FILM Good Woman - o viata perfecta pe Coasta Amalfi, Italia

Saptamana 75
Good Woman (2004)

film-a-good-woman-poster

Weekendul trecut a venit mama la mine si am zis sa caut un film care sa ne poarte prin locuri in care am fost impreuna in vacanta. Asa am ales filmul Good Woman (interpretarea romanului Evantaiul doamnei Windermere scris de Oscar Wilde) care ne poarta in zone paradisiace de pe Coasta Amalfi in decoruri feerice, urmarind viata bogatilor in anul 1930 cu rochii de gala, manusi, palarii, banchete, seri la opera, barfe, intrigi, relatii ascunse, mister, umor, replici memorabile.

Rezumatul filmului:
Doamna Stella Erlynne (Helen Hunt) isi castiga existenta seducand barbatii in varsta. Vara zice ca e timpul sa plece din New York si se muta intr-o frumoasa vila de pe coasta Amalfi. Pe vapor vede poza lui Robert Windermere (Mark Umbers) care este insurat cu Meg (Scarlett Johansson) asa ca nici nu ajunge bine pe insula ca si cauta un pretext sa ajunga la el. Evident o intereseaza doar banii lui asa ca il santajeaza spunand ca e mama lui Meg. Insula Amalfi fiind o statiune mica, barfele incep sa circule, tot mai multi oameni din comunitate vad vizitele lui la doamna Erlynne, intr-un final Meg gaseste carnetul cu cecuri a sotului si vede sumele oferite doamnei asa ca intra in depresie si se vindeca prin shopping. Crede ca are o relatie cu ea. Insa finalul e frumos si neasteptat!

Impresii film:
Filmul e condimentat cu replici bune (una ar fi " In viata exita  doar 2 tipuri de tragedie! Una e sa nu primesti ceea ce doresti iar a doua e sa primesti" :)) ); e o poveste inteligenta cu femei frumoase, misterioase, avandu-le in prin plan pe Helen Hunt si Scarlett Johansson 2 actrite frumoase si delicate care joaca exceptional. Insa mai presus de toate m-au fermecat detaliile vietii pe coasta Amalfi, decorurile superbe, povestea romantica si finalul fericit! Trebuie sa-l vedeti neaparat! Mi-a placut chiar mai mult decat filmul It started in Naples (filmat in acceasi perioada, in acceasi zona)!

film-a-good-woman-italia

film-a-good-woman-italia-insula-capri

film-good-woman

film-good-woman-italia-insula

film-a-good-year-italia-superb

film-good-woman

film

film

CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Weekendul viitor va astept cu un nou film de calatorie!
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

13 comentarii:

  1. Pare interesant! O sa-l vad si eu ... mai ales ca imi place foarte tare Scarlett Johansson.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place mult de Scarlett. Iar Costiera Amalfitana e unul din locurile mele preferate de pe Terra unde visez demult sa ajung. Asa ca e genul meu de film! Dar nici nu am auzit de el, cum le tot descoperi tu, Alice? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Larisa sunt convinsa ca o sa iti placa! mai ales ca tu urmaresti si filme istorice :)

    Nice mai primesc recomandari pe mail sau din greseala :). Oricum merita vazut, e unul din filmele mele preferate din ultima vreme

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie să-l văd!!!! Mersi :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ce fain. acuma l-am pus la descarcat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bia, Andra astept impresiile voastre! sper sa va placa :* :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de el, dar pare tentant!
    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Karma multumesc de feedback

    Anca B sper sa iti placa

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce imagini şi ce distribuţie! De văzut deci!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela mie mi-a placut foarte multe! sper sa te incante si pe tine la fel de mult

    RăspundețiȘtergere