FILM Couples Retreat - vacanta de 5 stele pe insula Bora Bora

 Saptamana 71
Film Couples Retreat (2009)

Weekendul acesta va recomand un film bun, filmat intr-o locatie excelenta, numai buna de explorat lunile astea. La noi e iarna, la ei e plin sezon turistic. Este vorba despre insula Bora Bora cunoscuta pentru resorturile de lux cu privelisti paradisiace.

Premisa filmului Couples Retreat porneste de la patru perechi care cumpara un pachet de vacanta de grup pe insula Bora Bora la initiativa unei perechi aflata in pragul divortului si cand ajung acolo descopera ca vacanta de 5 stele All Inclusive este un fel de terapie de cuplu si au un program strict ce implica diverse activitati care sa-i aduca mai aproape, consiliere de cuplu, yoga, activitati distractive etc. Gluma e ca celelalte 3 cupluri credeau ca au o relatie solida insa descopera ca toti se gandeau la divort si toata fericirea de cuplu era doar de fatada. Filmul este comedie, o comedie usoara, nu genul la care sa razi pana cazi din pat dar care o sa te bine-dispuna pe toate perioada filmului. Cuplurile sunt foarte diferite, aproape ca m-as intreba cum pot fi prieteni. De fapt daca ma gandesc mai bine nici macar nu arata a fi atat de buni prieteni .... o pereche are copii, cealalta viseaza sa faca copii dar nu pot de ani de zile, un alt cuplu e prea individualist si viseaza la alti partenteri, distractie si aventura iar cel de al patrulea e nou format dupa ce tipul divorteaza si gaseste o fetita cu 20 de ani mai tanara decat el. Insa tocmai caracterul lor atat de diferit creeaza situatii amuzante, penibile, romantice, aventuriere etc.La finalul filmului fug de pe insula de cupluri pe insula de celibatari si acolo se regasesc si decid daca vor ramane sau nu impreuna.

Mi-a placut filmul Couples Retrat fiindca e cu si despre vacanta. Mi-a placut reactia lor WOOW cand au ajuns pe Insula, nu mai incetau sa se minunzez, ca vad pestistorii prin parchet, ca au jacuzii cu vedere la mare, la cina erau deja in extaz cand vedeau portiile fusion cu diverse preparate care mai de care mai ispititoare. 
Mi-au placut locatiile umitoare, apa de un albastru superb care m-a hipnotizat tot filmul incat uneori uitam ca ma uit la o comedie. Scenariu dragut, modul amuzant in care au jucat actorii, toata acea atmosfera de vacanta/distractie care te prinde timp de 2 ore ...chiar merita sa vedeti filmul!


film-vacanta-couples-retreat

film-vacanta-couples-retreatfilm-vacanta-couples-retreatfilm-vacanta-couples-retreat

film-vacanta-couples-retreat

film-vacanta-couples-retreat

film-vacanta-couples-retreat
 
CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Weekendul viitor va astept cu un nou film de calatorie!
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

3 comentarii:

  1. Ce bucurie mi-ai facut Alice cu acest film, doar stii pasiunea mea pentru Bora-Bora. Abia astept sa-l vad mai ales ca sunt in vacanta, bolnava in pat, si nu am mare lucru de facut. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu filmul in urma cu ceva timp si chiar mi-a placut. Ai dreptate, e o comedie usoara cu actori faini care joaca bine si prin asta povestea isi atinge scopul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim2:22 p.m.

    Iti doresc Sarbatori Fericite, pline de bucurie alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere