FILM Priceless - turism pe interes pe Coasta de Azur

Saptamana 76
Priceless (2006)

priceless-poster-review-film

Unul din cele mai bune filme ce le-am vazut in ultima vreme a fost Priceless (Hors de prix pe franceza) si asta se datoreaza in special calitatilor actoricesti ale lui Audrey Tatou care face un rol la fel de impecabil precum cel din filmul Amelie. Priceless nu este neaparat un film despre calatorii ci un film care o sa-ti trezeasca dorinta de calatorie datorita peisajelor frumoase de pe Coasta de Azur si mai ales viata de turist (cu bani)  in hotelurile de lux din regiune. Viata buna a francezilor bogati!

Rezumatul Filmului
Jean este un barman la un hotel de lux iar Irene este turista pe interes care doreste sa-si gaseasca un sot cu bani cu orice pret. Doar ca de ziua ei, iubitul ei prea in varsta adoarme asa ca ea coboara la bar unde il gaseste pe Jean sforaind pe o canapea. Ea crede ca  el e un turist, el nu spune nimic de frica sa nu fie parat ca dormea in timpul orelor de servici asa ca se imbata bine impreuna si apoi ajung in pat. Seara urmatoare istoria se repeta insa de data asta norocul o paraseste pe Irene fiindca iubitul o prinde asa ca ii taie cartea de credit si ii scoate inelul de pe deget. Vazand cum sta treaba se intoarce la Jean crezand ca acesta e bogat insa are un soc cand afla cum stau de fapt treburile. Se despart iar ea isi gaseste un alt batranel bogat iar el o batranica bogata. Ea incepe sa ii dea lectii de seductie si cum sa profite de pe urma aventurii ce o are, iar el viseaza sa o cucereasca intr-un final. Daca asta se va intampla sau nu o sa vedeti urmarind filmul :)

Impresii despre film
Locatiile extraordinare, viata de lux cu ore petrecute la piscina, banchete fandosite, mese la cele mai scumpe restaurante, preparate fusion, vise si iluzii, turism pe interes cum s-ar spune. Insa mai presus de toate acest decor somptos si aventura celor doi, mi-a placut rolul greu si indraznet al Audrey Tatou care reuseste sa fie la fel de draguta si simpatica cum o stiam.
Priceless mi-a placut mai mult chiar mai mult decat filmul Heartbreakers sau filmul Monte Carlo ambele filmate tot pe Coasta de Azur.

priceless-poster-review-film

priceless-poster-review-film



CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Weekendul viitor va astept cu un nou film de calatorie!
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

5 comentarii: