Film Heartbreaker - poveste cu nabadai pe Coasta de Azur

 Saptamana 53
 Heartbreaker (2010)

heartbreaker-film-calatorii-monaco

Inca un film bun care mi-a placut din primele 3 minute chiar daca mi-a luat ceva mai mult sa inteleg ce se intampla de fapt. Incepe cu un cuplu de turisti, care se afla in vacanta in Maroc. Ea vrea sa viziteze,  el vrea sa stea la piscina si asteapta cu nerabdare party-ul in costume de baie si spuma. Pana la urma il convinge sa mearga impreuna sa vada dunele insa ghinion fiindca autobuzul tocmai pleaca si ei rateaza ocazia. Atunci apare el, the Heartbreaker care se ofera sa o duca doar pe ea, el alegand totusi sa ramana la piscina. Allex e un tip destul de uracios, dar care se dovedeste a fi un tip sufletist, poate prea sufletist si care ii deschide ochii si ii arata ca iubitul ei de fapt nu o iubeste. Nu se culca cu ea, nu se saruta cu ea, totul e doar un flirt, o vorba, un impuls ca ea sa se desparta de el. Ea il paraseste, iar tipul (Allex) The Heartbreaker incaseaza banii pentru inca un caz inchis cu succes.

Apoi ne este prezentata o scurta istorie a ceea ce inseamna acest job neobisnuit pe care il practica impreuna cu sora lui si cumnatul. Toti 3 = Heartbreaker, distrugatorul de relatii. Un job interesant si solicitant avand in vedere ca este angajat mereu in alte colturi ale lumii si are de a face de fiecare data cu alte femei. 
Desi le cunoaste si stie deja cele 3 categorii de femei intr-un cuplu: "Femeile fericite, femeile triste si care admit, femeile triste si care nu vor sa accepte asta" - targhetul lui fiind cea de a treia categorie. In final oricum de fiecare data castiga :).

Pana intr-o zi cand este trimis pe Coasta de Azur (Monaco) unde un mare bogatas il roaga sa o desparta pe fiica lui de actualul logodnic, viitorul sot. Zilele pana la nunta sunt numarate. Allex merge ca si bodygard-ul angajat de tatal ei. Si ea uraste asta. Ea e o femeie puternica, ce nu are nevoie de bodyguard...
Scenarii amuzante, peisaje superbe, o calatorie condimentata cu tot ce trebuie pentru a va asigura o seara si o vacanta virtuala pe cinste! inca un film, calatorie in Paris si Coasta de Azur este filmul Monte Carlo

Sper ca v-am convins ca trebuie vazut,
Daca nu o ultima incercare cu cateva secvente din film


heartbreaker-film-calatorii-monaco


 heartbreaker-film-calatorii-monaco

heartbreaker-film

heartbreaker-film-calatorii-monaco

heartbreaker-film-calatorii-monaco


FILMUL IL GASITI ONLINE subtitrat pe romana AICI 
    CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII
 
Weekendul viitor va astept cu o noua recomandare :)


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

8 comentarii:

  1. Suna foarte amuzant si antrenant filmul! O sa il iau si eu cu siguranta! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat sa spui de vanessa paradis, face un rol simpatic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pe lista cu el :D. suna super interesant

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh da, vin cu confirmarea ca e super! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iuliana6:42 p.m.

    Mi-a placut foarte mult filmul,o sa vad si altele recomandate de tine,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc fetelor de comentarii sper sa il vedeti

    Iuliana ms de feedback!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca o sa imi fac si eu timp sa il vizionez !

    RăspundețiȘtergere