Film Bon Appetit - Poveste de dragoste din Zurich

Saptamana 97
Bon Appetit (2010)

film-bon-appetit-zurich

Bon Appetit este exact ce ai nevoie pentru un weekend cu gandul la alte meleaguri, la alt stil de viata. De data asta calatorim virtual in Elvetia, mai exact Zurich acolo unde ajunge Daniel, un tanar ambitios, venit din Spania, pentru a lucra la unul din cele mai bune restaurante ca chef.  Viseaza sa devina cineva, sa aiba un nume cunoscut in industria asta, sa isi ridice propriul restaurant, cu un meniu personalizat si lucreaza din greu pentru asta. O data ajuns in Zurich se gandeste sa se desparta de iubita lasata acasa si sa isi canalizeze toate resursele si toata energia in restaurant. 

Se imprieteneste cu toti colegii de munca, datorita talentului ajunge mana dreapta a patronului Thomas si are o relatie mai speciala cu Hanna, de care este atras instant si care lucreaza ca somalier in acelasi restaurant.
Desi se inteleg foarte bine si flirteaza in mod constant, afla ca Hanna are pe altcineva si ca este indragostita asa ca incearca sa stea departe de ea. Doar ca soarta o trimite in bratele lui si el se simte dator sa o ajute. Merg impreuna intr-un weekend in Spania, Bilbao, la mama lui si acolo pe malul marii ii vorbeste despre sentimentele lui si faptul ca o iubeste. Doar ca Hanna are deja o viata prea incalcita, pentru al implica si pe el asa ca il tine la distanta.  O data intorsi in Zurich ea  isi da demisia de la restaurant si se muta in Munich, iar Daniel ajunge la maturitatea profesionala la care visa si ii este dat pe mana o noua filiala la Londra, pe care sa o administreze dupa bunul plac. El renunta la tot in numele iubirii si merge in Munich dupa Hanna, iar ea renunta la tot in numele copilului pe care il are. Finalul e de-a dreptul emotionant!

Mi-a placut filmul Bon Appetit fiindca are un alt scenariu, nu se muleaza pe sablonul tipic Hallywoodian. Da peste nas povestilor siropoase si arata ca uneori viata bate filmul. Cu toate astea este un film romantic, iar intre actori este atata chimie incat mi-e greu sa cred ca e doar de scena! ca joaca un rol ...
Din perspectiva calatorului "ne rasfatam" cu bunatati traditionale si fushion din bucataria restaurantului, vedem pe tot parcursul filmului scene frumoase din Zurich si avem parte de un weekend pe cinste in Spania!


L-ati vazut? V-a placut?

Click aici pentru a vedea mai multe -> FILME CU CALATORII
 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu