De ce sa folosesti National Express Cars la Londra

Din categoria pont-uri bune pentru o calatorie cu stil, va scriu azi despre National Express Cars, o companie englezeasca ce ofera servicii profesionale de transport cu taxiul spre si din toate aeroporturile londoneze (Luton, Gatwich, Stansted, Heathrow transfer )si nu numai. Desi stiu, ca aceasta varianta e mai costisitoare si nu toata lumea o ia in calcul, e bine sa va notati numele companiei fiindca situatii de urgenta pot aparea oricand. (Eu de exemplu eram la Porto si fix in ziua in care ma intorceam acasa a fost greva pe mijloacele de transport in comun si nu aveam nici o posibilitate sa ajung in aeroport la 4 dimineata asa ca am folosit o companie de transport privat care a venit dupa mine in toiul noptii si pentru 8 euro m-a dus la aeroport in siguranta, rapid si fara stres). Deci uneori e bine sa stii ele!

Londra-transfer-aeroport


Beneficiile pe care le aveti folosind National Express Cars sunt:
  • GRATUIT! compania ofera servicii de monitorizare a zborului pentru a va face calatoria o experienta cat mai placuta. Astfel, se poate afla daca un zbor ajunge mai devreme sau daca este amanat, putand astfel trimite soferul exact la timp pentru ca dumneavoastra sa nu asteptati in aeroport.
  • GRATUIT! compania asteapta pana la 90 de minute in aeroport astfel incat voi sa aveti timp sa va colectati bagajul si sa traversati in timp util terminalul.
  • Compania este deschisa non-stop si puteti solicita curse sau informatii la orice ora, cineva fiind acolo pt d-voastra 24/7. 
  • CONTRA COST daca calatoriti impreuna cu copiii, nu mai trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta acestora deoarece compania  va ofera scaune pentru copii sau pentru bebelusi la cerere. In momentul rezervarii, trebuie doar sa cereti acest lucru si vor fi montate inainte de cursa.
  • Se lucreaza cu maxima discretie, telefoanele nu sunt inregistrate
 In ce conditii merita sa folositi National Express Cars:
  • Cel mai bun serviciu din punctul meu de vedere este cel de transport privat intre aeroporturi astfel incat daca aveti un zbor cu escala (de exemplu veniti din America si aterizati pe Heathrow si apoi ajungeti in Romania de pe Luton) nu mai trebuie sa mergeti pana in centru, sa va trambaliti cu bagajele, sa schimbati numeroase mijloace de transport, cand puteti sa folositi serviciile companiei pentru transport direct si fara batai de cap. 
  • Compania ofera transport de la/spre Aeroportul Heathrow,Gatwick, Stansted, Luton 
  • Transport privat de la aeroport la hotel! Merita daca mergeti la o intalnire de afaceri, simpozion, eveniment etc si timpul e pretios pentru voi! In plus soferii cunosc absolut toate strazile din Londra si vor gasi mereu cea mai scurta cale, cea mai putin aglomerata ruta pentru ca voi sa ajungeti la destinatie in cel mai scurt timp.
  • Transport privat de la hotel la aeroport! (bine de stiut mai ales daca aveti zboruri foarte matinale). Puteti suna sa vina dupa voi la hotel si cu cateva ore inainte de decolare.
  • Asigura transfer privat intre orasele din UK sau porturi Portsmouth, Harwich, Southampton, Dover

In functie de necesitatile voastre, numarul de calatori si bagaje puteti cere masina care vi se potriveste:


nationale-xpress-cars


         Voi ati folosit vreodata companiile de transport privat?

 Thanks for visiting,
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!


2 comentarii:

  1. Sa-i dau informatia fiicei mele, in iunie aterizeaza la Londra pentru citeva zile, pentru prima data . Multumiri ! o fi si la Paris asa ceva?

    RăspundețiȘtergere