Pareri despre Agentia TerraVista

Nu, nu am o agentie de turism si nu inteleg inca de ce ati crezut asta. Ma bucur sa pot sa scriu pe blog si sa va prezint agentiile de turism cu care lucrez, prin care calatoresc si pe care le apreciez pentru transparenta si profesionalism. Astazi m-am hotarat sa scriu despre agentia TerraVista fiindca multi ma intrebati ce agentii recomand pentru vacante in Grecia, Turcia etc. Ei bine, nu pot sa recomand decat agentii prin care am calatorit sau a caror agenti de turism ii cunosc personal si stiu ca lucreaza in favoarea turistului si nu a comisioanelor. Am facut doua vacante prin Agentia TerraVista, am fost de fiecare data foarte multumita si de aceea ii recomand. Prima a fost city-break-ul de anul trecut din Malta, iar anul acesta am ales circuitul Elvetia-Lombardia-Bavaria 10 zile.
pareri-agentia-terravista



Site: www.terravista.ro
Adresa: Pta. 1 Decembrie nr. 2, Oradea, Bihor, România
Telefon: 0747 919 951
E-mail: contact@terravista.ro

De ce prin agentie si nu independent?
Pentru mine (cel putin la aceasta varsta) pretul imi dicteaza vacanta. Fac multe vacante pe an si ca sa pot sa le finantez trebuie sa tin bugetul strans. Stiu ca o sa va uitati ciudat si veti spune ca prin agentie e scump dar credeti-ma ca nu sunt multi care stiu sa caute mai bine decat mine o vacanta ieftina. 

*Asadar, anul trecut am ales agentia TerraVista fiindca mi-au oferit o vacanta in regim LastMinute in Malta cu 170 euro (zbor, taxe inclus si 3 nopti la Hotel 4* cu mic dejun) un pret mult mai bun decat orice gaseam eu independent avand in vedere ca pe ultima suta de metri biletul de avion in Malta era 100 euro dus-intors si 3 nopti de cazare era 70 de euro la Hostel sau Hotel No Star! Asadar pretul lor a fost unul mult mai avantajos pentru mine, mai ales stiind scopul calatoriei, vroiam sa stam la un hotel bun (un sejur cu sotul cu ocazia sarbatorii a 8 ani de casnicie).

*Anul acesta am facut a doua vacanta prin agentia TerraVista. Am ales circuitul Elvetia-Lombardia-Bavaria care a costat 455 de euro pentru 10 zile. Practic 5 zile din acest circuit le-am petrecut in Elvetia, tara cea mai scumpa din Europa unde un bilet de tren intre orase costa lejer 50 euro, iar hotelul pe noapte lejer 100 de euro. Stiam ca oricat as fi incercat, nu as fi reusit sa vad aceasta tara intr-un mod mai ieftin si mai confortabil decat prin agentie de turism.

Cum m-au ajutat cei de la TerraVista si de ce ii recomand?
In cazul ambelor vacante m-am dus pe recomandarile lor si am avut parte de super vacante cu super conditii. De exemplu pentru vacanta in Malta mi-au trimis o lista cu hotel-uri din care sa aleg. Am ales Paradise Bay Resort la recomandarea lor si a fost cea mai buna alegere ce o puteam face, hotelul fiind unicul de pe insula cu plaja privata, iar facilitatile, amplasarea lui si decorul chiar te faceau sa te simti in paradis. 
Iar anul acesta le-am scris ca vreau un circuit in Europa prin care sa nu vad multe orase (fiindca stiu ca in orase ghizii te fugaresc si timpul alocat oricum e atat de mic incat poti sa-ti faci doar o mica idee). In schimb vreau sa vad cat mai multe peisaje si statiuni mici si cochete pe care daca le vezi o data in viata e suficient. Nu regreti ca nu ai timp sa zabovesti mai mult. Ei mi-au recomandat 3 circuite ce promiteau peisaje de vis: circuitul Tarile Nordice (cu fiordurile), circuitul mare al Croatiei si circuitul de 10 zile ce includea Elvetia. Am ales Elvetia si intr-adevar peisajele sunt din genul celor ce iti taie rasuflarea.

Ce ofera turistilor agentia TerraVista
*Oferta agentiei este una foarte vasta si completa. Sunt nisati pe Oferte Last Minute, City Break, Sejururi pe litoral si Luna de Miere. Pe langa toate astea vand Croaziere, vacante pentru Seniori, vacante exotice, circuite, vacante personalizate etcc.
*Ofera asistenta pe toata perioada sejurului 24/24
*Pe site puteti face plata cu cardul cu 0% comision
*Pentru vacante in Romania puteti folosi tichete de vacanta

Sediul agentiei este in Oradea si a fost numita pe locul 2 ca fiind cea mai serioasa agentie din judetul Bihor. Asadar faceti rezervari online si calatoriti in siguranta prin ei!





2 comentarii:

  1. Si eu vreau sa ajung in Elvetia si cred ca ies mai ieftin daca o merg cu o agentie. Sunt si locuri pe harta lumii unde e mai rentabil asa decat pe cont propriu. Abia astept pozele cu peisajele elvetiene. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. BUNA MA NUMESC SALONICA DIN ORADEA AM FOST CU ACEASTA AGENTIE IN 2015 2016 SI AM ACHITAT SI PE 2017 ATI ALES O AGENTIE SERIOASA SI EU AM MERS CU MULTE AG DAR CREDETIMA E CEA MAI IEFTINA E MULT MAI RENTABIL CU AG SI CU MULT MAI IEFTIN DECIT PE CONT PROPRIU VA DORESC VACANTA PLACUTA

    RăspundețiȘtergere