Sarbatori Fericite

Am avut o luna foarte incarcata si nu am reusit sa ajung pe blog. Intre timp ne-am mutat (din nou), asa ca la inceputul lunii eu despachetam din cutii, radeam cimentul de pe podea, reorganizam cele 100 de flori din casa, faceam curat in biblioteca, in camara, spalam oale si tigai, cautam loc la jucarii. Stiti cum e cand te muti, casa e un haos, mintea ta e un haos, simti ca nimic nu e la locul lui. Am invatat intre timp ca asta se numeste acomodare. 

aranjament-craciun

Asadar in ultima luna m-am acomodat la noua casa. Am fost la Serbarea de Craciun a lui Kari, am facut o petrecere de `casa noua` si  m-am intalnit cu I. care a venit in vizita din Londra. Ieri am fost la mama, la cina de Craciun, care a devenit o traditie. A venit Mos Craciun, am mancat friptura si prajituri. Mos Craciun a fos generos cu mine, fiindca mi-a adus un voucher cadou, pentru un bilet de avion. Destinatia o aleg eu si cred ca va fi Italia. Nord-ul sau Sud-ul ma mai gandesc.

craciun-aliceee


In perioada urmatoare voi petrece mult timp cu Kari, fiindca e in vacanta. Apoi urmeaza preagatirile de Revelion, petrecerea, a doua zi de petrecere, a treia zi de petrecere ... si in final ne vom intoarce acasa. Cel mai probabil voi reveni pe blog in 5 ianuarie cu rapoartele pe 2014, vise implinite, destinatii favorite si noi dorinte in materie de calatorii. Poate reusesc sa pregatesc si jurnalul de calatorie cu Turcia.

Pana atunci va recomand cateva articole de pe blog, asa de sezon:

>>>Iarna la Cluj (o iarna idilica, cu zapada si voie buna. Mi-ar fi placut sa fie si anul acesta la fel)

>>>Iarna la Paris, merita sau nu? (dupa ce am fost si vara si iarna, o comparatie evidentiata cu poze)

>>>Targul de Craciun din Milano (acum trei ani am facut o escala in Milano si ne-am dus la Targul de Craciun)

>>>Craciun si Revelion in Romania (impresii personale)

Si cateva filme frumoase, cu calatorii pe timp de iarna:

>>>The Holiday (schimb de case de Craciun)

>>>Ishik in Paris (poveste de dragoste in Paris)

>>>Chalet Girl (comedie romantica in statiunile de ski din Austria)

>>>Last Holiday  (vacanta de lux in Cehia, iarna)

>>>Into the wild ( un vis implinit in Alaska)

Dragilor va doresc un Craciun linistit in familie si un Revelion vesel alaturi de cei dragi! Sa ne revedem cu bine in 2015!


11 comentarii:

  1. Craciun Fericit si tie alaturi de cei dragi, petrecere frumoasa in continuare si un An Nou cu bucurii si multe calatorii, desigur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori frumoase!!! Iti multumim pentru toate "amintirile" din calatorii pe care le impartasesti cu noi!!!! Iti doresc sanatate, clipe pline de farmec alaturi de cei dragi tie si multa, multa, multa inspiratie in alegerea traseelor din 2015!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crăciun fericit şi în ultima lui zi, sărbători fericite în continuare, un An Nou plin de realizări şi bucurii, însoţit de cât de multe călătorii îţi doreşti şi să vă simţiţi minunat în noua voastră casă! Tare dulce este Kari, să vă trăiască şi să vă umple mereu sufletul de bucurie! Mi-ai amintit de emoţia serbărilor de la grădiniţă, au locuşorul lor cald în inima tuturor părinţilor! Vă îmbrăţişăm cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim1:12 p.m.

    Sarbatori fericite,
    pline de pace si bucurie,
    luminate de credinta si de iubire,
    cu clipe magice si dorinte implinite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va fie de bine in noua casa. Un An Nou fericit cu sanatate, bucurie si realizari frumoase! Calatorii in toate colturile lumii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am lipsit de pe blog aproape toata luna decembrie, dar acum m-am intors cu forte proaspete si promit ca nu o sa mai plec. Iti doresc multe bucurii, zile senine si Sarbatori fericite in continuare. Te pup. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Abia astept sa revin anul viitor la tine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  8. Credeam ca numai noi ne mutam mereu ! Probabil ca celor ce iubesc calatoriile, le "place" si sa-si schimbe des locuinta :) LA MULTI ANI si la cat mai multe calatorii in 2015 !

    RăspundețiȘtergere
  9. Alice, iti doresc un An Nou cat mai bun, cu sanatate si forte proaspete sa-ti realizezi planurile!! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani si sa ai un an 2015 foarte bun!

    RăspundețiȘtergere