si nu ai la dispozitie uneltele cu care sa faci ceva!

AU NEVOIE BLOGGARII DE TURISM DE UN CURS SEO?!

Orice blogger trebuie sa aiba o baza de cunostinte daca vrea sa aiba un blog de succes! Blogosfera de turism creste pe zi ce trece, blogurile apar ca ciupercile dupa ploaie si 99% din ei povestesc doar despre Europa! Despre calatoriile de-o vara prin Grecia, Turcia, Croatia, excursiile si city break-uri in Italia, Spania, Anglia, vreau sa va spun ca felia de tort e tot mai mica si o impartim tot mai multi! Pasiune, povesti interesante, poze superbe avem cu toti!!!

Cu alte cuvinte Aliceee se simte amenintata de explozia de bloguri de travel din 2012 asa ca a ales sa fie cu un Pas Inainte! :) Cursurile se tin in Bucuresti dar se pot face si Acasa! 

DETALII AICI  --> CURS SEO ONLINE

Thanks for visiting,

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

14 comentarii:

  1. Interesant! Bravo! Cred ca este foarte util.
    Am mai citit si eu chestii pe internet, dar nu am aprofundat.
    Ai dreptate, sunt multe bloguri de calatorii si apar in continuare. Si da, majoritatea sunt la fel, acelasi stil aceleasi locuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări! Eu zic că şi până acum te-ai descurcat bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări şi din partea mea. Abia aştept să văd cum vei pune toate în practică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari si succes! Am invatat si eu ceva din articolul tau: la felia mea nu prea se inchesuie lumea! Cred ca 75% din ce scriem NU este despre Europa, si nici nu va fi prea curand! Merci Alice, nu realizasem asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai reusit sa faci cursul! Si eu ma bucur tare mult ca l-am facut, am invatat foarte multe lucruri pe care deja le aplic la serviciu. Si sper sa invat si mai multe. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru curs. Nu cred ca trebuie sa fabulezi pe un bloc, si mai ales daca scrii lucruri care merita citite oamenii trebuie sa ajunga usor la tine, la cei care scriu bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant, m-as baga si eu daca este online, dar dupa vacanta. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mult succes, Alice, daca asta iti doresti. Slava Domnului ca nu am un blog de nisa in care trebuie sa ma gandesc ca ar putea cineva sa ma depaseasca sau sa-mi ia cititorii. Oricum eu cred ca toata lumea are loc sub soarele blogosferic. Iar din punctul meu de vedere blogul tau e de foarte mare succes deja. :)
    Poate ai si glumit putin in articol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru oricine face blogging din pasiune e interesant acest curs.
    Din pacate eu nu pot trece pe lista deocamdata asa ceva . Pasiunea o am. Cu prioritizarea ma descurc mai greu

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari! Sper sa-ti atingi obiectivele cu aceste noi cunostinte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropo, imi place cum ti-ai numit sectiunea aceea din blogroll " De citit in vacante" :)

    O sa te rog sa te uiti daca ai modificat linkul cu hapi.ro in loc de hapi.wp Ma ajuti astfel in caz ca pica din cer o minune exact pe page rank, se actualizeaza si depasesc si eu incontestabilul zero cu care m-a inlantuit mutarea....

    RăspundețiȘtergere
  12. Seo + content de calitate = love! Daca reusesti sa le tii sub stapanire pe amandoua, cu siguranta vei avea rezultate si cifre mult mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos tutror pt comentarii!!!

    Hapi am modificat

    Nice ai dreptate, e loc pt toata lumea!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt doar curios daca la cursul de SEO ti-au spus si daca e bine sau nu sa pui links in footer, in partea de jos a site-ului. Ca eu stiam ca pot face mai mult rau decat bine :)

    RăspundețiȘtergere