Film Mamma Mia - paradisul grecesc cu privelisti ca-n povesti

Saptamana 50
Film Mamma Mia (2008)

film-de-calatorie-cu-grecia

Filmul Mamma Mia este (spun criticii) cel mai frumos film ce s-a filmat in Grecia! Nu pot sa contest desi nu am vazut inca toate filmele cu Grecia! Doar "Life in ruins" care mi-a placut si el! Fiindca nu prea ai cum sa nu iti placa cand vezi Insulele Grecesti cu privelisti ca-n povesti :) oameni veseli, romantism, plaja, marea etccc

Rezumat film - MAMMA MIA

Filmul Mamma Mia este un musical dupa albumele celor de la ABBA! interpretate exceptional de Maryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgard! Povestea e destul de interesanta despre fiica care isi cauta tatal si afla din jurnalul mamei ca a avut 3 aventuri asa ca le trimite la toti 3 barbati cate o invitatie la nunta ei in numele mamei sperand ca il va recunoaste pe cel care ii e tata! Cand ajung pe insula povestea se complica! intamplari amuzante, suspans si mult romantism! Iar peisajele ... exceptionale!!!

Impresii personale despre film:

-Nu sunt chiar fan al filmelor gen musical! Mi se par prea siropoase, niste telenovele pt oameni maturi :))
-Insa trebuie sa recunosc ca au potrivit la fix intamplarile cu versurile cantate de ABBA
-Peisajele din SKOPELOS exceptionale! sa te tot trezesti cu asemenea privelisti si cu marea la 2 pasi de tine in fiecare zi ... norocosi cei din Grecia!
-Despre nuntile grecesti, obiceiuri si traditii, o nunta de vis cum altfel :) cu mireasa dusa pe magar, cu o biserica pe o margine de stanca cu multa muzica si mult dans + o masa mare pe terasa, cu lampioane agatate in lamai si o masa bogata!
-Hotelul unde locuiesc mama cu fiica e raiul pe pamant, un loc foarte pitoresc si specific insulelor grecesti! daca as putea m-as muta acolo! macar pe o vara! :))
-Mi-a placut cum au pus in valoare relatiile "mama si prietenele cu discutii fara perdea", "fiica cu prietenele povestind amuzate despre jurnalul si aventurile mamei" si "cei 3 barbati care au iubit-o pe mama dar nu suficient incat sa o ia de nevasta! :)" cred ca destul de clasic printre povestile de o vara ce se consuma in Grecia!
-Pentru a te indragosti profund de acest film cred ca e suficient sa iti placa la nebunie ABBA! daca nu, macar Grecia! daca amandoua si mai bine :) 
-Filmul e o portie buna de energie pozitiva! nu ai cum sa ramai "neatins"


film-de-calatorie-cu-grecia
 
film-de-calatorie-cu-grecia

film-de-calatorie-cu-grecia



film-de-calatorie-cu-grecia

film-de-calatorie-cu-grecia

film-de-calatorie-cu-grecia


FILMUL IL GASITI ONLINE subtitrat pe romana AICI 
    CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)


9 comentarii:

  1. L-am vazut! Super! Muzica din ABBA, comedie, situatii incurcate si peste toate peisajul superb al Greciei.

    Am mai vazut un film bun cu Grecia, mai vechi, ceva cu un francez si o grecoaica, ei fiind in alta viata sot si sotie, dar acum ea arhelog si el om de afaceri. Nu l-am prins insa de la inceput si nu stiu cum se numeste :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Natural mersi de feedback!
    Cu Grecia nu am vazut numai 2 filme, Life in Ruins si acesta!
    M-ai facut curioasa ...

    RăspundețiȘtergere
  3. un film dragut , mi-a placut , iar al 2-lea m-a amuzat teribil !

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am vazut si eu cred ca acum vreo 2 ani la TV, desi filmul este mai vechi si stiam de el de mult timp.Stiu ca dupa film am vazut si un documetar despre ABBA (eu sunt inebunita dupa muzica lor).
    E fain filmul intr-adevar, la fel si peisajele. Despre acori nici nu mai zic...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, şi eu l-am văzut, este filmul perfect când tot ce vrei este să te relaxezi, să te distrezi şi să asculţi şi muzică faină.

    RăspundețiȘtergere
  6. Larisa, Mira aveti dreptate! mersi
    E un film bun pt un weekend relaxant in care sa visezi la alte hotoare, mai insorite, mai calde :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a placut filmul.
    Insula nu e SKYATOS, E SKOPELOS

    RăspundețiȘtergere