Top 10 Circuite turistice ce merita facute in 2016

Primul circuit prin agentie l-am facut acum 3 ani. A fost o provocare pe care am acceptat-o si nu regret absolut deloc. Nu pot spune ca stilul meu de a calatori se defineste 100% cu circuitele prin agentie dar in fiecare an merg cu placere intr-o astfel de vacanta fiindca e un mod usor de a calatori si a vedea multe locuri o data. Apoi am timp sa revin in orasele mari pentru a le aprofunda daca simt ca merita sa fac asta. Trebuie sa recunosc ca iubesc circuitele si din motive financiare, majoritatea au preturi foarte bune pe tari in care hotelul si transportul costa foarte scump. Asadar daca vreti sa tineti bugetul in frau in 2016 si sa faceti vacante incarcate din punct de vedere cultural, va recomand un circuit turistic. Partea buna e ca cei de la Bavaria Tour au 7% reducere la toate circuitele daca achitati integral pana in 19 februarie 2016! In plus agentia va asigura pe toata durata anului: cea mai bogata oferta de circuite turistice din care sa alegeti (750 de circuite in 2016), asigurare medicala gratuita, plata online cu cardul si suport 24/7. Vedeti aici toate >>> Circuitele Turistice din 2016

circuite-ieftine-2016


Adresa Bavaria Tour: Bucuresti, zona Universitate
Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5 
Nr telefon: 0744.300.309


Si acum, ce circuit sa alegem? Eu am aruncat o privire si am selectat 10 circuite ce ma-r interesa pe mine in mod special. 

Top 10 circuite ce merita facute in 2016
  • Circuit in Croatia 6 zile cu Autocarul =  181 euro (include vizite in Zagreb, Dubrovnik, Insula Krk, Peninsula Istria, Belgrad, Podgorita, Lacul Balaton, Marele Canion Tara, Fiordul Kotor).
  • Circuit si Sejur in Grecia 9 zile cu Autocarul = 181 euro ( se viziteaza Paralia Katerini, Muntele Athos, Halkidiki, Kalambaka, Meteora, Atena, Dion, Salonic).
  • Circuit la Castele Boemiei 8 zile cu Autocarul = 253 euro (include vizite la Szentendre, Visegrad, Esztergom, Viena, Abatia Melk, Cesky Krumlov, Konopiste, Praga, Karlstein, Karlovy Vary, Dresda, Brno, Pestera Punkva).
  • Circuit in Elvetia & Austria 10 zile cu Autocarul = 367 euro (include vizite la Zurich, Geneva, Berna, Lausanne, Montreaux, Interlaken, Davos, St.Gallen, St. Moritz, Lacul Constantz, Muntii Zermatt, cascada Rinului, Mont Blanc, Viena, Salzburg, Melk, Tirol )
  • Circuit in Elvetia&Alpi 10 zile cu Autocarul = 376 euro ( include vizite in Muntii Alpi, Elvetia, Coasta De Azur, Nordul Italiei, Sudul Frantei, Salzburg, Viena, Vaduz ).
  • Circuit in Egipt 9 zile cu Avionul = 553 euro (se viziteaza Cairo, Piramidele, Hurghada, Alexandria si se fac 2 Croaziere pe Nil).
  • Circuit Fiordurile Norvegiei 6 zile cu Avionul = 553 euro ( se viziteaza Lillehammer, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord, Bergen, Fiordul Hardanger, Voringsfos, Oslo).
  • Circuit in Tarile Nordice 13 zile cu Autocarul = 673 euro (include vizite in Cracovia, VarÅŸovia, Stockholm, Drottningholm, Uppsala, Oslo, Helsingor, Goteborg, Copenhaga, Hamburg, Berlin, Potsdam, Dresda, Karlovy Vary, Praga)
  • Circuit la Marea Caspica 17 zile cu Autocarul = 720 euro (este un circuit complex prin Azerbaidjan, Georgia si Armenia).
  • Circuit in India 11 zile cu Avionul = 795 euro (include vizite la Varanasi, Fluviul Gange, Khajuraho, Kamasutra, Orcha, Triunghiul De Aur: Delhi, Agra - Taj Mahal, Jaipur).
Pe voi ce circuit va tenteaza in 2016?

2 comentarii:

  1. Mi-ar placea Croatia, din lista ta face parte si din cele mai scurte, insa cu masina personala. Si circuitul Elvetia & Alpi mi-a suras pentru sudul Frantei, Coasta de Azur. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant pont, preturile sunt bune din cate vad, ma tenteaza mult Castelele Boemiei(vreau sa vad neaparat Cesky Krumlov), dar nici Elvetia&Alpi nu suna rau. Mie imi place mai mult sa calatoresc pe cont propriu, dar asa cum ai precizat si tu sunt locuri in care e mai bine sa ajungi in cadrul unui circuit organizat cu autocarul.

    RăspundețiȘtergere