Film The Holiday - vacanta care-ti va schimba viata

Saptamana 54
The Holiday (2006)

film-the-holiday-cover


Prima data trebuie sa imi cer scuze ca de 3 saptamani n-am mai postat nici un film si stiu ca sunt cititoare care urmaresc rubrica si asteapta saptamanal filme noi. Din pacate partea de sonorizare a laptopului meu s-a stricat si urasc sa vad filme fara sa aud dar sper sa remediez problema cat de curand.


Asadar sa va povestesc despre The Holiday. Un film ce l-am vazut cu multe luni in urma si care mi-a placut extrem de mult. E genul de film usurel dar care iti face duminica mai senina. De data asta avem parte de o dubla calatorie. 2 fete (Cameron Diaz si Kate Winslet) fac schimb de case pentru 2 saptamani (perioada Craciunului) printr-un site  de pe internet. Cameron Diaz locuieste in LA intr-o vila de lux pe malul marii iar Kate Winslet locuieste intr-o casuta mica si rustica intr-un sat englezesc  de gen  Costwolds. Filmul desi se incadreaza in genul comedie-romantica e mai mult un film romantic. Fiecare isi va gasi in "vacanta" partenerul de viata. 

De ce mi-a placut The Holiday???

*Fiindca a prezentat exact asa cum e viata in satele din Costwolds. Si problemele de adaptare pe care le are o fata de bani gata ce ajunge acolo. Intr-un satuc izolat, unde se face foc cu lemne, unde e frig si zapada e "pana-n gat" iarna, unde nu prea ai multe de facut .... 

*La poplul opus ni se prezinta viata celor din LA. Cu lucrurile bune si mai putin bune. Fiind nou esti tot singur chiar daca ai tot luxul din lume. Si e cam greu sa iti faci prieteni cand in L.A nimanui nu-i pasa de vecini sau de straini...

*O iubesc pe Kate Winslet, tot cu ea am vazut filmul Hideous Kinky (Maroc)

*Dar si Cameron Diaz face un rol bun si la unele faze chiar e comica

Vacantele celor 2 se termina de Revelion pe care decid sa il petreaca impreuna! Plus noii parteneri de viata! 


film-the-holiday--kate

film-the-holiday-casa-LA

film-the-holiday-coswold-film

film-the-holiday-cameron-diaz

film-the-holiday-anglia

film-the-holiday-anglia-la-tara

CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)


8 comentarii:

  1. Suna interesant. Trebuie sa il vad si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim4:13 p.m.

    Buna Alicee,

    Te admir si te urmaresc,din umbra,de multa vreme.Iti doresc multa sanatate si multa energie sa continui tot ceea ce faci!


    Cu privire la filme,acesta mi-a placut,mai ales ca are legatura si cu Craciunul.
    Iti mai recomand cateva,nu stiu daca le-ai vazut pana acum:


    -The motorcycle diaries (cu Gabriel Garcia Bernal,o adaptare dupa un jurnal al lui Che Guevara!)

    -The way back(cu Dragos Bucur,o trecere prin Rusia/Siberia inghetata!)

    -Vive la France(comedie despre Franta care nu e ...Franta :))

    -P.S. I love you (cu Hilary Swank,cu imagini superbe din Irlanda-o recomandare ,de vazut cu servetele multe alaturi!)

    Vizionare placuta si ne mai scriem :)

    Little



    RăspundețiȘtergere
  3. Andra chiar te rog sa il vezi si sa revii cu impresii :)

    Little multumesc pentru comentariu. Ma bucura enorm comentariile de la persoanele care nu mi-au mai scris pana acum. Si sper sa o mai faci
    P.S I love you cred ca l-am vazut celelalte 3 sigur nu. Vive la France mi-a mai fost recomandat si de Georgiana asa ca trebuie neaparat sa il vad. Astept doar sa imi repar sistemul audio, ca folderul cu filme de vazut numara peste 20 :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu filmul! E fain tare! L-am vazut prima data mai demult, chiar la cinema cand a aparut. Nu m-am dus special sa-l, a fost o alegere intamplatoare, dar mi-a placut mult. Dupa, cred ca l-am mai revazut o data. M-a facut sa visez un pic la o casuta intr-un sat englezesc, recunosc :)!

    Si mie imi place Kate Winslet, cred ca ti-am mai zis, mi-a placut si Cameron Diaz in rolul asta, desi nu sunt o mare fana a ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu prea imi place Cameron Diaz dar in filmul acesta a avut un rol care l-a jucat foarte bine. E un film bun pt o zi de toamna ploioasa dar si chiar mai bun in preajma Sarbatorilor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac ambele actrite, trebuie sa caut filmul. multumesc de recomandare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Aa astept un feedback dupa ce il vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma dau in vant dupa astfel de filme, dar il pun totusi pe lista de asteptare pentru ziua in care voi dori sa ma relaxez cu un film dragut, mai ales ca imi plac ambele actrite.

    RăspundețiȘtergere