Aqua Park President din Felix - distractie maxima si relaxare absoluta

Weekendul acesta nu m-am rabdat si m-am intors la Felix! Mi-a placut atat de mult si sunt atatea de facut si de vazut acolo incat sper sa ma mai intorc vara asta! Azi am sa va povestesc despre Aqua President cel mai mare Aqua Park din Vestul Romaniei! Pont-ul l-am primit de la Ovidiu, el mi-a zis sa rasfoiesc site-ul-> Aqua President - si dupa ce am vazut cum se prezinta am zis ca e o ocazie buna sa il duc pe Kari la distractie si pe mama sa se relaxeze in stil mare! Ovidiu mi-a primis ca nu voi fi dezamagita, si d-ne cata dreptate a avut! 

Am intrat pe la 12 in complex! Intrarea costa in functie de cat timp doresti sa petreci in complex! 1 h, 3 h sau o zi intreaga! Am retinut doar preturile pt 1 zi intreaga - 45 ron adult/20 ron copil! Si ca dupa 18 pm intrarea costa 20 ron! pretul nu e deloc mare pentru ce am gasit acolo! mai ales ca totul e cu apa termala (calda) benefica pentru corp si optiunile de distractie si relaxare sunt numeroase!

La intrare am primit niste bratari si ni s-a spus ca ele reprezinta "seiful nostru virtual in Aqua Park"! cu ele intram, cu ele ne deschidem dulapul si pe ele ne punem bani ca sa putem face consumatie in interior! E ok ca-s de plastic si poti  sa intri cu ele in apa! avand dulap securizat am dus aparatul foto cu incredere :)

Prima jumatete de zi am petrecut-o in interior! dupa ce ne-am ars bine data trecuta (dezavantajul strandurilor chiar si cu SPF 50 si umbra tot m-am ars la pranz) aici sunt piscine in interior!

Prima data ne-a atras Jacuzzi 

Kari a zis sa mergem sa ne bagam in clabuci :)))

A fost fascinat de jeturile de apa si cum functioneaza ele! in plus marea lui distractie era sa ne stropeasca cu pistolul cu apa si acum nimeni nu se supara pe el ca oricum apa stropeste aici! :)
Sunt vreo 4 bazine cu jacuzii pe margine! fiecare bazin are apa cu alta temperatura si alta inaltime! este unul in care practic stai intins pe patul de apa cu perina si tot :), altul in care stai in genunchi, iar celelalte sunt tot cu mai multa apa! oricum e super ok facut cu un fel de banca pe margine, astfel incat sa stai comod si sa te poti relaxa!

felix-aqua-president-jacuzzi

jacuzii
felix-aqua-president-piscina

Apoi am facut turul saunelor :)

Mi-am bagat capul in fiecare dar fiind arsa nu am avut curaj sa stau in nici una! Este sauna uscata, sauna finlandeza (asta mi-a placut, mai ales butoiul de gheata din care mi-am scos si eu sa imi racoresc spatele :) )sauna salina, hammam (sau baie turceasca) etccccc! Vreo 7-8 saune diferite!

felix-aqua-president-sauna

felix-aqua-president-sauna-finlandeza

Kari intre timp ne tot batea la cap sa il lasam pe toboganul cu apa

Acum vreau sa va zic ca copilul meu are 4 ani si nu stie sa inoate doar cu colac! Mie mi-e frica sa ma dau pe tobogane cu apa ( sau mai bine spus nu imi place fiindca la greutatea mea cand cad in piscina inprosc pe toata lumea ;) ) dar nici nu vroiam sa il las pe Kari toata ziua sa ma roage sa il las asa ca l-am lasat! imi era frica doar sa nu se sperie de apa cand va ateriza (scufunda) la final! Desi i-am zis ca mama ii acolo si il asteapta si sa se tina de nas cand vede ca intra in apa! Nu stiu ce a facut, ce n-a facut dar Kari a meu s-a indragostit de tobogane si nu l-am mai putut da jos de pe ele :) dupa ce a facut o gramada de ture vroia la cele de afara, unde era mai multa lume (si adulti) toboganele erau de la inaltime mai mare etc!
Vreau sa va zic ca dupa vreo 50 de ture era singurul copilas ce mergea pe cel rosu (unde prinzi viteza nu gluma) alaturi de adulti! si daca coada era prea mare se furisa printre picioarele oamenilor si se baga in fata tuturor! degeaba ii explicam eu ca trebuie sa aiba rabdare la coada ...:))

felix-aqua-president

felix-aqua-president

felix

Toata treaba asta a fost foarte buna fiindca seara deja avea curaj!

