Am primit o vacanta cadou - discutii turistice

Daca e sa ma iau dupa karma inseamna ca toate lucrurile bune ce le fac se intorc la mine dar in accelasi timp simt uneori ca nu fac suficient bine pentru cat de multe primesc de la viata si de la oamenii din jurul meu. Am visat din totdeauna sa primesc o vacanta cadou si acum cateva zile tot glumind cu sotul meu m-a anuntat ca am pe mail cadoul pentru 6 ani de casnicie.
In retrospectiva, primul an de casnicie l-am sarbatorit acasa, al doilea an l-am petrecut la Cluj, al treilea am  legat data noastra de 1 Mai si am mers la Budapesta, al patrulea an  dupa o luna in care ma mutasem la Londra am fost surprinsa din partea lui cu un bilet de avion spre casa, sa petrecem o saptamana impreuna. Anul trecut am sarbatorit in stil mare 5 ani de casnicie la Hotel Plaza Executive 5* din Targu Mures intr-un weekend la SPA in care am facut o scurta vizita  Sighisoarei si cetatii din Alba Iulia.

>>>Citeste Weekend romantic la SPA - 5 ani de casnicie

vacanta-cadou

Iar anul acesta am primit ceva si mai si!

O vacanta cu stil impreuna cu K. si S. 4 zile in strainatate! Mi-a fost greu sa inteleg de ce din nou intr-un oras in care am mai fost cand  sunt atat de multe orase si tari din Europa pe care visez sa le vad. Se pare ca asa imi e destinul sa revin mereu in locurile pe care le vad! Ceea ce nu e neaparat un lucru rau fiindca iubesc mancarea locala, mi-au mai ramas destule locuri de vizitat, iar atmosfera vibranta, energica a locului o sa imi prinda bine sa intru cu dreptul in sezonul de vara! In plus cand primesti o vacanta cadou zici Mersi si te Bucuri! :)

Asadar ma bucur la maxim de o noua vizita in:

*Roma fiindca ne-au mai ramas destule locuri de vazut, gelato si spaghetti sunt exceptionale ...

*Lisabona fiindca stie cat de mult o iubesc si vrea sa vada si el ce e atat de special la orasul acesta

*Londra fiindca am vizitat-o deja in detaliu si acum pot sa-i fiu un ghid bun :)

*Barcelona fiindca sangria, marea, soarele, flamenco si operele lui Gaudi pot fi ingredientul unei vacante romantice perfecte :)

*Venetia fiindca am petrecut aici o vacanta de vis impreuna si am putea sa o repetam, sa mergem la sigur!

Acum va intreb pe voi: Adela, Maria, Oana, Larisa, Georgiana, Mihaela, Nice, Andra :), Corina, Alexandra, Loredana, Hapi, Kadia, Myself, Teo Ara

 Care e urmatoarea mea destinatie din anul acesta????

Fiecare comentator primeste un link in urmatorul articol cu Discutii Turistice

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

13 comentarii:

  1. In primul rand "La multi ani" ! pentru cei 6 ani de casnicie Alicee. Ai primit un cadou foarte frumos, chiar daca mergi intr-un loc in care ai mai fost. Si eu am revazut destinatii in care mai fusesem si nu mi-a parut rau deloc.
    Daca e sa ma iau dupa indiciile tale (mancarea locala, atmosfera vibranta, locuri ramase de vizitat) as oscila intre Lisabona si Barcelona. La Venetia ati mai fost impreuna, la Londra ai stat cateva luni, iar Roma ai pus-o pe prima pozitie - deci banuiesc ca nu aici te vei duce... dar poate gresesc..
    Oricum, indiferent de locatie iti urez de pe acum o vacanta placuta si insorita !

    RăspundețiȘtergere
  2. Adriana T2:51 p.m.

    Cat de frumos! nu inteleg cum gasesti timp sa calatoresti, sa scrii, sa ai o viata privata, un sot, copil..

    Am citit si despre aniversarea de anul trecut, ati petrecut frumos, anul acesta sper sa fie de 10x mai frumos! La multi ani! My feeling says you go to Rome, e perioada propice

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani fericiti impreuna, Alice!

    hmmmm, greu, greu, de ales, insa cred ca merg pe Barcelona. Atmosfera e vibranta de-a deptul, mai ales in sezonul cald,cred ca sunt multe de descoperit si de vizitat acolo, multe care nu sunt cuprinse in ghidul de calatorie. Daca nu am nimerit-o cu prima, mancarea locala buna, ma duce cu gandul la Roma. Oricare ar fi, nu conteaza ca ai mai fost, ci experienta! asa ca ma bucur pentru tine! si astept sa aflu raspunsul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, da' te plimbi, nu gluma :))! Las' ca-i bine!
    In primul rand o sa-ti va urez si eu la multi ani frumosi impreuna, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata ca-n prima zi.
    Eu zic Roma :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Alice, la multi ani fericiti impreuna.

    Pentru vacanta sunt o leaca in pom. Dar eu as zice Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm... eu zic Veneţia :)
    Îţi doresc la cât mai mulţi ani frumoşi de căsătorie şi de călătorie! Să te bucuri de destinaţie, indiferent care e ea, dar şi de drum ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulți ani Alice! cu sănătate și călătorii frumoase alături de familia ta.
    Eu zic Roma!

    RăspundețiȘtergere
  8. La cat mai multi ani fericiti impreuna, Alice! :) Ce surpriza frumoasa, eu votez pentru Barcelona. :P
    Asta pentru ca eu m-as duce acolo. Pare mai plauzibila motivatia cu Lisabona insa. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Lisabona , pentru ca sotul tau stie ca o iubesti , asa, intr-un mod special ! La multi ani , si sa mentii vii ingredientele care-ti fac acum viata " plina de viata"

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani fericiti si o vacanta minunata oriunde ati alege sa mergeti.
    Eu cred ca va fi Roma ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Hop si eu sa dau un raspuns. Sunt o cititoare fidela a blogului tau de vreo 2 ani si cred ca sunt la primul comentariu. Anyway, cred ca Barcelona :) Eram tentata sa spun Lisabona si tocmai pentru ca o iubesti atat de mult, cred daca aceasta ar fi fost destinatia nu ai fi preferat in prima instanta un alt oras inca nevizitat.
    La multi ani fericiti impreuna, cu iubire si intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim2:06 p.m.

    Ce sa fie, ce sa fie? Votez Roma mai ales ca de curand ai scris articole cu imprejurimi si obiective. Te pregatesti din timp pentru vacanta

    Deni

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu parca tot pe Lisabona as paria :-)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere