Review Film - The Second Best Exotic Marigold Hotel

Saptamana 127
The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

poster-the-second-best-exotic-marigold-hotel

Primul film `The best Exotic Marigold Hotel` mi-a placut foarte mult si evident ca de cum am citit ca se va face o a doua parte deabia am asteptat sa il vad. Distributia filmului e excelenta, iar din punct de vedere a calatoriilor filmul te ajuta sa iti faci o impresie despre cum e viata in India pentru straini. In special pentru turistii in varsta. Fiindca cei 6 au ajuns in India in vacanta si s-au decis sa ramana la Hotelul Marigold. 

In cel de al doilea film, `The secound best exotic Marigold Hotel` vedem modul in care isi traiesc batranetea turistii britanici in India. Mai exact cum au reusit sa isi faca o viata acolo. Sa aiba un job, sa lege prietenii si viata lor de zi cu zi cu placeri, neplaceri, iubiri, amagiri, boli .... Pe de alta parte filmul ne prezinta si evolutia tanarului proprietar de hotel, Sonny, care viseaza sa isi deschida inca un Hotel, insa planurile lui se suprapun cu nunta pe care o face cu logodnica lui Sunania. Din cauza asta intervin multe complicatii, pe langa evenimentele ce au loc in jurul celor 6 turisti stabili ai hotelului (Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighy, Ronald Pickup, Celia Imrie și Diana Hardcastle) se mai cazeaza inca doi care o sa-i complice si mai mult viata (Richard Gere si Tamsin Greig).

Ce mi-a placut la acest film? Fapul ca ca au pastrat stilul si actorii, citatele `destepte`, au scos in evidenta caracterul indienilor si nunta celor doi a fost frumoasa. Traditionala dar nu asa kitchoasa cum sunt in alte filme indiene. Oricum, sincer, nu e o capodopera. Din punctul meu de vedere primul film a fost mai bun. Sau poate mi-am dorit eu prea mult sa il vad si asteptarile au fost mari. Uneori asa se intampla....

review-film-calatorii-the-second-best-exotic-marigold-hotel

L-ati vazut? V-a placut? 

Click aici pentru a vedea mai multe -> FILME CU CALATORII

4 comentarii:

  1. Ce cioncidenta! Si eu l-am vazut saptamana trecuta. Mi-a placut, nu zic nu... Mi-au placut actorii, realizarea, decorurile, replicile. Dar la fel ca si tie, primul mi s-a parut mai bun. Nu stiu de ce, dar l-am simtit putin fara sare si fara piper pe acesta, usor tras de par, doar ca sa existe o a doua parte. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce m-a deranjat rau de tot a fost finalul. Adica asa din senin a gasit un alt hotel. Ma rog, poate sunt eu prea rationala dar mi s-a parut ca s-au axat pe chestii ce nu conteaza atat de mult si altele puteau fi dezvoltate mai tare.

      Ștergere
  2. Habar nu aveam că s-a făcut partea a doua. Mi-ai făcut o mare bucurie. Chiar mă gândeam că nu am văzut un film de vreo 3 săptămâni È™i azi aveam chef de un film. AÈ™a că mă uit la tine pe blog … È™i ce îmi văd ochii … a doua parte de la ultimul meu film preferat „The best Marigold Hotel” pe care cred că l-am văzut de vreo 5-6 ori. Mă încântă culorile, muzica È™i actorii.
    Așa că în următorul minut m-am apucat de căutat și în următoarele 10 minute de vizionat. Mă gândeam să îl mai văd o dată înainte de culcare. Când l-am văzut pe Richard Gere am rămas paf! Numai surprize! Mi-a plăcut la fel de mult ca primul sau poate un pic mai mult.

    Pe vremea asta rece ești o rază de soare!

    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. woa, nu stiam de partea a 2-a..
    Mi-a placut mult prima parte asa ca pornesc cu ceva asteptari atunci cand voi viziona si partea a 2-a.
    multumim de recomandare!

    RăspundețiȘtergere