 Vroia sa stie sa inoate si sa sara in piscina ca si baietii mari! 

 Asa ca ne-am dus la piscina olimpica cu apa mare (in trepte), i-am scos colacul si i-am pus perinitele umflate putin (nu il tin deasupa apei, doar sa se simta el mai in siguranta) si a inceput sa faca ture intre mine si mama! La inceput puneam mana sub el sa nu se scufunde, apoi a inceput sa dea tot mai bine din maini si din picioare si seara deja mergea singur 2-3 metri intre noi! 

felix-aqua-president-piscina


Dar cea mai mare distractie a fost ora de Zumba in piscina!

Am inteles ca se tine in fiecare sambata! O domnisoara danseaza pe muzica si toata lumea din piscina face miscarile dupa ea! Bine ca sunt si femei mai in varsta, si miscari din solduri mai "sexy" etccc! sa vedeti voi acolo distractie :)) Dupa cum stiti deja in apa e mult mai usor sa faci sport insa muschii sunt folositi la fel ca si cum ati fi pe uscat! femeile povesteau ca vin in special pentru cursul asta, sa le ajute la dieta! Am vazut si femei insarcinate, etccc! apa e calda, poti sa stai si daca ploua deci e bine!

Alta piscina distractiva e cea  cu vratej si piscina cu valuri! 

Piscina cu vartej are inauntru un model in forma de melc! Iar vartejul (curent de apa foarte puternic) te plimba practic prin toata piscina! nu pot sa zic ca e periculos, vartejul e pana la urma controlat, nu te baga sub apa, in schimb e distractiv si datorita vitezei uneori te mai bagi in ceilalti :))
Iar piscina cu valuri ce sa zic, e ca la mare! doar ca ai garantia ca apa e calda, curata si fara meduze sau alge :)))


felix-aqua-president-piscina-vartej

piscina-apa-termala

In rest  sunt baruri, inauntru si afara, restaurant, terasa de vara unde se face barbeque, mancarea nu e scumpa, un fel principal 15-20 ron, zona de relaxare (inauntru si afara) sezlonguri, sute de sezlonguri peste tot, zona de joaca pentru copii cu piscina mica pentru bebelusi, bowling, tenis de masa si biliard!


Sunt multe de zis, mi-a placut foarte mult si voi reveni cu siguranta! 
Deja m-am lungit asa ca va las site-ul lor Orar si Tarife Aqua President

Thanks for visiting,

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

17 comentarii:

  1. ce frumos , nu era cand am fost ultima data , e asaaa departe Felix de mine !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos ! Dar tot nu e ca la strandurile unguresti din apropierea granitei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Coco stiu :((( dar tu ai marea langa tine :)

    Vacanta Reusita de ce ne-am duce la straini cand avem si noi asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim3:26 p.m.

    Pentru ca la unguri primesti bon pentru consumatie (noi aici aici am asteptat 15 min dupa bon, si nu l-am primit), poti sa-ti duci mancarea de acasa daca vrei, nu aluneci pe gresia umeda (sotul si copilul meu s-au accidentat), cafeaua nu e oribila, iar apa din piscinele interioare nu se transforma in ceva alburiu pe la pranz. Sa nu mai zic de ventilatia necorespunzatoare, si de vestiarele foarte inguste...
    Eu am fost foarte dezamagita, dupa cativa ani in care am mers in Ungaria, Aquaparkul de la Oradea a insemnat inca o demonstratie a faptului ca in Romania e scump, si turismul se face pentru jumulirea clientilor.
    Prefer sa mai fac 60 km si sa las banii in straini, decat la noi. Pacat...

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut! Ati petrecut un weekend minunat!
    N-am fost niciodata la Felix, dar am auzit numai lucruri bune despre.

    RăspundețiȘtergere
  6. vai cat de misto! numai, gata! sambata asta merg la divertiland ca mi-ai facut pofta! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. E frumos, e distractiv!
    Baiatul tau e foarte curajos, e bine ca invata sa fie sigur pe el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana eu am fost la Aqua World in Budapesta asa ca am ceva termen de comparatie. E drept ca eu nu beau cafea, nu as fi asteptat dupa bon si ma-r fi deranjat prea putin ca sunt prea mici vestiarele. E vorba de pretentii pana la urma ....

