O vizita la Pavilionul cu Orhidee din Keukenhof Garden in 20 de imagini

Cea mai mare surpriza din Olanda a fost Pavilionul cu Orhidee din Keukenhof Garden asta in special fiindca a fost o supriza adica ceva de care nu stiam si m-am bucurat foarte tare. Am mers in Keukenhof Garden sa vad lalele, ma asteptam sa gasesc un paradis multicolor, ma asteptam sa vad multe varietati de lalele si categoric Keukenhof garden si-a meritat fiecare cent dar poate cel mai mult m-am bucurat in Pavilionul cu Orhidee fiindca nu-i asa: Cine se astepta sa gaseasca Orhidee printre lanurile de lalele? Mie nici prin cap nu mi-a trecut si am ramas foarte placut surprinsa!

orhidee
Vacanta in Olanda am facut-o pe cont propriu: 
Pe site-ul de unde mi-am luat eu biletul de avion gasiti deseori oferte de la  ~100 euro dus-intors Romania-Olanda. Incercati si voi >>> AICI 
 In Olanda am stat la o prietena, care mi-a spus ca cele mai ieftine si bune hotel-uri din Amsterdam sunt  >>>Hotel IrisHotel not Hotel si Hotel 83. Daca mergeti in grup mai mare sau cuplu va recomand cazarea la localnici, prin AirBNB, site pe care primiti un cupon de 35euro din partea mea, la prima rezervare daca va faceti un cont nou gratuit >>> VOUCHER AICI  
Nu cred ca am mai spus pe blog dar Orhideele sunt florile mele preferate, le gasesc cele mai gingase si mai elegante flori din lume! Imi plac si lalele si lacramioarele si liliacul, chiar si trandafirii dar Orhideele .... am o slabiciune pentru ele! Surpriza a fost cu atat  mai mare cu cat nu credeam ca exista asemenea expozitii doar in Japonia si visam (aproape inutil) ca am sa ajung sa le vad vreodata! Asa ca pavilionul acesta a fost un vis implinit pe care-l vedeam extrem de greu realizabil!

Iar Orhideele au fost extraordinare, au facut show in stil mare ajutate evident de peisagistii care le-au scos in evidenta in diferite aranjamente, in diferite combinatii de materiale, culori si vaze folosite! Am vazut orhidee in toate culorile si nuantele, mi-ar fi trebuit o zi intreaga sa reusesc sa fotografiez pe fiecare dar oricum credeti-ma ca m-am comportat mai rau decat un japonez extaziat :)

Mai jos Pavilionul cu Orhidee din Keukenhof Garden in 20 de imagini

rama-din-orhidee

orhidee-roz

orhidee-galbene

orhidee-portocalii

orhidee-roz

orhidee-mov

aranjamente-orhidee

orhidee-visinii

pavilion-orhidee

orhidee-mici

multe-orhidee

orhidee-albe

orhidee-keukenhof

orhidee-keukenhof

orhidee-keukenhof

colaj-orhidee

😍 Apreciez comentariile voastre 😍

 Citeste tot jurnalul meu de calatorie in Olanda (click pe titlu pentru a citi)



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

3 comentarii:

  1. Daca ai fi spus inainte de plecare ca iti plac asa mult orhideele iti spuneam de cea mai mare gradina tropicala din Europa care se gaseste tot in Olanda:

    http://www.orchideeenhoeve.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Soacra mea clar s-ar simti ca-n paradis aici! :)

    RăspundețiȘtergere