Film Love is in the air - poveste de dragoste in Paris

Saptamana 115
Love is in the air (2014)

love-is-in-the-air-2014-review

Cand am vazut posterul filmului, cu cei doi tineri in aeroport am stiut sigur ca e un film cu calatorii pe care trebuie sa il vad. Nu stiam pe unde vor calatori, dar stiam ca va fi o poveste de dragoste si nu m-am inselat. 

Filmul incepe in New York, cu o tanara ce se trezeste pe ultima suta de metri pentru a ajunge la aeroport. Cand isi prezinta biletul de avion la Check In afla ca e norocoasa care a primit un update de la clasa economica la clasa business asa ca e super fericita. Doar ca o data ce se aseaza pe scaun, are un soc cand vede ca langa ea sta asezat un fost iubit. Si nu unul oarecare ci `The One` pe care l-a parasit cu cativa ani in urma. 
In timp ce calatoresc de la New York la Paris, aflam pas cu pas povestea lor de iubire de la inceputuri si pana in momentul in care s-au despartit. Prima privire, primul dans, prima intalnire in Turnul Eiffel, ziua in care s-au mutat impreuna intr-un apartament chic din Montmartre, expozitia de sculptura moderna a lui Julie si pretendentele disperate ale lui Antoaine. Faptul ca avea si inainte o reputatie de playboy nu l-a ajutat deloc in momentul despartirii. Cu inima franta Julie a plecat pentru un semestru in Berlin si apoi si-a refacut viata cu un alt barbat cu care urmeaza sa se casatoreasca.
Ce credeti, reuseste Antoine sa o recuncereasca in cele 7 ore in care zboara de la New York la Paris?

Ideea filmului mi-a placut, chiar daca e putin exagerata. In realitate care e sansa sa te asezi in avion langa un fost iubit? Insa dincolo de acest aspect, e un film frumos, usor siropos ce merita vazut intr-o dupa-masa in care suspinati dupa Paris si putin romantism. :)

film-calatorii-review-love-is-in-the-air

L-ati vazut? V-a placut? 

Click aici pentru a vedea mai multe -> FILME CU CALATORII

Un comentariu:

  1. Crede-ma, nu e deloc exagerata ideea filmului! :)) Cunosc personal un "caz" foarte asemanator :)

    RăspundețiȘtergere