    Larisa e frumos, cand mai vii in RO si te gandesti la vacanta merita sa o iei in considerare

    Ana asa asa :)

    Mihaela da, e curajos fiindca el se ocmpara totdeauna cu copii mai mari, vrea sa fie ca ei :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim2:04 p.m.

    Nu dupa bonul de cafea am asteptat, ci dupa bonul pentru toata distractia - intrarea pentru 3 persoane/1 zi, consumatia din interior... peste 200 lei. L-am asteptat la plecare, si se formase deja coada... am renuntat.
    Dar ai dreptate, fiecare are asteptarile si pretentiile lui.

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana imi pare rau pt experienta ta :(
    Eu am fost f multumita, dar cred ca tine si de noroc si de starea ta de spirit ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Si la straini aluneci pe gresia umeda ;)
    Mi se par cam mari preturile raportate la ce ofera, sau poate n-am fost eu atenta si mi-au mai scapat "distractii" oricum, m-ar interesa toboganele cu apa, piscine cu valuri pe care sa mergi in acei "colaci" , un bazin olimpic in care sa inoti in voie si sa sari de pe trambuline.

    Dar e frumos per ansamblu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hapi ce ziceti de amarata noastra de piscina de la Iullius unde intrarea e cam tot atata, pt 1 zi, dar nu ai doar o piscina ....

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce sa zic....ca trebuie sa fii excentric sau disperat ca sa mergi acolo. Sau pur si simplu sa ai bani si chef de...fite.
    Sau sa mergi la agatat...
    Poate gresesc si nu sunt piscine mai ieftine la cluj dar ma indoiesc!!!

    cand m_am dus acolo sa intreb cat costa un abonament pentru o luna la sala m-am crucit. Am eu un loc in care trag de fiare si fac cardio cand am timp.
    De fapt piscina in sine nu m-a interesat niciodata. Ca mie nu-mi place sa fiu vazuta de afara in timp ce inot sau fac sport ca si cum as fi la zoo

    Dar - cat timp sunt smecheri care dau banu....merge treaba ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hapi nu e vb doar ca sa fii smecher sau fite. Eu m-am dus fiindca Iulius e aproape de casa (cel mai important) fiindca pisicina e inauntru si are dimensiuni ok. Vroiam sa inot (ture de bazin) si sa il duc si pe Kari din cand in cand cu mine.
    Mai sunt piscine la Cluj dar nu in zona asta, nu acoperite si nu mari :)
    Stiu ca e ceva SPA in centru dar preturile sunt si mai mari

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand ma aflu in Cluj si eu sunt aproape, dar ma interesa sala. Deci nu am intrebat exact pretul pentru piscina pe o luna. Insa mi s-a parut foarte mult sa dau peste 100 de euro pentru sala cand eu doream numai acces la aparate.
    In Germania platesc mai putin. Deci....pentru mine astea sunt fite, adica nu as da banii astia ca sa inot la Iulius Mall. Decat daca ar fi o pasiune sau as avea nevoie neaparat sa merg acolo sau n-as avea de unde alege.
    Si eu am o prietena care imi spune ca merge undeva la inot la o piscina acoperita dar nu am intrebat-o cat costa.

    Acum- depinde si cate intrari ai de banii aia, cat costa exact abonamentul pt o luna, ce alte beneficii sunt.
    O excludeam din start- piscina de la Iulius -ca nu-mi place vederea de afara.

    RăspundețiȘtergere
  16. arata tare frumos si din ce povestesti se aseamana destul de mult cu strandul din szeged pe care l-am vizitat in februarie. ma bucura ca exista asa ceva si-n romania, cat despre kari e total!

    RăspundețiȘtergere
  17. Hapi uite ca la abonamente nu m-am uitat, dar as putea-o face. Momentan nu practic nici un sport in afara de aruncarea cu privirea si plimbari. Iubesc inotul si sper sa il pot practica si la Cj

    Aa de curand s-a deschis, mai exact in Octombrie 2012 :)
    E totul nou si frumos si inca putin cunoscut

    RăspundețiȘtergere